- 23 Mart 2016
- 32.145
- 94.972
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kusura bakmayın anladık be anladık günaydın kaynanan da cumaya kadar kalıyomuş doğuma da geliyomuş bi giiiiiiiiiittttttt deme hakkına sahipsiniz günaydın kızlarinşallah iyisinizdir.. bana yine daralmalar geldi :/ kayınvalidem en erken cuma günü gidicekmiş
veee hala inatla ben doğuma da burda olurum zaten diyip duruyo allahım çıldırıciiiimm!! ya eşim 2 kere söylemiş anne senin gelmene gerek yok zaten hastanede odada kalıcak yer de bi kişilik sen eve çıkınca gel demiş.. demek ki insan yüzsüz olunca böyle oluyo.. o gece babamı eve göndericez diycem kvye buyur anne sen de git babamla eve diye
![]()
maşallah kuzucuğuna canım inşallah normal normal doğurucaksın hadi bakalımCnm bende enson 1 ay önce gitmiştim.makat gelişli henüz donmemsti.şimdi dönmeyi bırak gelmeye koyulmus.rahim boyu çok kısalmış bu pozisyon kitaplarda doğum pozisyonu Die gecio dedi.o şekli görünce mi alttan bakmaya karar verdi bilmiyrm.normal olsa da bakar miydi bişey diyemiicm.
Galiba yaptgi çatı muayenesydi.genel olarak çok acimamasi lazımdı :) yagladi çünkü eldiveni ama baya zorladı acıdı biraz ama dayanilmiick değildi diyeym.gözün korkmasin.bi de ben öyle bişey beklemeynce biraz şok oldum.Bazen bilmemek daha iyi oluo.çok beğendi amadikissiz bile yapabilirsn dedi.İnşallah.
Çok şükür Rabbime Allah m hepimize güzel haberler nasip etsin.
Bu arada 36+1 m bende.kilosuna 2817 demiş ama ben 2870 anladm.çıkınca eşime yuvarlayip 2900 dedim :) dünkü görümce muhabbetindn bende yuvarliicm bi doğrucu ben mym dedimSonra kağıtta 2817 gördüm oldun yine iyi şükür.50 cm de boyumuz.elhamdülillah
bencede olmuştur ne güzel bende 37. haftamda hurmaya başlıycam hurma medine hurmalarından bu arada demi ? o büyük olanlardan değil ?
Kızlar şampuan ve pisik kremi aldim. Bebe yağı, nemlendirici losyon, masaj yağı falan bunların hepsi gerekli mi? Siz neler aldiniz? Bir de sabun kullanacak mısınız ilk aylarda?
maşallah kuzucuğuna canım inşallah normal normal doğurucaksın hadi bakalım![]()
Al işte yüzsüzlük parayla mı dimi.. Çok zor canım eşinin ailesi alışkanlıkları gerçekten çok önemli kesinlikle sadece o kişiyle evlenmiyosun mutlaka aileye çevreye de dikkat etmek lazım.. Beni en mutlu olacağım dönemde hayattan soğuttularSenin kv heralde evlilik boyunca yapamadığı tüm garezini şimdi yapıyor :) töbe töbee anlayışsız insanla uğraşmak çok zor. benim kp öyle ama eşimde anca bayram da arar konuşur. Herkes ettiği kadar değer görüyor işte evime şimdiye kadar 2 kez geldi halılarıma koltuklarıma laf ediyor bunları bilerek mi böyle aldınız ne garip renkler falan. hem 2 kuıruış katkıları olmadı hemde evimi beğenmiyor.
Ben 3 dogum seklinide yasadim sezeryanda.
Ilk cocugumda genel anestezi aldim mecburen ayilma asamasi zor istemsiz sekilde inlemeler bagirmalar oluyor haliyle acida hissediliyor ve ayilmak biraz zamn aliyor.
Ikinci dogum spinaldi ve cok rahattim hic birsey hissetmedim cok rahat gecti ameliyat.
Ucuncu dogum epiduraldi bir daha asla kabul etmeyecgim bir ameliyat sekli.herseyi hissettim fakat aci yoktu.onu hissetmek bile insani yeterince geriyor.
