• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarr doguma az kaldi ama ben hala yuzmeye gidiyorum nadir de olsa. Ordaki kadinlarin tepkilerinden sıkıldım ama ben spor yapmamin faydali olacagini dusundugum icin gidiyorum. Aman insallah ayagim falan kaymaz, ondan korkuyorum biraz.

Can'ım bana verme mama dediler ama ben verdim aptamil almıştım biberon termos giderkende Suda kaynatıp götürmüştüm içinde ...verdim çünkü süt zaten hemen gelmiyor annemle gizli gizli vermiştik yine koydum mama almadım henüz ama Alıcam açlıktan ..sonuçta yeni doğan sarılığı dedikleri şey açlıktan kan şekerinin düşmesiyle alakalı bende öyle bir risk göze almak istemedim ...dedim ya gene götürsem verme deşelerse vericem zaten küçücük midesiyle 2 yemek kaşığı bile içemiyorlar ..birde biberon yerine şırınga ile de verenler varmış mamayı ...
Tamam cnm bn de alayım o zamn sagolasin

Ay canım ağlama....hele bir de bir çovuk daha olunca iyice zor.12 de okuka gidiyor benim ki.8.30 gibi kalkıyor.12 ye kadar derdi hiç bitmiyor.sürekli bişeyler ister.arkanı döndüğün an bir vukuatı var.alıp da eline bi oyuncakla oynadığı nadirdir.evimde hiç oyuncak dağınıklığıı olmaz benim.onun yerine tükenmez kalemle çizilen koltuklar suluboya ile boyanmış sandalyeler çikolatalı halılar yalanmış vestiyer aynaları dökülmüş sıvı sabunlarımız var.bu sabah hem ağladım hem oğlum tamam haraketlisin koş oyna ama ne olur bana iş çıkarma gücüm yok dedim ama kime dedim ki.eşime diyotum sen şu halinle sadece onın isteklerini yapsan pertin çıkar.yemek çamaşır bulaşık cabası.ama anlamazlar

Slm kızlar paşamızı gördük çok şükür 2731 kilosu boyumuz 49 cm olmuş beynindeki sıvı tamamen kaybolmuş çok şükür :dua::dua::dua: nst ye 2 kere girmek zorunda kaldım bizim sıpa ilkinde uyuyunca ikincide yüklendim çikolataya :KK53: neyseki uyandı da güzel çıktı dahası hemşire kız bana benzetti paşamı:halay::halay: tabii eşim biraz bozuluyo gibi oldu ama belli etmedi:KK70:

Slm kızlar paşamızı gördük çok şükür 2731 kilosu boyumuz 49 cm olmuş beynindeki sıvı tamamen kaybolmuş çok şükür :dua::dua::dua: nst ye 2 kere girmek zorunda kaldım bizim sıpa ilkinde uyuyunca ikincide yüklendim çikolataya :KK53: neyseki uyandı da güzel çıktı dahası hemşire kız bana benzetti paşamı:halay::halay: tabii eşim biraz bozuluyo gibi oldu ama belli etmedi:KK70:

maşallah canım kilosu boyu çok iyi beyindeki sıvı haberi ise şahane çok şükür bunuda atlattınız :)

maşallah canım kilosu boyu çok iyi beyindeki sıvı haberi ise şahane çok şükür bunuda atlattınız :)
Çok şükür cnm Rabbimin izniyle atlattık hayırlısıyla birde kucağımıza alırsak inşallah bugün paşamın yüzünü görünce çok tuhaf oldum kendimi zor tuttum ağlamamak için sağlıklı birşekilde gelirler inşallah totolarından ısırırız:))

Çok şükür cnm Rabbimin izniyle atlattık hayırlısıyla birde kucağımıza alırsak inşallah bugün paşamın yüzünü görünce çok tuhaf oldum kendimi zor tuttum ağlamamak için sağlıklı birşekilde gelirler inşallah totolarından ısırırız:))
aminn canım aminn :) her randevumuz bir heyecan zaten ilk hamile kaldığımızdan bu güne kadar ayrı bir duygu çok şükürr yaşadık bunları kucağımıza almayıda nasip etsin Allah inş

Kızlar son birkaç gündür acayip duygusalım ben ya sizdede varmı bu durum? Herşeye ağlayasım geliyor :mad:

Kızlar son birkaç gündür acayip duygusalım ben ya sizdede varmı bu durum? Herşeye ağlayasım geliyor :mad:
Ya bende öyleyim.durup durup ağlıom.bide şu oldu bende ,ya doğumda bana bişe olursa kızıma bir cümle bile edemeden gidersem öteki tarafa falan gibi düşünceler kaplıyo.çocuğuma mektup yazcam olurda bişey olursa onu nekadar sevdiğmi bilsin die,hatta bunu yaZarken yine ağladım şimdi bak...

Ya bende öyleyim.durup durup ağlıom.bide şu oldu bende ,ya doğumda bana bişe olursa kızıma bir cümle bile edemeden gidersem öteki tarafa falan gibi düşünceler kaplıyo.çocuğuma mektup yazcam olurda bişey olursa onu nekadar sevdiğmi bilsin die,hatta bunu yaZarken yine ağladım şimdi bak...
Ayy valla aynı ilk defa ameliyat olcan ya birşey olursa diyorum eşime diyorum çocuğuma annem baksın sakın başkasına verme diyorum sen evlenirsin çocuğuma üvey anne gelir diye neler neler diyorum :bicak:

Ay canım yaaaa.benim kuzenimde sezeryana girerken hep bana bişey olursa kızom size emanet dedi mahvetti bizi.o anların duygusallığı işte. Sağlıklıca girer çıkarsın doğuma inşallah.ben de adama taktım kafaya en ufak ihmali beni ağlama krizine sokuyor.oğlum küçükken ameliyat olmuştum.zor bi psikoloji gerçekten

Ayy valla aynı ilk defa ameliyat olcan ya birşey olursa diyorum eşime diyorum çocuğuma annem baksın sakın başkasına verme diyorum sen evlenirsin çocuğuma üvey anne gelir diye neler neler diyorum :bicak:
bende aynı tamamen.ay Rabbim selametle kavuştrsun bizi bebişlerimize...

Ay canım yaaaa.benim kuzenimde sezeryana girerken hep bana bişey olursa kızom size emanet dedi mahvetti bizi.o anların duygusallığı işte. Sağlıklıca girer çıkarsın doğuma inşallah.ben de adama taktım kafaya en ufak ihmali beni ağlama krizine sokuyor.oğlum küçükken ameliyat olmuştum.zor bi psikoloji gerçekten
Amin kuzum inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.sende duygusal oldgn için takılmayacak seyi bile takıosundur istemeden.valla ben kocamı hiç sallamıom şuan tek kafamdaki şey doğum.Allah yardmcımız olsun

Back
X