• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım 40i geçecek te sunu sancıya falan kalicaz diye korkuyorum. Her sey kendiliğinden oluversin istiyorum korkuyorum ekstra müdahaleden

Kuzum sen elinden geleni yap yani haftası geçse de en azından doğuma yardımcı olur yaptıkların.. Malum doğacağı gün değişmez derler :KK64:

Demek ki arada duruyor bazen.içim rahatladı yaa.şu an seninkinin kilosu da çok güzel.ay valla kafam sakinleşti ya
Evet cnm doktor çok net konstu baktı ben korktm az kilo alms dedjm. Doktor da gayet sağlıklı dedi için rahat olsun dedi.ölçümler den öyle çıkıyor cnm pek takmadjm bn de doktr iyi deyince bak bu hafta 200 gram alms:) seninki de haftaya alır cnm inşallah kafana takma

Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
Canim Allah sana da oğluna da şifa versin insallah sağ salim kavusursun uz en kisa zamanda

Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
Allah yardımcın olsun yaşadığın zor bir durum neyseki iyileşecek yavrun küvezde.. biran önce toparlanıp evinize dönersiniz inşallah

Ayy canım 40i geçecek te sunu sancıya falan kalicaz diye korkuyorum. Her sey kendiliğinden oluversin istiyorum korkuyorum ekstra müdahaleden
Benimde 40. Haftada gelmeyince doktor bir hafta daha bekleyelim suni sancı veririz olmazsa demişti çok korkmuştum neyseki sancım 3 günden sonra geldi..yürüyüşten başka birşey yapmıyordum ben şimdi burda okuduklarımı bende uygulayayım 2 haftam kala..

Rabbim tez zamanda kucagina saglicakla aldirsin yavrunu cnm

Kızlar bu hafta benim bebeğimde kilo almamış çok şükür sağlıklı 2500 e yaklaşmış 34+2 bugün 36 da doğacak inşallah. keşke 3100 filan doğsa hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah
Daha 40 günün var canım 3 ü geçer Allah'ın izniyle maşallah çok iyi kilosu..

Geçmiş olsun canım evladın da sağlığına kavuşur inşallah bi an önce

Gebelik kolestazı olduğu için 36 haftalık alcaklar canım yinede inşallah geçer önemli olan sağlıklı olması çok şükür napalım
Ah öyle mi canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde yavrunu kucağına alırsın şuanda bu kiloda olması da çok iyi iştahlı bir bebeğin olur inşallah..

Yok kiz azcik uzuldum:)Uyuyo bzmki hrhlde doktor o zmn kabul etmiyor kalp atışını iniş çıkışlı istiyor daha yatacam nst de galiba

Ayy cnm bende sabah ufak bi nst krizi yaşadım :) malum aç karnına istemiolar.açken bebek hareket etmio die.gittim hemen kahvaltıya ayranla börek yedim bi de muzlu süt.canınız çekmez inşallah utanarak soyluyrm.nst de ebe beni 9 dogurttu doktorun hareketli istio şu içtin mi bilmem ne.ya sabah içtim.ikintane ackarnina ilaç iciyrm yani.o kadar bastrdi ki gittim bi daha şu cikolata aldım.Sonra yattim hareket etmio bebek.Ne yedin dedi.söyledim.ayran içilir mi ayran süt bebeği uyutur dedi.ayranı kim içse uyur bende içsem uyurum dedi :) Ne biliim hiç öyle düşünmedim.Bütün suyu içtim.çikolatayı yedim.şükür bebeğim iyi kötü hareket etti.ebe begenmedi ya da bana giciklgna yaptı ama doktor beğendi.dedim doktora soyliicm merak etme.doktora da söyledim baya gülüştük :) aşağıda ne muhabbetler dönüo bak sen dio :)
Sizinde aklinzda olsun.meyve suyu içmek gerekioms sabah çikolata vs. ;)

Ayy cnm bende sabah ufak bi nst krizi yaşadım :) malum aç karnına istemiolar.açken bebek hareket etmio die.gittim hemen kahvaltıya ayranla börek yedim bi de muzlu süt.canınız çekmez inşallah utanarak soyluyrm.nst de ebe beni 9 dogurttu doktorun hareketli istio şu içtin mi bilmem ne.ya sabah içtim.ikintane ackarnina ilaç iciyrm yani.o kadar bastrdi ki gittim bi daha şu cikolata aldım.Sonra yattim hareket etmio bebek.Ne yedin dedi.söyledim.ayran içilir mi ayran süt bebeği uyutur dedi.ayranı kim içse uyur bende içsem uyurum dedi :) Ne biliim hiç öyle düşünmedim.Bütün suyu içtim.çikolatayı yedim.şükür bebeğim iyi kötü hareket etti.ebe begenmedi ya da bana giciklgna yaptı ama doktor beğendi.dedim doktora soyliicm merak etme.doktora da söyledim baya gülüştük :) aşağıda ne muhabbetler dönüo bak sen dio :)
Sizinde aklinzda olsun.meyve suyu içmek gerekioms sabah çikolata vs. :KK66:
Ahaha bn de geçen hfta ayran içip girmiştim o zmn da uyumuştu:) bu sefer kek meyve suyu içip grdim ama hemşire olmams dedi doktor çok güzel dedi:) hakkaten ayran beni bile uyutacakti bi daha icmeyelim:)

Back
X