- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.661
Canim bizim tam 1 hafta oldu dun aksam süt goturdugumde oksijeni kesmisler cok cok iyi dediler durumu taburcu etmeden 1 gun onceBEn hastanede 5 gun kaldim surekli aglamakla gecti uykularim kacti.evdeki cocuklari ozledim kuvezdeki yavrumu kucagima alamamak zor geldi.banada 1 hafta kalir dediler bugun 16.gunumuz.
Evde olmak inanki insana daha iyi geliyor evdeki cocuklarla vaktin gectigini anlamiyorsun bir nebzede olsa kafan dagiliyor biraz hastanede kaldikca insan daha da kotu oluyor.evde de oyle aglayip zirliyorsun ama cocuklarini gordukce daha guclu oluyorsun.oglum 8 gun kaldi kuvezde bende hic ayrilmamistim hastaneden ozel odada o cikana kadar bende hastanede yatmistim.ilk cocugum oldugu icin ondan baska bir dusuncem yoktu.suan beni evde bekleyen 2 cocugum vardi mecbur eve geldim onlarin bana ihtiyaci var diyip daha direncli olmaya calistim.
Suan sende evdeki cocuklarina kavusunca sana daha iyi gelcek kendini daha iyi hissetceksin.insallah cok fazla kalmaz kuvezde hemen cikar.bizden daha kotu durumda olanlar var diyip kendimi sakinlestiriyorum.cok sukur halimize.
Nefes almasinda problem varmi bizim nefes almamizda problem vardi ilk basta.cigerlerine hortum salinip surfaktan verildi 2 gun boyunca uyutuldu serumla beslendi gunlerce.suan cok sukur kendi artik nefes alip verebiliyor emmede problem vardi o da duzeldi sayilir.biz 32.6 da dogmustuk suan 35.0 iz.
Siz 33.5 temi dogdunuz.
Canim bizim ki bugun tam 1 hafta oldu daha belli degil ama cok cok iyi oglum..dun oksijeni kestiler daha da iyi oldugunu soylediler.ne zaman taburcu olacagi belli degil.senin adina cok sevindim Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin..dedigin gibi evde zaman daha cabuk gecti..diger yavrularimla ilgileniyorum daha vuzel zaman geciyor..gozunaydinKizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
meleksr @Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.

sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim
bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu
Iıı şeyyy