• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yanlış anlama bebeğin kilosu 2200 mü? Bizim bebek 36+1oldu bugün , 2995 gram,bende hafif şekere meillilik varda ,acaba ondan mı kilo fazla çıkıyor,yoksa çocuğumda şeker mi olcak :KK43: ay kafam bi milyon oldu ,doktor normal dio ama...ay kilosu fazla olunca takıyoz az olunca takıyoz,neyin normal oldgnu bilemiom hiç

canım maşallah bebeğine iyi beslenmiş işte. benimkide 35+0 da 3000 gr. dı. normal sınırlar içinde korkulacak bişiyok dedi doktor. 3.600 gibi doğar dedi.

Herkese tünaydııııın:) Biz de doktordan geldik az önce. Herşeyimiz yolundaymış suyu, gelişimi falan. Boyu 44 cm olmuş oğlumun kilosu da 2400 gram :KK200: Artık inatla yüzünü göstermiyor ancak ayak gösteriyor sıpacık:KK48:

Bizde geldik dr dan 2200 miniğim sezeryan olacam muhtemelen bu hafta
canım inşallah kuveze gerek kalmadan alırsın kucağına meleğini

Selam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
maşallah kızlar hepinize ve bebislere haftaya melekleri görerek neşeli başlamışsınızdır.Bizde haftayı inşallah mutlu bitireceğiz cuma randevumuz var sabahtan.

canım maşallah bebeğine iyi beslenmiş işte. benimkide 35+0 da 3000 gr. dı. normal sınırlar içinde korkulacak bişiyok dedi doktor. 3.600 gibi doğar dedi.
Banada öyle dedi 3400-3600civarı tahmib ediyorum dedi ama işte hani annede gebelik şekeri olunca ,bebek kilosu fazla olur deniyo ,acaba ona mı bağlı die endişelendim.zaten boyuda uzun onlada alakalıdır sanıyorum.

Rüzgar bey hep gösteriyordu yüzünü de son iki seferdir saklıyor hatta bu sefer ultrason fotoğrafında kocaman bir ayak var yüzü yerine ayağını gösteriyor :KK48:
Hahaha yirim ben onun ayağını ya , bizim kız da yüz görümlüğü istiyo heralde hep yan durdu şimdiye kadar birde plesentaya yatıo hep yastık gibi ,oyüzden plesenta kapatıyo yüzünü :) aman napalım sağlıkla gelsinlerde biz sabrederiz :anne::KK200:

Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(
Silikon uca alisabilir evet.benimkide biberona alismis.emsin yavrucuk sarilik olmaz insallah.
Bugun biraz daha iyi olursun.1 haftayi bulmaz cok daha iyi olursun kendin insallah.antibiyotik kullaniyorsun ya o yanmada yok olur.ben eve cikinca esime yikattim kendimi hep sende oyle yap.daha rahat oluyor.
Gecmis olsun canim.

Oyyy maşallahhh Yen'i bebişler katılmış aramıza çok Mutlu oldum hepsini okuyamadım msj ların Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bebekleri gazsız sağlıklı olsun inşallah bol bol sütünüzde olsun :)

Biz bugün 11günlük olduk hafif sarılığımız var kilo kaybımız çok dr üç kez kan aldı çocuğum çok ağladı allahtan kanda bişey çıkmadı sütüm çok yok hem sağıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum bebeğim çok uyuyor uyurken besliyorum resmen bugün kontrole gitcez inşallah sarılığımız geçmiştir kilo almışızdır.gerçekten stresliymiş bebeğe bakmak ödüm kopuyor ona bişey olcak diye :KK43:
Bizde 19 gunluguz.uyuyunca nasil uyandiriyorsun.ben uyandiramiyirum bizim hatunu.eve gelince rahata kavustu yavrucak beni cok zorluyor.cok zor oluyo onu beslemem.
Mama takviyeside aliyormus ya kilo kaybi olmamistir cani..bebegin cok fazla cekemiyorsa sutun o yuzden artmamis olabilirmi pompa alip onunla sagsan biraz.belki cogalmasina yardimci olur.

Canım çıktınız galiba hastaneden çok mutlu oldum İnan sağlıkla geldiniz bu günlere şükür darısı başımıza inşaallah vaktinde zamanında.... benim çarpıntım arttı iki gündür coraspirini kesmiştik ona mı bağlı bilmiyorum.. Bebek sürekli hareket halinde nefesimi kesiyor resmen hareket kabiliyetim azaldı rabbim yardım etsin
Dun Ciktik cok sukur.beslenmede biraz sıkintimiz var.
Bende coraspirini biraktiginda carpintim olmamisti hic bebek daha yukaridadir oyuzden nefesini kesiyordur.artik iyice buyudu baski yapiyor butun organlara.son bi kac haftan kalmis az daha sık disini hayirlisiyila saglikla kucagina alirsin insallah

Dun Ciktik cok sukur.beslenmede biraz sıkintimiz var.
Bende coraspirini biraktiginda carpintim olmamisti hic bebek daha yukaridadir oyuzden nefesini kesiyordur.artik iyice buyudu baski yapiyor butun organlara.son bi kac haftan kalmis az daha sık disini hayirlisiyila saglikla kucagina alirsin insallah
İnşaallah canım beslenmesi de düzene girer zaten maşallah tecrübeli anne olunca panik yapmadan her sorunun üstesinden geliyorsun inşaallah bizde senin gibi oluruz..
birde benim tosun ters duruyor sanırım oda tetikliyor çarpıntıyı çok nefessiz kalıyorum sabır artık dediğin gibi sağlık olsun da anneler herşeye katlanıyor

Selam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
Hayy maşallah bu tosuna :nazar: gerçekten rahatı yerinde kuzum

B

en şimdiye kadar oğlum çok kardeş istiyor olsa kıskanmaz derdim ama bir süredir ne zaman babası yanıma otursa öpse hemen yanımda bitiyor bir bahaneyle onu uzaklaştırıyor geçen gün eşime tatlı yedirdim İnan hüngür hüngür ağladı sen beni sevmiyorsun diye sonra içine şüphe düştü acaba kardeşine ne yapar dedim
Kac yasindaki oglun.
Benim oglum kiz kardesi dogcagi zaman 5 yasindaydi o zmn bile bize sorun yasatmdi.hamileyken daha gelip gelip severdi.
Suan hamileyken alistir ona kardesiyle neler yapabilcegini biraz buyudugunde onu anlat.kardesinin onu sevdigini vs vs ona anlat birseylerki alissin kardesine simdiden.

Kontrolden çıktım az önce.kendi doktorum yoktu aynı hastanede başka bi dıktora gittim.34+0 da 2.400 dü bebeğim 10 gün geçti 2.460 olmuş.10 günde 60 gr almış sadece ya.5-6 gün geriden geliyor dedi.çok önemli değil diyo bide.hem az kg alıp hem de 5-6 gün geriden gelmesi beni üzdü.öyle ağlıyorum.aynı hastane aynı makinalar.hani son ay günlük 20-30 gr arası alırdı bebekler.benimki günde 10 gr bile alamamış.fazla iyi beslenemiyorum farkındayım.midem müsaade etmiyor.bir muzu öğlen yiyorum akşama zor sindiriyorum.ne bilim işte canım sıkkın kısacası

Back
X