aaaaaaaaaaaayyyyyyyy hanımlar konu kv olunca çok heyecanlanmışım mesaj 5 kere yayınlanmışya şaka bi yana bi türlü yayınlanmamış gibi göründü bana sonra birdenbire 5 tane çıkmış çok utandım
kusura bakmayın anladık be anladık günaydın kaynanan da cumaya kadar kalıyomuş doğuma da geliyomuş bi giiiiiiiiiittttttt deme hakkına sahipsiniz
![]()
aaaaaaaaaaaayyyyyyyy hanımlar konu kv olunca çok heyecanlanmışım mesaj 5 kere yayınlanmışya şaka bi yana bi türlü yayınlanmamış gibi göründü bana sonra birdenbire 5 tane çıkmış çok utandım
kusura bakmayın anladık be anladık günaydın kaynanan da cumaya kadar kalıyomuş doğuma da geliyomuş bi giiiiiiiiiittttttt deme hakkına sahipsiniz
![]()
Ne hissederiz acaba öyle bir durumda
Ne hissederiz acaba öyle bir durumda Al işte yüzsüzlük parayla mı dimi.. Çok zor canım eşinin ailesi alışkanlıkları gerçekten çok önemli kesinlikle sadece o kişiyle evlenmiyosun mutlaka aileye çevreye de dikkat etmek lazım.. Beni en mutlu olacağım dönemde hayattan soğuttulardaha da eşime diyomuş ki teyzelerin gelmek isterler gelme mi diyeyim!! Ya sen bu aynı kişileri zamanında bizim düğünümüze bile çağırmadın şimdi doğumda mı tanıştırmak aklına geldi be kadın!! Onlar istese bunun uygun bi dille anlatması lazım ama nerdeeeee
Çok güzel anlatmışsın canım Rabbim korusun seni ve aileni darisida bize inssKızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp
sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim
benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı
bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu
ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kuzum benim kuzum benim hayırlı ömürlü ol inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirelim yıllarca diyerek oğlumu bekledim. Vee getirdiler kokladım mis gibi öptüm. Sonra üşümesin diye gitti.benim dikme işlemi devam etti konuşa konuşa. Sonra işlem bitti doktor elimi sıktı yüzümü okşadı yukarı yanına gelicem hadi geçmiş olsun dedi. Çok mutluydum. Ağrı acı yok muhteşem bi doğum oldu. Sonra yine yatakta hiç ağrım olmadı. Çok rahattım inanın hiç kasmayın kızlar bebeğimi emzirdim güldüm eğlendim telefon trafiği oldu süperdi herşey. Sütüm yok bu arada damla şeklinde şuan mama veriyoruz mecburen. Uyuşukluk geçince ayağa kalmak çok az acı veriyor ama yine ağrı kesici vuruyorlar merak etmeyin. Şuan gazımda çıktı inşallah yarın eve gideriz.beklediğimden güzel geçti herşey ilk doğumum gibi değildi. Mis kokulu oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyorartık 4 kişilik bir
Günaydın kisslar
Bana bugün öğlen oldu tabi :)
Kontrolmz güzel geçti inşallah
Doktorm ultrasona bakar bakmaz sen nasıl duruosn şikayet etmiosn dedi.seninki resmen gelio dedi.dönmemişti mübarek evlat dönmeyi bırak gelmeye koyulmuş :)
Doğum için tetkiklrni yaptrcm sen heran geleblrsn dedi.Gece gündüz suyun kanaman gelirse hemen gelicem dedi.alttanda muayene etmem lazım dedi.biraz acıdı benm.birazda sıkışmıştım ondan galiba.baya zorladı da yanifazla detay vermiim
Gelmiş gelmiş seninki dedi.normale çok müsaitsin dedi.iş yaptın mi bu ara dedi.mecbur yapiyrm kimsem yok yalnzm dedim.olsun bu dönem bizim için iş yapman daha iyi dedi.arkadaslrm otur hali sil falan diolar dedim aynen öyle dedi.bol bol yürü dedi.Öyle şimdi dopler için bekliyrm.doktor o kadar heyecanlandı ki bebegmn yüzünü bile göstermeyi unuttu bende hatrlatmayi unuttumçıkınca aklıma geldi söyledim.Sana artık gostermiicm dio
BegumBB cnm senin de normal olcak galiba.Bana da heran gelenle ama 1 ayın var daha dedi :)
İnşallah bakalım
Canim anlayışlı ve sabırlı olursak isteyecklerdir.ama saçma sapan davranilinca istenmiyor.bnmki de kalmak istyrdu annem de var.eşim günübirlik gelin gidin.eşimin annesi gidince de sen gelirsin kalmaya dedi kayinvalide ye o da tamam dedi anlayışla karşıladı. Zaten kaynimın dugunu var dogumdan 5 gün snra.onlar için de daha mantikli oldu düğünden sona gelsin istediği kadar kalsın bana da iyi olur.annem 10 gün kalacak doğum snrasi sonra da sen gel dedim tamam dediŞu an neyi düşündüm kızlar biliyor musunuz? Yarın bizim kuzularımızın kuzusu olduğunda gelin de bizi istemeyecekNe hissederiz acaba öyle bir durumda
Sonuçta biz de babaanne olacağız ve torunumuzu görmek, koklamak isteyeceğiz... Ay düşününce çok kötü oldum be...
![]()