- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.941
Günaydin kislar 4 saatlik uykuyla koca pazar nasil gececek bilmiom ruyamda dogurdum denize pembe giydirmisler kiziyodum benim verdigim kiyafetleri neden giydirmediniz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kuzuGünaydin kislar 4 saatlik uykuyla koca pazar nasil gececek bilmiom ruyamda dogurdum denize pembe giydirmisler kiziyodum benim verdigim kiyafetleri neden giydirmediniz diye
Günaydın kuzum,benim göbek top gibi ama ellerimi desem ayaklarımı desem sivri sivri hep yanlarda korkuyorum ustune yatıp ezcem diye sisirince agrida oluyor haliyleGünaydın kisslar
Mutlu Pazarlar
Inşallah gününüz çok güzel geçer.bizde Bugün temizlik varBenim yerime de gezin
Ekim annelrne baktım da sıkıntı almış başını gitmiş
Hepsi annesiyle kv. Le çatışma yasio.gaz nobetlrne baslamslr.
Içim sıkıldı yani :) Benim annem de çok bilir ama ben bişey diyince de çok ısrar etmez.inşallah yine öyle olur tabi :)
Bu arada kızlar hepiniz kasiklrda ağrı hissediosnz benm yanlarm agrio.
Bugüne kadar göbeğim hep dikine gitti.Erkek diodu görenler hatta.Benim kız sonradan mı yolları buluo anlamadım.Şuan aşağı gitmesi gerekirken yanlara mi gidio ne.
Ya da sürekli Yan yatyrm.bebek de ağırlaştı artık ondan mdr ki.
Sizde de göbek yanlarında ağrı oluo mu

Benimde gece sancim oluyo neyin nesi aceba
- Herkesr Günaydın. ....36. Haftada kasık ve rahim ağrısı normalmi gece başlıyor ve uyutmuyo artik dogurmak istiyorum. ....

..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz Aynı durumdayız. Bu ne ağrı ya. Şükür kramp girmiyor yoksa ikisi birden zehir ederdi uykuyu..Eskiden ayak kramplari uykumu bolerdi simdi kasik agrisi boluyor.
Allah yardımcin olsun. Belki kuveze hic gerek kalmaz nerdeyse 36 haftalık. Hayırlısıyla alın kucaginizaKizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum
Günaydın kuzum,benim göbek top gibi ama ellerimi desem ayaklarımı desem sivri sivri hep yanlarda korkuyorum ustune yatıp ezcem diye sisirince agrida oluyor haliyle
günaydın kızlar mutlu pazarlaröncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım
bizi merak eden canım arkadaşlarım
ahmoz
alp_se
yaren92 @ayseankara
pdr55
Persefon
seyda61
Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız
bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini
..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz
şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak
Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye
çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten
çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım
o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye
neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba
ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden
neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr
yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz
![]()
günaydın kızlar mutlu pazarlaröncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım
ahmoz
alp_se
yaren92 @ayseankara
pdr55
Persefon
seyda61
bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini
..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz
çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten
çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım
o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye
neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba
ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden
neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr
yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz
![]()
ahmoz
alp_se
yaren92 @ayseankara
pdr55
Persefon
seyda61
![]()
arkadaşına gelecek olursak daha çok bekler o teklifi erkek arkadaşına da sana yaptığı gibi sadece kendisi konuşursa çocuğa sıra gelip teklif edemez
gelelim balığa
neyse balık o balık değildi
Maşallah palamut olmuş senin tür geriden gelenler atak yaptı bizim önden gidenler hamsiye dönüştü ama ne diyoruz önemli olan Sağlık
ayrıca popoyu başı diye seven tek sen değilsin rahat ol
anestezi türü de seç beğen he sevdim bunu bizde de böyledir inşallah yeni trend combo Kizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum
Canım korkma belki gelen akintidir benimse oluyor bazenKizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum
Evet sola yatin dediklerine göre korunaklı bu bebekler ezilmezler bencedeYani bende bi taraflarını ezerim Die korkuodm ama yan yatmak en sağlıklısı oldgna göre.korunabiliolardr herhalde.inşallah bişey olmaz.
Senin başı aşağı dönmüş mu cnm.bizim daha belli değil.Son kontrolde donmemsti.Şuan yanlarda daha büyük şeyler hissedyrm.yukarda da el ayak benzeri hissediyrm ama.dönmüş mudr bilemiyrm da.hayrlsi bakalım.salı günü inşallah ogrencz![]()
Kizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum
birde sürekli geliyor mu inşallah bişicik olmaz önce sen iyi ol strese girme