• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Söylemek istemediğin kişiler boyu kilosu kaç derse olmasi gerektiği gibi maşallah hersey yolunda de gecistiririm neden açıklama yaparsın ki? Söyleme dusunsun dursun kaç oldu acaba diye:)

Cnm bugün kontrolüm vardı.Biraz heyecan yaptık doktorla bebek doğuma hazır falan diye.normal doğuma musaitmsm şükür falan.naaptn diyince bende heyecanla bunları anlattım araa kiloyu sordu duymamazliktan geldim.konuyu dagitmadm sonra kaç kere daha sordu tahmin edemezsin :) sonunda söyledim.
Normal doğuma musaitms Belki dikissiz bile olablrms öyle dedi doktor diyrm.benm de varım geniş dio :KK70: inşallah dedim.Daha ilk hamileliği daha doktor muayene etmems ama öyle dio.
Onlarda öyleler iste.İyi olsunlarda naapiim :)

ldh değeri neymiş ki acaba ilk defa duyuyorum.. herhangi bi farklılık var mıydı canım kendinde hissettiğin??

Yok cnm herhangi bir farklılık hissetmedim.Sadece çok kilo aldgm için de olablrms dikkat et dedi.üre kreatinin falan bakildgi testte ki bi değer.gebelik zehirlenmesini gosterio bize dedi.bende şaşırdım.tansiyonuna dikkat et dedi sadece.ölçmuodm ama bundan sonra ölçeym diyrm

Cnm nst den snra bi daha grdim bu kombine sezeryani sordum anestezi doktoruyla görüşürsun dedi.bi de sabah 10 da yatış yaparsın hastaneye dedi doğum günü. Bebis 2950 olms her şeyi iyi çok şükür. Kan idrar da vrdim.monurol vrdi azcık bakteri varms.kan hapı vitamin yazdı vardı evde ama bsy demedim.
Biz nasil istersek oyle mi yapio bu anestezici peki. Ne zaman goruscez ki anezteziciyle. Bi de kombime istioruz deyince cok biliosunuz demesinler :)

Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..

Canim cok gecmis olsunn :( minigin biranonce iyilesip kucagina gelecek ins dualarimiz miniginlee :KK46::anne:

Kızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)

Cnm bende senin gibiydim.içten içe sezeryan olsun hiç ugrasmiim diodm.ama doktor çok güzel normal doğuma müsait diyince birden içim isiniverdi :KK70:
Komik oldu biraz ama sanki çok kolay olcakms gibi hissettim ki inşallah öyle Olur.ve tekrar normal doğumu ister oldum :)

Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.

Inşallah cnm.En hayırlı sağlıklı oldgnz zaman gelsin bebisin.en son ne zaman gittin kontrole.kilosu falan iyi mydi.normal bekliosn herhalde.
Bende biran önce doğsun istyrm ama biraz daha büyüsek daha iyi olcak galiba.doktorum 3200 olsa çok iyi dedi.ondan ben birazck daha bekliim.

Bu arada hali silme secde pozisyonlrni dene cnm ise yarar belki ;)

Ahaha bn de geçen hfta ayran içip girmiştim o zmn da uyumuştu:) bu sefer kek meyve suyu içip grdim ama hemşire olmams dedi doktor çok güzel dedi:) hakkaten ayran beni bile uyutacakti bi daha icmeyelim:)

Aynen cnm.maşallah bebeğim baya hareketli Aslında yine iyi hareket etti şükür.dediğin gibi haftaya sıkmak edelim de ebeler görsünler ebelrni :KK70::KK70:
Onları da doktorlar çok korkutmuş galiba baksana hepsi üç buçuk:KK48:

Cnm bende senin gibiydim.içten içe sezeryan olsun hiç ugrasmiim diodm.ama doktor çok güzel normal doğuma müsait diyince birden içim isiniverdi :KK70:
Komik oldu biraz ama sanki çok kolay olcakms gibi hissettim ki inşallah öyle Olur.ve tekrar normal doğumu ister oldum :)
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin.bide benim hemoroid problemim var,normal doğum dahada tetikler die korkuom,ameliyat olmuştum hemoroidden,bidaha o ameliyatı olcağıma 10sezeryana razıyım aslında ,ama yinede çatıma baktırcam içimde kalmasın :)

Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
Cok gecmis olsun canim insallah bebegin biranonce toparlar sen de saglikla kucaklarsin bebisini :dua: ne enfeksiyonu ki bu dogum aninda mi olmus:110: sen bol.bol sut ver bebisine canim sagip gotur hastaneye muhakkak ilk asisi derler bagisikligini kuvvetlendirir hep:nazar:

innocent02 innocent02 canım Allah yardımcın olsun doğumun zor geçmiş Allah kuzuna sağ salim kavuşmayı nasip etsin dua edicem sizin için kendini üzme bebegin için toparlanmaya çalış

Back
X