- 10 Şubat 2016
- 753
- 747
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Ben de spinal olmustum 3 seme önce cok memnundum.eltim epidural olmustu onun şikayetleri olmustu.kisiden kişiye degisirse bilememBende spinalden cok memnun kalmistim.My moonlight ve bi kac arkadasda spinalden memnundu.epiduralden memnun olan birini hic duymadim.
Evet canım gelişimleri değişiyor ama eşimin tarafı kendi ailemin maşallahları var, abim 1.90, eşimin kardeşleri ve eşim 1.80-1.90 hepsi. Benim oğlumda minnakmı olcak ne anlamadımYok canım kilosu gayet iyi.her bebek genetik özelliklerine göre farklı gelişim gösteriyor.benim 35.haftada 2850idi.ama bebeğimin boyu uzun baya,3-4 günde 150-200gram daha almış.bundan sora kilo alımı hızlanacak.
Evet canım gelişimleri değişiyor ama eşimin tarafı kendi ailemin maşallahları var, abim 1.90, eşimin kardeşleri ve eşim 1.80-1.90 hepsi. Benim oğlumda minnakmı olcak ne anlamadım![]()
Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Bu genetikle senin oğlan minnak olursa benim ki 7 cücelerin çekimine aday olurdaha ergenliği var bunun atar boy
![]()
İnşallah canım yaaa
yok canım yaa seninkide ergenlikte atar boy inşallah. Kızda sorun değil minyonlukda erkek dediğin azcık gösterişli olsun ama dimi
![]()
Canım benim son birkaç gündür hep öyle. Kasiliyor bir yerde toplanıyor nefesim kesiliyor. Bende gitmedim doğuma hazırlık sancisidir diyeKızlar yaklaşık bir saattir Bebek çok fena kasılıyor hep olurdu ama bu sefer geçmedi çok kötüyüm ağlıcam sinirden nefesin kesiliyor hiç kesil eşi hareketi sürekli hareket halinde ve canım acıyor eşim gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum ne yapsam bilemedim
Canlar hepinizin mesajlarını okudum okadar duygulandım ki anlatamam. Şuan yatıyorum ağrı kesici veriyorlar epidural takılı çok iyiyim henüz yürümedim sıvı alımı var. Karnıma 1 kere bastılar hissetmedim ama 1 kere daha basacaklar uyuşukluk gitti bakalım o nasıl olacak.Devamı sabaha by:))))) ağrım yok çok şükür:)))))

Benimde sürekli oluyordu ama kısa sürüyordu bu gün resmen iki saat hiç kesilmedi bir taraftanda tepiniyor sonra duruyor yamuluyor karnım taş gibi kalıyor beş on dakika sürer di en fazla ama bu çok uzun sürdü sanırım strese de bağlı biraz stres oldum bu gün eşime sinir oldum ondan olmuş olabilir çok şükür şimdi normale döndüm haftaya kontrolüm inşaallah sorunsuz geçerCanım benim son birkaç gündür hep öyle. Kasiliyor bir yerde toplanıyor nefesim kesiliyor. Bende gitmedim doğuma hazırlık sancisidir diye
Ay rahat gecmesine cok sevindim canim agrin hic olmaz ins bizi habersizz birakmaa opuyoruz seni de mehmet girayimizi daCanlar hepinizin mesajlarını okudum okadar duygulandım ki anlatamam. Şuan yatıyorum ağrı kesici veriyorlar epidural takılı çok iyiyim henüz yürümedim sıvı alımı var. Karnıma 1 kere bastılar hissetmedim ama 1 kere daha basacaklar uyuşukluk gitti bakalım o nasıl olacak.Devamı sabaha by:))))) ağrım yok çok şükür:)))))

Canım moralini bozmak gibi olmadın ama ben aynı durumu yaşadım üçüncü çocuğunu gizli saklı aldıran eltim ben hamile kaldığımda oda hamileymiş meğer hemde üç aylık.. ve kimseye söylememiş eşi istemiyordu iki kızı vardı neyse onun da erkek oldu.. ben ne çektim ki hala çekiyorum ona eşimin babasının ismini verdiler üç ay önce doğunca birde oğlan yeşil gözlü oldu allahım yere göğe sığmıyor çocuk birde obezite şuan 46 kilo 7 yaşında çocuk benim oğlan yavru gibi duruyor yanında hoş ben şikayetçi değilim hiç istemezdim öyle olmasını... ama bu fiziksel özellikler dışında benim oğlum çişini erken öğrendi o dört yaşında hala kaçırıyordu benimki yaşına gelmeden konuştu o nerdeyse daha yeni kurallı cümlekurabiliyor elinden hiç iş gelmez sanırsın ki 4 yaşında çocuk ama yine de hiç farketmez yine de o çok kıymetli neden yeşil gözlü neden dede ismi artık saldım çayıra be Yerlerse yesinler benim oğlum benim en kıymetlin hiç birşeye değişmem rabbim sağlık versin kuzularımıza bunlara alış diye diyorum... kıyaslayacak oldular mı İnan mutlaka bişey buluyorlar ve üstün göstermek istedikleri varsa mutlaka o üstündür sen istersen 4 kilo doğur...Kızlar ya cnm sıkıldı şimdi.
