• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy Ayy bir forma girseydik canım ben de biraz toparlanim evde eliptik bisiklet var ona başlıycam
Bende de var canım hem eliptik hem koşu bandı ama çocukla zor oluyo onu söyleyeyim.
Geceleri kızımı uyutup çıkardım koşu bandına tam ısınıp ter atmaya başlamışken uyanırdı :( haydi birdaha uyut e ısınmışsın terlisin... kaç kere böyle oldu sonra da ben vazgeçtim ama bunda daha istikrarlı olacağım inşallah

Bende de var canım hem eliptik hem koşu bandı ama çocukla zor oluyo onu söyleyeyim.
Geceleri kızımı uyutup çıkardım koşu bandına tam ısınıp ter atmaya başlamışken uyanırdı :KK43: haydi birdaha uyut e ısınmışsın terlisin... kaç kere böyle oldu sonra da ben vazgeçtim ama bunda daha istikrarlı olacağım inşallah

Bende kaldır din balkona kullanmıyorum diye şimdi onu aldıracam geri inş yaparım istikrarlı çünkü spor özürlüyüm ben

Geceleri kızımı uyutup çıkardım koşu bandına tam ısınıp ter atmaya başlamışken uyanırdı :KK43: haydi birdaha uyut e ısınmışsın terlisin... kaç kere böyle oldu sonra da ben vazgeçtim ama bunda daha istikrarlı olacağım inşallah

Bu korsenin de nedenini nasıl karar veremedim ben ya sen nasıl aldın cnm

Daha almadım ama alıcam canım 15-20güne park yatağı da belki ordan alırım diye model araştırıyorum..beden konusunda fikrim yok kendi bedenimizden mi almak lazım balmey balmey sen kaç beden aldın Can'ım?
Canım ben s-m aldım ama o zaman deneyerek almıştım. Doğumdan sonra nasıl olur olmaz mı bilemiyorum. Evde normal korsemde var. Olmadı ilk zamanlar normal korseyi kullanır, göbek küçülmeye başlayınca da bu korseyi kullanırım diye düşünüyorum...

Canım ben s-m aldım ama o zaman deneyerek almıştım. Doğumdan sonra nasıl olur olmaz mı bilemiyorum. Evde normal korsemde var. Olmadı ilk zamanlar normal korseyi kullanır, göbek küçülmeye başlayınca da bu korseyi kullanırım diye düşünüyorum...
Anladım canım tahmini olarak M yada L alırım olur inşallah

Benim gobegim hala duruyor minik top seklinde daha oncekilerde My moonlight My moonlight in dedigi gibi patlak top gibi olmasi lazimdi.sanki hala 4 aylik hamile gibiyim korktu gozum inmezse diye.

Benim gobegim hala duruyor minik top seklinde daha oncekilerde My moonlight My moonlight in dedigi gibi patlak top gibi olmasi lazimdi.sanki hala 4 aylik hamile gibiyim korktu gozum inmezse diye.
İner canım iner. Benim hiç patlak top gibi de olmamıştı. Kilo verdikçe gitmişti. Seninde öyle olur belki.

Back
X