• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yok bak allah var sezeryandan korkmuyorum benim derdim bana bişeyler girip çıkmasın :KK48: ama ben duygu yoğunluğu yaşadığımda oturup ağlayan bi insanım ilk dr a gidişlerimde mesela kapıyı gördüğüm gibi ağlıyodum yavruma kavuşacağım anı düşünemiyorum bile :olamaz:
Hahahaha bişeler girip çıkmasımı korkutuyo :) koptummm
Kız çocuu nasıl yaptın öleyse hobohohoo :)
Ya benimde aslında korkudan çok aşırı heyecan var , daha önce biçok kez ameliyat oldum hem genel hem spinal...oyüzden çok endişem yok başıma ne gelceğini biliom çnkü ama heyecan beni daha çok yoruyo.doktorumda heyecan iyidir tansiyonu dengeler dedi :) çok yardmcı oldu bu bilgi ,sağolsun :)

selam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emrem :nazar::nazar: normal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var :bicak:darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi

Ikra meyra Ikra meyra cnim kuçuk prenseslern hayirlı ugrlu olsun ins çok kalmycklar küvezde

gonulll gonulll dualarımz siznle guzel hberler beklıoruz bebişinden :)

Ya ben sizin böyle takvimde 37 yazınca çok heycanlanıyorum şaka maka 30 dan sonrası çok mu hızlı geçiyor ne sanki ben ilk oğlumda yavaş diye hatırlıyorum hazırlıksız olunca insan korku salıyor içimi neyse ben en iyisi yatmayı bırakıp kalkayım bi çarşı yapayım alınacaklara bakayım şöyle bir

Canim o takvim beni de cok heycanlandiriyor :KK48: bana da sanki hafta ilerledikce zaman gecmiyor gibi geliyor daha bi sabirsiziz koca 37 haftayi gecirdik 3 hafta gecmicekmis gibi :KK48:

selam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emrem :nazar::nazar: normal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var :bicak:darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi

Ikra meyra Ikra meyra cnim kuçuk prenseslern hayirlı ugrlu olsun ins çok kalmycklar küvezde

Canimm gozun aydin ne guzel haberler almissin minnosundan masallah ona :KK46:

İyi haftasonları kızlar. @mevhibe ikra meyra tuana canım senden haber varmı diye girdim bugün. Hayırlısıyla doğurmuşsun. Prenseslerin küvezden çok kalmayacaktır sen onları güzel besledin mercimek güzelleri onlar annesi:))) inşallah sende iyisindir sancın azalmıştır geceden beri. İyi olunca bize olayları anlat merakla bekliyoruz bebişlerini doya doya kokla bizim yerimizede. Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin insallah :KK46::KK46::KK200::nazar:

Ikra meyra Ikra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
Ikra meyra Ikra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
Allah yardımcın olsun Ikra meyra Ikra meyra bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. Çok öpüyorum.

İyi haftasonları kızlar. @mevhibe ikra meyra tuana canım senden haber varmı diye girdim bugün. Hayırlısıyla doğurmuşsun. Prenseslerin küvezden çok kalmayacaktır sen onları güzel besledin mercimek güzelleri onlar annesi:))) inşallah sende iyisindir sancın azalmıştır geceden beri. İyi olunca bize olayları anlat merakla bekliyoruz bebişlerini doya doya kokla bizim yerimizede. Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin insallah :KK46::KK46::KK200::nazar:
@mevhibe ikra meyra tuana

Saol canım valla bide burda doğuranlar olunca iyicede evhamladım , herşeyi doğuruyommu diye düşünüom.ama o ağrı geçmese artık korkmaya başlamıştım neydi anlamadm

Aynen topikteki hareketlilik beni de çok etkiledi ki benim ikinci doğumum olacak inşallah. Buna rağmen vücuttaki her değişimde tedirgin oluyorum. Allah sağlıkla zamanında doğum nasip etsin hepimize inşallah

Maşallah canım bebeğinin gelişimi çok iyi. Normal istiyorsan normal olur inşallah kuzum. Benimki de 3 hafta önce normal doğum pozisyonunu aldı tekrar geri dönmez umarım :)))

Hahahaha bişeler girip çıkmasımı korkutuyo :) koptummm
Kız çocuu nasıl yaptın öleyse hobohohoo :)
Ya benimde aslında korkudan çok aşırı heyecan var , daha önce biçok kez ameliyat oldum hem genel hem spinal...oyüzden çok endişem yok başıma ne gelceğini biliom çnkü ama heyecan beni daha çok yoruyo.doktorumda heyecan iyidir tansiyonu dengeler dedi :) çok yardmcı oldu bu bilgi ,sağolsun :)
eşime alıştım işte mecburen :olamaz: ama şimdi terminatör kılıklı bi ebe teyzeyle aynı duyguları yaşıyabileceğimi hiç zannetmiyorum balım :KK48: tansiyon düşükse heyecan dengeler de eğer yüksekse hıkkk mıkkk der gidi:sopa:veririz öbür tarafa allah muhafaza :KK48:

gözün aydın kuzucum benim mehmet emreyi de haftaya bugün görücez inşallah.. doğum tarihi de alırız diye düşünüyorum

eşime alıştım işte mecburen :olamaz: ama şimdi terminatör kılıklı bi ebe teyzeyle aynı duyguları yaşıyabileceğimi hiç zannetmiyorum balım :KK48: tansiyon düşükse heyecan dengeler de eğer yüksekse hıkkk mıkkk der gidi:sopa:veririz öbür tarafa allah muhafaza :KK48:
anam bu sopalı herifi o kelimenin orta yerine ben koymadım nerden çıktıysa öyle yırtık dondan fırlar gibi tövbe tövbeee:sus:

Valla doru dedin ,gelip gidip parmaklayan biri banada korktucu geldi şimdi :dondurma: benim doktor zaten bi tuaf , sakinleştircem derken iyice geriyo farkında deil:işsiz: ben sadece spinal mi yoksa epidural sezeryanmı onda kararsızım.spinal olarak hemoroid ameliyatı olmuştum gayet konforluydu tabi uyuşukluk geçene kadar :halay: bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıom ,kan kaybından ölürsem falan die korkuom ameliyatta :) doktor şimdiye kadar ölen olmadı desede seneryolar bin tane kafamda o_O

Back
X