Hatirliosanz görümcem de hamile Aralık annesi o.aramzda 4 hafta var hemen hemen.20 gün falan.
Şimdi doktordan gelmiş.33. Haftasnda galiba.İlk önce 2350 olmuş şişko dedi.sonra da 2400 48 cm yazms.2350 dememiş mydi dedi biraz yukarı baktım onu da WhatsApp tn yazmış.
Yani ne yapmaya calisio anlamadm.hatiralaynlr vardır belki ben bi ara bebeğim 890 gr mi ne çıkmstı da 900 gr dememstm.Yalan olmasn Die.Allah bilir bebek 2330 dr önce 50 e sonra 2400 e yuvarladı
Yani benim bebeğim küçük biraz inadına yapar gibiler.
Bende yarın kontrolüm varşimdi tam karsilastrcklr.benimki 4 hafta önde onun kilosuna boyuna yakın çıkarsa sinir olcam.Nasıl soyliicm ben.
Çok gıcık ya.heyecanla gittigim kontrole nasıl gitcem şimdi.heyecan gitti yani.
Benm minnakim sağlıklı olsun yeter yani de.Neyse bakalım.
Gerçi doğunca da Herşey değişebilir.Belki onun doktoru da yüksek soyluodr.
Mahallede bi ark.m vardı.okulda derslri benden iyiydi sözde.farklı okullardydk ama.Hep sinir olurdm hızı kiyaslarlardi.bizim Hocalar zor yani naapiim.öss dn çıktık.bu atio tutuo.ben üzgün onu yapamadm bunu yapamadm.sonra sonuçlar açıklandı.şükür ben dört yıllık kazandm.o hicbiryere giremedi.
Yani kime göre neye göreinşallah bebeğim sağlıklı olur da kimse ağzını açamaz
Aynı haftada bebeğim 1890 ms şimdi baktım![]()
Canım kimseyle kıyaslama kilolu demek sağlıklı demek değil ki. Benim geçen hafta 37 haftada 2850 gr bi arkadaşım 33 haftada 2900 demiş doktor. O kadar dikkat ettim beslenmeme ama olmayınca olmuyor. Kendi doktorumda doğum anında beni animsayip bebeğin bu kiloda olduğu için sukredeceksin iri bebek doğurmak kolay mi dedi. Gayette mantıklı geldi bana. Önemli olan sağlıklı olmasiKızlar ya cnm sıkıldı şimdi.
Hatirliosanz görümcem de hamile Aralık annesi o.aramzda 4 hafta var hemen hemen.20 gün falan.
Şimdi doktordan gelmiş.33. Haftasnda galiba.İlk önce 2350 olmuş şişko dedi.sonra da 2400 48 cm yazms.2350 dememiş mydi dedi biraz yukarı baktım onu da WhatsApp tn yazmış.
Yani ne yapmaya calisio anlamadm.hatiralaynlr vardır belki ben bi ara bebeğim 890 gr mi ne çıkmstı da 900 gr dememstm.Yalan olmasn Die.Allah bilir bebek 2330 dr önce 50 e sonra 2400 e yuvarladı
Yani benim bebeğim küçük biraz inadına yapar gibiler.
Bende yarın kontrolüm varşimdi tam karsilastrcklr.benimki 4 hafta önde onun kilosuna boyuna yakın çıkarsa sinir olcam.Nasıl soyliicm ben.
Çok gıcık ya.heyecanla gittigim kontrole nasıl gitcem şimdi.heyecan gitti yani.
Benm minnakim sağlıklı olsun yeter yani de.Neyse bakalım.
Gerçi doğunca da Herşey değişebilir.Belki onun doktoru da yüksek soyluodr.
Mahallede bi ark.m vardı.okulda derslri benden iyiydi sözde.farklı okullardydk ama.Hep sinir olurdm hızı kiyaslarlardi.bizim Hocalar zor yani naapiim.öss dn çıktık.bu atio tutuo.ben üzgün onu yapamadm bunu yapamadm.sonra sonuçlar açıklandı.şükür ben dört yıllık kazandm.o hicbiryere giremedi.
Yani kime göre neye göreinşallah bebeğim sağlıklı olur da kimse ağzını açamaz
Aynı haftada bebeğim 1890 ms şimdi baktım![]()