• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevu
Ooo çok sevndm canjm her şeyin yolunda olmasına.doğru bugün gidecektin unutmuşum bn.kilosu da çok iyi maşallah 3 kilo diyelim biz ona:) doktorla konuşabildin mi spinal konusunda fln.

Slm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma. :KK43:Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah :KK200::bicak:
Maşallah süpriz yumurtana tarihte almışsın gözünaydın.

gonulll gonulll A Askina eskiya vildan_drs vildan_drs dogum sonrasi annem kalcak yanimda da ekstradan esimde kalabilir mi ki oda da yoksa tek kisi mi kalabilio acaba
Odalar tek kişilik yatak var Can'ım birde açılan tek koltuk bu kadar 1 kişi kalacak şekilde ama odada 5 kişide olsa uyaran yasak diyen filan yok ...bende aynını düşündüm oğlumda kalsın diye acaba 2 yataklı bir oda tutulup fiyat farkı verilse olurmu gidersem sorucam sende sorsana fıkır olur banada

Bu zamana kadar ki sezeryan yorumlarını alıcı gözüyle okumamıştım tek spinal var aklımda geçmişe dönüp bi bakayım ben :kahve:

canim seninle ayni durumu yasamisiz :)) bende 7 ekim cuma gunu randevuma gittim 35+4 haftasinda acil doguma yatis verdi esime evde hazirladigim cantayi getirmesini soyledim :)) korkutum ama sukur kizlarim 4 gunluk kuvez sonunda evimize geldiler persembe gunu sarilik basladi kizlarimda atlatmaya calisiyoruz yorucu ve uykusuz geciyor insallah altindan kalkacagim uykusuzlugun ... rabbim adiyla yasatsin elif erva yi sansi bahti acik olsun cumlemizin minnoslarinin..
❤❤
Geçmiş olsun kuzum inşallah hemen anlatırlar sarılığı kızların. Uykusuzluk ikizlerde daha çok olur kesin Allâh yardımcın olsun canım.

Canim sukur iyiyiz kizlarin sarliligi basladi persembe gunu insallah tez vakitte atlatacaklar gunluk toplasam 4 saat uyku.uyuyorum netten uzagim :)) gogus acilarim var sizlaya sizlaya emziriyorum ama onlar o kadar bal sekerki uykusuzlugumda tuzumuz olsun esim foto paylasmami istemiyor ...hee 10 dkk icinde silerim burada olursaniz gorursunuz ballarimi :)) pazartesi gunu senin mutlu gunun olucak saglikla insallah kavusursun pasacana :))
Kuzuuumm hadi paylaş fotoyu buradayken ben sonra sil. Bende öyle yapıcam zaten doğumdan sonra. Kızların atlatacak inşallah sarılığı bol bol emzir canım. Allah yardımcın olsun ilk 6 ay işin çok zor. İki bebek biri uyusa diğeri ağlar ötekini uyandırır:)) biri diğeri emerken beklemek istemez huysuzlanır:))) allah uzun ömürler versin ikisinide ilerde sana yardım etsinler annesi:)))

Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
@meleksr Melan-kolik Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
canım çok sevindim hadi gözünüz aydın.Bu arada ismide netlessin artık sürpriz yumurtanın eee evine geliyor prenses;)
Slm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma. :KK43:Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah :KK200::bicak:
maşallah herşeyi çok güzel gözünüz aydın

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
maşallah canım omru güzel olsun prensesin.Âmin inşallah
Bende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevu
maşallah canım.kilosu çok iyi .Artik dinlenme vakti evde doğuma kadar dinlen bakalım
because of you because of you randevun vardı nasıl geçti canım

Bu zamana kadar ki sezeryan yorumlarını alıcı gözüyle okumamıştım tek spinal var aklımda geçmişe dönüp bi bakayım ben :kahve:
Bende spinal düşünüyorum ama Melan-kolik Melan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa:mad: yaparlar mı ki:KK57:

Bende spinal düşünüyorum ama Melan-kolik Melan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa:mad: yaparlar mı ki:KK57:

Acep o nasıl ki :ıslık: sen dene bi mutlaka yaz ama emi etiketlemesen de olur ben bulurum mesajını :KK59: ama yaz sen.. Ben doktora anesteziye kim karar veriyor anestezi doktoru mu dedim yoo biz karar veririz didi

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Oyyy maşallah hayırlı olsun bebişin

Kızlar aşağıdaki yatak yanı beşiği 500_600 diyorlar. Kendisi beyaz cibinlik ve iç yatak kılıfları süsleride beyaz aldık. Bi dükkanda tek kalmış açılmamış paket 350 tl getirip kurduk. Kuzumun şansı:))) kardayız :KK46::nazar:

Eklentiler

• IMG_20161015_193836.webp
    IMG_20161015_193836.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
gonulll gonulll canim kizcen nasil umarim fazla kalmadan minnosun evinizde olucaksiniz saglikla kalin canim ....
Yarin 18. Gun ve insallah bi aksilik olmazsa taburcu oluyoruz.
Sende saglikla buyut kizlarini insallah.yavrucuklar azcik yorcak seni ama olsun onlarin sagligi yerinde olunca yorgunluk vs kalmiyor.

Maşallah tatlım

Back
X