• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Fatura ödemesiyse telefon numarası çıkmamış mı canım? İstersen karakola da bir şikayette bulun.

Çıkmış cnm biri kullanılmıyor diyor diğerinede eşim ulaştı adam ben otomatik ödeme talimatı verdim diye söylemiş eşime güya haberi yok bilmiyorum cnm ptesi bi bankaya gideyim olmadı siber suçlara da şikayet ederim

Slm kızlar paşamızı gördük çok şükür 2731 kilosu boyumuz 49 cm olmuş beynindeki sıvı tamamen kaybolmuş çok şükür :dua::dua::dua: nst ye 2 kere girmek zorunda kaldım bizim sıpa ilkinde uyuyunca ikincide yüklendim çikolataya :KK53: neyseki uyandı da güzel çıktı dahası hemşire kız bana benzetti paşamı:halay::halay: tabii eşim biraz bozuluyo gibi oldu ama belli etmedi:KK70:

Slm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma. :KK43:Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah :KK200::bicak:

evet dundu canim.iyiyim sukur simdilik.sen nasilsin.haftasıyla uyumlu gidiyor bi aksilik olmazsa 9 kasim gibi alacak.konyada baskente gidiyoruz emel hanima.icime sindi şükür son ay ne kadar alisilabilirse iste ama memnunum yani
İyi maşallah canım daha da iyi olur inş :) biz de artık sancı bekliyoruz beyfendi ne zaman gelmek isterse diye :)) emel hanımdan yoğunluğu dışında memnunlar genelde zaten, sen de memnun kalırsın inşallah tatlım :)

Slm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma. :KK43:Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah :KK200::bicak:
Maşallah minik kıza kilosuda boyuda çok iyi doğum tarihide belli olmuş hayırlı olsun kuzum :anneadayı: yüzünü gostermedi diye üzülme benimkide aynı tam sürpriz bebek olacaklar

Maşallah :KK200:

Geliyor canım. Hareket halinde olsam belkş vücuttan gelen bişi derim de sabit dururken falan geliyor ses :KK48: bu da normaldir diye düşündüm bütün değişiklikler gibi
Yanlız değilmişim demek :)) bende birkaç kere hareket halinde duydum herhangi bir yerimden geliyor die düşündüm uzanincada duyunca göbekten olduğunu anladım :) daha neler görüp duyucaz acaba :KK48:

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi Mcada Mcada ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :D her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :D
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
Hayırlı uğurlu olsun ismiyle yaşasın minik elif erva :nazar:

İyi maşallah canım daha da iyi olur inş :) biz de artık sancı bekliyoruz beyfendi ne zaman gelmek isterse diye :)) emel hanımdan yoğunluğu dışında memnunlar genelde zaten, sen de memnun kalırsın inşallah tatlım :)
Sabah erken gidince mi bilmiyorum ama yoğunluk gormedim ben iki haftadir olmasi gerektiği gibi yani.insallah daha da iyi olir her cuma gorusecegiz bi aksilik olmazsa

Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
Olsun canım herşeyin hayırlısı olsun minik hanım erken gelmek istemiş demek kısmet boyleymis mutlu bir hayatı olsun inşallah gozunuz aydın canım

Back
X