• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben
Kizlar dün kontrolüm vardı bebegim gecen hafta sadece 80 gr almış. Doktor her hafta ayni miktarda almayabilir, üzülüp stres yapacak bir sey yok, gününde gidiyor dedi ama icim rahat etmedi bir türlü. 35+6'da 2660 gr 47 cm.
Benim ki de bir haftada 60 gr almış sadece.çok ağladım çok üzüldüm.gerçi kendi doktorumun aletiyle ölçülmedi ama aynı hastane sonuçta 35+3 de 2.500 kg dedi.48-49 cm gibi boyu dedi.oğlumu 36+3 de 2.900 doğurdum.bu abisi kadar da olamicak galiba.sonradan dedim aman napim zayıf çocuk acayip tombiş oluyor büyüdükçe.tecrübe ile sabit

Canım
Bn anneme de kahnanama da hatta hastaneye de araç ile 10 dk mesafedeyim. Çalışıyordum 34. Haftada izne ayrıldım. Bana en başından beri yemek yapabiliyor musun temizlik yapabiliyor musun diye soran olmadı. Gelip yapan da olmadı. Yemek getiren de olmadı. 26 Kasım da abim evlenecek annem onunla ilgileniyor
Yine de arada gelip bebeğin eşyalarını yıkayıp hepsini ütüledi saolun. Ama kaynanam da ne gram heyecan var ne de yardım var. O kdr dinlemiyor ki seni onlar her hafta pazara giderler ben bir kez baygınlık geçirdim daha pazarın başında diye korkuyorum gitmedim. Bebeğimiz alt çamaşır bulamamistik.pazarda vardır dedik. Eşim annesine söyledi. Gitmişken alır misiniz diye. Unutmuş biz gittik aldık. Dün de aradi beni bebeğe alt eşofman mi lazım dedi. Ben şok tabi ne alaka. Ya işte oğlum öyle şöyledi diyor birde. Eşofman nedir ya bebek için. . Töbe töbe. İşte dinlememis. Umursamamis. Geçen hafta musait misin gelicez çaya dedi gorumcemle beraber. O kdr sinir oldum ki. Eşim hiç bişi yapma dedi. Yapmadım hatta pembe çizgili pijama ile durdum. Bir geldiler süsler pusler makyajlar.. kime yani bu hava.. inadına pijama ile oturdum :)
Canım sen çarşı pazar diyorsun.başka şehirdeler kv ne görümce.daha teşefonsa hazırlıklar nasıl gidiyır kızım ne yaptın ne ettin diye bile sormadı.sormakla dil mi yorulur.o kadar alakasızlar yani.ama severken görsen ay dersin nasıl düşkün nasıl seviyor.inanılmaz reklamlar dışa doğru...

Sınavdayiz canim.sabir gosterip gosteremeyeckmiyiz sınavdan geciyoruz.senin gundemin hamilelik bizim gundemimiz artik bebisler.bunlar normal olagan seyler utancak birsey yok canim.
Biliyorsunuz 3 cocugumda premature dogdu 2si sadece kuveze girdi birini hemen aldim.Cok sukur benim bebegim 18 gun kuvezde kaldiktan sonra cikti insallah en kisa zamnda @meleksr ve @Melan-kolik de yavrularini kucakliycaklar.

Sizler insallah vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi.
Amin canım Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

Naptim cnm gittin mi bugun kontrole ne dedi doktor dogumla.ilgili konustunuz mu
Cnm nst den snra bi daha grdim bu kombine sezeryani sordum anestezi doktoruyla görüşürsun dedi.bi de sabah 10 da yatış yaparsın hastaneye dedi doğum günü. Bebis 2950 olms her şeyi iyi çok şükür. Kan idrar da vrdim.monurol vrdi azcık bakteri varms.kan hapı vitamin yazdı vardı evde ama bsy demedim.

