• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım nıye korkuyorsun ondan hiç korkma:anneadayı: zaten uyusmus oluyorsun ve içerideki sıvıyı atmak için yapılıyor gayet sağlıklı bir durum yapmazlarsa kız hatta :KK66:
Ya bi arkadaş bikere uyuşukken yaptılar bikere uyuşukluk geçince demişte ona takıldım ,acır o dedim kendi kendime :) acısada yapılcak acımasada ,iyi bişey ki yapıolardır ama işte ben çok ödleğim heralde

Senin kv heralde evlilik boyunca yapamadığı tüm garezini şimdi yapıyor :) töbe töbee anlayışsız insanla uğraşmak çok zor. benim kp öyle ama eşimde anca bayram da arar konuşur. Herkes ettiği kadar değer görüyor işte evime şimdiye kadar 2 kez geldi halılarıma koltuklarıma laf ediyor bunları bilerek mi böyle aldınız ne garip renkler falan. hem 2 kuıruış katkıları olmadı hemde evimi beğenmiyor.
Hayatım 5 lira katkıları olmadı ne nişanda ne düğünde.herşeyi eşimle ben yaptık.evimizi arabamızı hep borçla harçla kendimiz yaptık.yoo eviniz çok güneş almıyor yok önü kapalı yok müteahhit kaliteli malzeme kullanmamış diye bir de kulp takmazlarmı.görümcemin kiralık evini yüceltiyorlar.oğlunun kendi evini yeriyor kızının kiralık evini yüceltiyorlar.gelnde kitlenme sinirden.ay akıllısı bizi bulmaz zaten

Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.

Kızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)
Çatı muayenesi için hic kasılma canım gayet kolay saniyelik bir sey. Herkes için için sezaryen istiyor bende de bir normal dogum aşkı varki sormayın. Acaba diyorum ben çok mu basit görüyorum bu dogum olayını :KK48: ne güzel sancılar tutacak bi aksiyon olacak :halay:

Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.
Zaten doğsun istedikçe ,uğraştıkça gelmezler :) canımm en hayırlı zamanda gelsin inşAllah bende bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime....özledim yahuu

Kızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)

Haberim yokmuş gibi kes doktor :sus:
Yarın ola hayır ola o zaman :spor:

Canım 37 sonrası bekliyorlar zaten sen yine de azimle devam et en kötü dediğin gibi 40A kadar yolu var :KK46:

Çatı muayenesi için hic kasılma canım gayet kolay saniyelik bir sey. Herkes için için sezaryen istiyor bende de bir normal dogum aşkı varki sormayın. Acaba diyorum ben çok mu basit görüyorum bu dogum olayını :KK48: ne güzel sancılar tutacak bi aksiyon olacak :halay:
Ya canım şöyleki ,bende çok isterdim normal doğum ama ben iki bebek kaybı yaşadım ve ilkinde kürtaj oldum ikincisinde ameliyat+kürtaj..bunlardan sonra ilk ilişkiye girdiğimde hep çok canım yandı ve tansiyon düşmesi gibi olumsuz olaylar yaşadım ve biraz o olaydan soğudum zor geçti hatta ilaç kullandım pskolojik.şimdi şeyimden bişey çıkma düşüncesi geçmiş sebeplerden dolayı beni biraz geriyor.yinede çatıma baktırıp doktorla enine boyuna konuşmadan sezeryan demekte istemiyorum.hayırlısı bakalım nyse öle olsun.

Maşallah canım :KK46: doğal hızlandırma çabaları yapıyo musun hurmaydı sıcak duş falan :KK64:
1 haftadır sabah ac karnina hurma yiyorum hergun yürümeye çalışıyorum yürüyüşten sonrada sıcak dus alıyorum akşamları biraz sancı oluyor o zamanda comel kalk yapıyorum canim ama henüz bir gelişme yok sizin var mi başka bildiginiz yöntemler

Bende normal ciyim yanlız değilsin ahh keşke olsa sezeryan dan çok korkuyorum :bicak:

Ya canım şöyleki ,bende çok isterdim normal doğum ama ben iki bebek kaybı yaşadım ve ilkinde kürtaj oldum ikincisinde ameliyat+kürtaj..bunlardan sonra ilk ilişkiye girdiğimde hep çok canım yandı ve tansiyon düşmesi gibi olumsuz olaylar yaşadım ve biraz o olaydan soğudum zor geçti hatta ilaç kullandım pskolojik.şimdi şeyimden bişey çıkma düşüncesi geçmiş sebeplerden dolayı beni biraz geriyor.yinede çatıma baktırıp doktorla enine boyuna konuşmadan sezeryan demekte istemiyorum.hayırlısı bakalım nyse öle olsun.
Benim de bir kaybım var bende kurtaj oldum canım. Anlıyorum seni . Allah kimseyi o masaya böyle bi sey için yatırmasın. Allah evlatlarımıza bize sağlık versin de nasıl doğdukları çokta onemli değil boşver

1 haftadır sabah ac karnina hurma yiyorum hergun yürümeye çalışıyorum yürüyüşten sonrada sıcak dus alıyorum akşamları biraz sancı oluyor o zamanda comel kalk yapıyorum canim ama henüz bir gelişme yok sizin var mi başka bildiginiz yöntemler

Ben 5 dakika yürüsem sanki geliyormuş gibi geliyor :KK70:
Dediğin yöntemlerden başka bilmiyorum canım ya onlarda buralardan duyduklarım

Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..

Back
X