• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kontrolden çıktım az önce.kendi doktorum yoktu aynı hastanede başka bi dıktora gittim.34+0 da 2.400 dü bebeğim 10 gün geçti 2.460 olmuş.10 günde 60 gr almış sadece ya.5-6 gün geriden geliyor dedi.çok önemli değil diyo bide.hem az kg alıp hem de 5-6 gün geriden gelmesi beni üzdü.öyle ağlıyorum.aynı hastane aynı makinalar.hani son ay günlük 20-30 gr arası alırdı bebekler.benimki günde 10 gr bile alamamış.fazla iyi beslenemiyorum farkındayım.midem müsaade etmiyor.bir muzu öğlen yiyorum akşama zor sindiriyorum.ne bilim işte canım sıkkın kısacası
Canim sen üzülme sakin 3 hafta önce aynısı bana oldu pazar günü acil gittim 1900 küsür grm dedi doktor. Ertesi gün kendi doktoruma gittim 1700 küsür gram dedi yani tamamen ölçüm ile alakali bence.sonucta iki nokta beliriyor ona göre hesaplanıyor o yüzden üzülme

Kızlar bugün randevum vardı doktor 10 günden sonra kendisinin gelmesini beklicez dedi.şu an normalde 36 haftayım plesantada yaşlanma varmış. Hayırlısı bakalım nolacak heycan yapmaya başladım iyice. Şu an 2.500 kg muş. Çokmu kötü kilosu?

Kızlar bugün randevum vardı doktor 10 günden sonra kendisinin gelmesini beklicez dedi.şu an normalde 36 haftayım plesantada yaşlanma varmış. Hayırlısı bakalım nolacak heycan yapmaya başladım iyice. Şu an 2.500 kg muş. Çokmu kötü kilosu?
Yok canım kilosu gayet iyi.her bebek genetik özelliklerine göre farklı gelişim gösteriyor.benim 35.haftada 2850idi.ama bebeğimin boyu uzun baya,3-4 günde 150-200gram daha almış.bundan sora kilo alımı hızlanacak.

Kac yasindaki oglun.
Benim oglum kiz kardesi dogcagi zaman 5 yasindaydi o zmn bile bize sorun yasatmdi.hamileyken daha gelip gelip severdi.
Suan hamileyken alistir ona kardesiyle neler yapabilcegini biraz buyudugunde onu anlat.kardesinin onu sevdigini vs vs ona anlat birseylerki alissin kardesine simdiden.
Yok kardeşine karşı çok se gi dolu uyudu mu uyandı mı sorar hep ama dedim ya babasına tahammülü yok bu arada 7 yaşında aklı başında sevgi dolu bir çocuktur ama işte insan başına gelmeyince bilemiyor nasıl olacağını heycanla bekliyorum o günleri

Bizde 19 gunluguz.uyuyunca nasil uyandiriyorsun.ben uyandiramiyirum bizim hatunu.eve gelince rahata kavustu yavrucak beni cok zorluyor.cok zor oluyo onu beslemem.
Mama takviyeside aliyormus ya kilo kaybi olmamistir cani..bebegin cok fazla cekemiyorsa sutun o yuzden artmamis olabilirmi pompa alip onunla sagsan biraz.belki cogalmasina yardimci olur.
Uyanmıyor uyurken besliyorum resmen Can'ım.evet sağma makinasıyla sağıyorum günde 2kezde mama veriyorum az önce dr dan geldik 4günde 70gr almışız çok şükür.

Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Oyyy maşallah Allah analı babalı büyütsün çok şükür kurtulmuşsun bol sütlü günler :)

Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Hadi gozun aydin.hayirli saglikli bir evlat olsun insallah.
Duysamdim su kombineyi bende oyle isterdim cok iyiymis demek o.ben epiduralde ne acilar cektim.
Sende ins en kisa surede toparlanirsin canim.masllah bebisine.

Canım çok sevindim. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı sıhhatli büyüsün oğluşun. Darısıda bizlerin başına. Uyuşukluk geçince ilk ayağa kalkışın nasıl olcak anlatırmısın canım. bide bu kombinenin bi farkı rahatlığı varmıki

Uyanmıyor uyurken besliyorum resmen Can'ım.evet sağma makinasıyla sağıyorum günde 2kezde mama veriyorum az önce dr dan geldik 4günde 70gr almışız çok şükür.
Masallah zamanla daha da cogalir kilosu.bizimde yarin randevu.uykuda bile beslemesi cok zor bizimkinin.simdi uyandir bakalim nasil uyancaksa.

Back
X