- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #54.641
Allah yardimcisi olsun insKizlarIkra meyra aradi az evvel. Doguma aliyorlar ikizlerimizin guzel annesini. Herkes dua etsin lutfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcisi olsun insKizlarIkra meyra aradi az evvel. Doguma aliyorlar ikizlerimizin guzel annesini. Herkes dua etsin lutfen.

Kafası görününce bir anda gelmiyor Bebek canım o aşamadan önce mutlaka doktorun gelir benim gece olduğundan nöbetçi doktor gelmiştiArkadaşlar size birsey soracağım. Normal doğum da bebeğin kafası görününce doktor geliyor diyorlar sadece çıkarmak için. O aşamaya kadar ebeler yapıyor diyorlar. Peki doktor tam bebeğin kafası çıkınca nasıl yetişiyor ki acaba? Tam o ana yetisemezse peki? Sonuçta muayenesi falan da var doktorun doğuma nasıl yetisiyo acaba?
Doktor muhakk yetişir ama demi Ayy tam panik oldum doğum yaklaştıkçaKafası görününce bir anda gelmiyor Bebek canım o aşamadan önce mutlaka doktorun gelir benim gece olduğundan nöbetçi doktor gelmişti
Tabiki canım zaten etrafında birsürü hemşire oluyor merak etmeDoktor muhakk yetişir ama demi Ayy tam panik oldum doğum yaklaştıkça
Doktorun en doğrusunu söyler canım. İnşallah ağrısız atlatırsın doğumu ve ameliyatını olursun. İlaç içmeyeyim diye şartlama canım kendini. Bak biz ne ilaçlar içmek zorunda kalıyoruz. Bizim de sağlıklı olmamız lazım ki yavrularımıza yetebilelim.Çok sağol cnm.Allah razı olsun.
Kadın doğum doktryla goruscm galiba.minoset veya parol iceblrsn ağrıyı alır dedi.bilmiyrm ki normal doğum öncesi öyle bi ağrı kesici olur mu.veya epidrl veya bişey daha var ya.onlar ağrısını alır mı göbek fıtığınnda hiç bilmiyrm.haftaya randevm inşallah.gidince konuscz bakalm.
Şuan hep hassas göbek deliğim yoruldgm zaman fena tabiİnşallah ilaç içmek zorunda kalmadn atlatrm
Amiiin insIkra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
Hamile değilken kullanmıştım ben canım cildiye doktoru tırnaklarım için vermişti, faydasını da görmüştüm.kizlar esim balık yağı kapsülü almış EFA Daily diye kullanan var mi iyi midir
Doğumun başından sonuna kadar doktor yanında oluyor zaten. Bebek doğduktan bir süre sonra eşi yani plasentayı doktor çıkarıyor ve kesi veya yırtık varsa dikişlerini atıyor.Arkadaşlar size birsey soracağım. Normal doğum da bebeğin kafası görününce doktor geliyor diyorlar sadece çıkarmak için. O aşamaya kadar ebeler yapıyor diyorlar. Peki doktor tam bebeğin kafası çıkınca nasıl yetişiyor ki acaba? Tam o ana yetisemezse peki? Sonuçta muayenesi falan da var doktorun doğuma nasıl yetisiyo acaba?
Canım bende bu tarz bişey düşünüyorum na kadara aldınCanım oturduğum semtte biryerden aldım. Ektekine benziyor.
sagol canim cevap için bende iceyim o zamanHamile değilken kullanmıştım ben canım cildiye doktoru tırnaklarım için vermişti, faydasını da görmüştüm.