• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Neden diye sorsaydın keşke yaaaa...yan etkisimi oluyor ne bileyim vardır sebebi ? Bende sorucam kesin yapmıyorum diyecekler neden diyeceğim yanı olumsuz bir yanı mı var diye
Canim sen sevgide doğurmaya karar verdin mi.bzm hastanede yapmiyolar dimi.nurettin bey spinal yapiyorms

Beni cuma günü tekrar çağırdı doğum iznine ayrıldım bugün fakat yanlislik yapmış Seda.normalde 24 ünde gidecektim cuma 8.30 da gideceğim. Oğlum iyi şükür.hafta ile uyumlu.Allah sağlık versin yakışıklıma.

Amin cnm.maşallah yakisiklina :)
Doğum tarihiyle ilgili bişey demedi galiba.

Sekerim nedrn b kdr kafaya takıyorsun bence bosuna kendını tuketme karsılaştırma ne yahu yapmayın boyle yanlış anlama beni lutfen ıyı ligin için dıyorum canımcım mantıksız geldı de kusura bkma nolur

Yok cnm estagfrllh.
Dedim ya normalde hem takmiyrm.hemde kiyaslamiyrm yani.kıyaslamak mantıksız zaten dediğin gibi farklıyz.Benden nerdeyse 10 cm uzun 15 kilo fazla annesi yanında.yani etkileyen çok faktör var.bizim göbek kordonmzda bi damar eksik.ama dedim ya normalde ben takmiyrm kafama onlarn kiyasladgni hep hissediyrm.kendi kontrollerndn sonra hep bana sorular senin ne kadardı boyu kaç cm di die.Önemli değil sorsunlarda.bugün hassas anıma denk geldi galiba.yoruldum artık bi de.dün temizlk falan yaptık.bugün yemek yapmak istemedm ekmeğe vurdum kendimi üstüne bu gelince patladm galiba.Güzel beslenemedm Die falan eşime taktım biraz.geçti ama şükür ;)

Bende 26.sında sezeryan olucam son kontrolüm cuma günü arkadasım sezeryanla Doğum yaptı Yeni karnını bastırmışlar pis kan aksın diye ben şok normal Doğumda biliyordum belki bana yapmazlar diyorum hala korkularım tavan yaptı artık hergün bişey duyuyorum:KK47:

Bende 26.sında sezeryan olucam son kontrolüm cuma günü arkadasım sezeryanla Doğum yaptı Yeni karnını bastırmışlar pis kan aksın diye ben şok normal Doğumda biliyordum belki bana yapmazlar diyorum hala korkularım tavan yaptı artık hergün bişey duyuyorum:KK47:
Ya bende duydum onu ,arkadaşıma sordum şimdi iki seZeryan oldum ikisindede öle bişe yapmadılar dedi.doktora sorcam çarşamba valla

:KK43:
Ya bende duydum onu ,arkadaşıma sordum şimdi iki seZeryan oldum ikisindede öle bişe yapmadılar dedi.doktora sorcam çarşamba valla
Ablam hemşire halam ebe evet yapıyorlar dedi yanmışızz korku sevıyem hat Safa'da bide son daa:bicak:

Kızlar bişey sorcam size
10 gunde bebegin 600 gr alması normal mi :)
32 33.haftada
Bence normal cnm benim o haftalarda bazen 4günde 250gram alıyordu bazı haftalarda 100gram bile almıyordü yediklerin bebişe yarıyordur belkide yaramıyordur benim son aylarda yaradı hep ikimiz birden kilo konusunda uçuyoruz:)

Bizim 1 aydan fazla olmasına rağmen çok heyecanlı seni in heyecanı düşünemiyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ahmet Bekir'ini :KK46:
İnşallah cnm sağ salim bi kurtulsak çok heyecanlıyım bi de ilk ya nasi duygular yaşayacağız çok merak ediyrm çok aglicaz babasıyla sanırım sevincten:)Allah hepimize kavuşmayı nasip etsin insallah

Canım bize çocuk doktorunun söylediği genetik çok önemli dedi yani ben aman boyu kısa kalmasın falan demiştim de öyle bişeyin imkanı yok dedi eşim 1,85 ben 1,70... bu arada abimlerde çok uzundur ama annem 155 babam 165 anacaktır
Canım ben çok uzun değilim 1,63 üm, eşim 1,80 diğer kardeşler, abimler falan yazdığım gibiler inşallah genetik olurda uzun olur sıpam :KK39:

Back
X