Ay ne
günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: inşallah iyisinizdir.. bana yine daralmalar geldi :/ kayınvalidem en erken cuma günü gidicekmiş :mad: veee hala inatla ben doğuma da burda olurum zaten diyip duruyo allahım çıldırıciiiimm!! ya eşim 2 kere söylemiş anne senin gelmene gerek yok zaten hastanede odada kalıcak yer de bi kişilik sen eve çıkınca gel demiş.. demek ki insan yüzsüz olunca böyle oluyo.. o gece babamı eve göndericez diycem kvye buyur anne sen de git babamla eve diye:KK12:
Ay ne meraklılar dünürlerle kaynaşıp karışmaya.karşıda dünürüm varsa seviyeli olurum yaa.ağır olurum ki molla desinler.zaten bunlar bötle vıcık vıcık hareketleri yüzünden gözümizde ağır ve saygıdeğer olamıyorlar.şöyle acele etme bi hanım hanım dur atlama biz de nasıl ağır ve hanım bi kv var diyelim.yok illaa vıcık vıcık olcaklar.ıyyy

Ayşecim
Cnm nst den snra bi daha grdim bu kombine sezeryani sordum anestezi doktoruyla görüşürsun dedi.bi de sabah 10 da yatış yaparsın hastaneye dedi doğum günü. Bebis 2950 olms her şeyi iyi çok şükür. Kan idrar da vrdim.monurol vrdi azcık bakteri varms.kan hapı vitamin yazdı vardı evde ama bsy demedim.
Ayşecim senin de bebeğğn bi ara az mı kilo almıştı ben mi yanlış hatırlıyorum.

haaha töbe :)) kendine hakaret etme çünkü bizde öyleyiz :) bizede etmiş oldun bi bakımaa :KK70: bi body giyiorum alttan göbüş fırtlıyo açık kalıyo ekmek teknesinde kirli karakteri vardı onun gibi oldumm :)
:KK70: aaaaaaahhhhhhhh yarama bastın benim evdeki yeni adım kirli :KK70: ben de kendimi hep ona benzetiyorum ne giysem alttan pörtlüyo :KK57: bi gün dedim eşimin tişörtünü giyeyim bi baktım öyle de yarmagül gibi durdu :KK34:

Ay ne

Ay ne meraklılar dünürlerle kaynaşıp karışmaya.karşıda dünürüm varsa seviyeli olurum yaa.ağır olurum ki molla desinler.zaten bunlar bötle vıcık vıcık hareketleri yüzünden gözümizde ağır ve saygıdeğer olamıyorlar.şöyle acele etme bi hanım hanım dur atlama biz de nasıl ağır ve hanım bi kv var diyelim.yok illaa vıcık vıcık olcaklar.ıyyy
aynen canım aynen ama nerdeeeee her bokun içinde afedersin :KK48:

:KK70: aaaaaaahhhhhhhh yarama bastın benim evdeki yeni adım kirli :KK70: ben de kendimi hep ona benzetiyorum ne giysem alttan pörtlüyo :KK57: bi gün dedim eşimin tişörtünü giyeyim bi baktım öyle de yarmagül gibi durdu :KK34:

Bu yorumları okudukça mutlu oluyorum tek olmadığım için :rolleyes: he birde tişörtlerin önü artık yemek lekesi :olamaz: eşim çocuğa alırken sana da önlük alalım diyor :KK11:

Bizim nst 20 dakika olması gerekirken 40-50 dakika sürüyordu kalp atışlarından dolayı son 2 nst de girmeden meyve suyu içiyorum hiç kesintili çıkmadı :super: bir de başka hastaneye gitmiştim bi ara orada ki hemşire de göğüs ucuyla oyna uyuyorsa uyanır demişti
Bn de börek kek meyve suyu içip grdm.pek hareketli değildi ama kabul etti doktor:) hemşire gelip karnimi salladı diğer yöntemi istemezdim zaten:)

yok ya bizi artık bi beyaz şahin paklar ama modifiye haaaaaa öyle düz model istemem içinde böyle kırmızı mavi pavyon ışıklrı olanından :KK70: onunla gidicem doğuma

Ve aklıma gelen fon müzik :ıslık: hadi ellere düş hadi dillere düş :21: bana masal anlatmaydı film galiba :rapci:

benim ablama ve onun eltisine de yapılmamış.. ama yapılması acı verici olsa da bizim hayrımıza galiba napalım katlanıcaz :/
aslında bilmemek lazım ,araştırmamak lazım...doğaclama ne yasıyosan yasadığın an öğrencen ama işte internet falan filan herşei öğrendik :)

Back
X