• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta :KK43: 4 gecedir uykusuzum :KK43:
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim :KK43:
Geçmiş olsun yavruna canım uykusuzluk çok kötü..neden 3 kiloyu geçerse normal olmuyor canım çatın dar mı çıktı ondan dolayı mı??hayırlı zamanda gelsin canım

Yok kiz azcik uzuldum:)Uyuyo bzmki hrhlde doktor o zmn kabul etmiyor kalp atışını iniş çıkışlı istiyor daha yatacam nst de galiba

Bizim nst 20 dakika olması gerekirken 40-50 dakika sürüyordu kalp atışlarından dolayı son 2 nst de girmeden meyve suyu içiyorum hiç kesintili çıkmadı :super: bir de başka hastaneye gitmiştim bi ara orada ki hemşire de göğüs ucuyla oyna uyuyorsa uyanır demişti

Benim gibi kararsız olan biri daha var mı dünyada acaba kaç aydır Bebek park yatağı bakıyorum internetten o kadar bakıp gezdim ki sayfaları neyse ki aldım az önce..ama bu seferde ya istediğin gibi gelmezse falan diyorum:işsiz:aynı şeyi hastane çıkışı ararken de yaşadım

Benim gibi kararsız olan biri daha var mı dünyada acaba kaç aydır Bebek park yatağı bakıyorum internetten o kadar bakıp gezdim ki sayfaları neyse ki aldım az önce..ama bu seferde ya istediğin gibi gelmezse falan diyorum:işsiz:aynı şeyi hastane çıkışı ararken de yaşadım
Evet ya :KK48: ama almissin işte hayırlı olsun inş umduğun gibi gelir gelince kurup resmini paylasirsin bizde gorururz

Kızıma elbise ördüm ve tulum süsledim Nasıl olmuş :KK200:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
Geçen pazar kocama patladım ama nafile herşeye var bir cvp onun ailesi iyi ben takıntılı amann salladım öyle düşünürse düşünsün artık anlamıyorsa yapcak bişey yok bana baskı yapmasında ara ara vss diye önceleri çöl diyordu baktı ben tınlamiyorum oda bıkmış demiycekmis
benim de en ağrıma giden sanki böyle misafir istemiyomuşum gibi bi hava yaratır eşim bazen.. kaldı ki en iyi kendi bilir kendimi paralarım her misafir için değsin değmesin.. ilk evlendğim yıllar 12-13 çeşit yapardım masaya şimdi diyorum salakmışım çok mu kıymeti var bi kere ben insanlıktan çıkıyodum artık.. evrimini tamamlayamamış maymun gibi karşılıyodum misafirleri :KK33:

oooyyy maşşallah annesi ne hamaratsın sen özellikle o ördüğüne bayıldım sağlıkla giysin cadı
Çok sağol canım geçen sene de büyük kızıma örmüştüm tabi 1 metre boy var kızımda o zor olmuştu.bu hemencecik bitti:KK48:
Yesinler bunları giyince içindeki o minik kızı , cok suslu çok tatlı eline sağlık annesi maşallahin var :nazar:
sağol canım :KK200:evdeki boş vakitten istifade edeyim dedim tek başına insanın canı sıkılıyor

Back
X