• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :KK43: kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:
Canım benim yarın sen de doğuruyosun demek.. allahım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlk normal doğum sen olacaksın galiba :))

Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :KK43: kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:
Cnm en hayirlisi neyse oyle olsun ins Allah yardimcin olsun

Bebişin sağlıcakla doğsun inşallah:KK46: Annesini yormadan, üzmeden gelsin.. Allah yardımcın olsun canım:KK200:

Bende dün üniversitedeki doktora gittim önce 11 kasım doğum tarihi verdi .11.11.2016 güzel olur dedi sonra baktı cumaya geliyor pazartesi ameliyat günü oluyormuş sadece 14 kasım olsun dedi :KK43:(((ne saçma acil durumlarda diğer günler ameliyatlar yapılıyormuş canım sıkıldı... biraZdan da özel muayene yapan doktora gidicem gece yarısını buluyor ona muayene olmak bakalım o tarih Verecekmi ? A Askina eskiya disikartal87 disikartal87 sevgideki anestezi kombine yaparsa doğumunuzu bende sevgi de yapıcam özel doktorla ...tabi doktor fikri önemli değilse
Ozel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.

Hangi doktordaydin tatlim em son. Hayırlısıyla gelsin sipacik.allah yardimcin olsun

Yarın netleşecek inşallah ayak üstü hesabımız 1 Kasım diyeydi :anne: ay hafta derken gün hesabı yapıyoruz çok şükür :KK200::KK200::KK200:
Bnmki 31 ekim surprz yapıp erken gelmzse ama gelmeye de pek niyeti yok smdilik keyfi yerinde :) bu 10 gün hemen geçecek nasil gecti anlamicaz:)inşallah hemen kavusur evimize gelirz

Hayırlı geceler kızlar benimde sezaryen günü 27 ekim di ama saat oldu şancım var böyle giderse birazdan acil e gideceğiz herhalde bizimki gelmeye karar verdi llütfen bana da dua edin ..
canım allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun inşallah dua ediyoruz sana ve bebişin.. ama korkma bence haftası gayet güzel

Selam kizlar insallah iyisinizdir ben bugun saat 1 de bebegimin gorus saatine gittim..kapida doktorunu gordum bebeginiz cok iyi dedi antibiyotik tedavisini de kestik dedi..yavrumun kolunda ki serumu da sökmüsler sukurler olsun Allahima..ve de iceri gecip emzirebilirsin artik dedi ve dunyalar benim oldu...oglumu 8. Gun ilk defa kucagima alip emzirdim.nasil sevindim nasil mutlu oldum.taburcu etmeyi dusunuyoruz artik dedi...gunu belli degilmis ama..insallah cuma diyorum ben...yavrum minnacik vucuduyla memeyi agzina alip hemen emmeye basladi..15dk emdi sonra mememin ustunde uykuya daldi...o an hic bitmesin istedim..ama bitti eve dondum...cok mutluyum cok...moralim yerine geldi sukurler olsun:dua:
İlk ve son ayrılığınız olur inşallah...rabbim ayırmasın sizi..

Kızlar merhaba..
sizlerin kaçıncı haftanıza gün veriliyor. Ben ayın 31'inde gidicem ogün verecek günü..
Şuan 34 +2 deyim şuan

Ozel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.
A Askina eskiya @disiakartal87 Evet Can'ım aladdin bey ..yanı ben spinal olmuştum ilkinde ameliyatta tabiki birşey hissetmedim ama sonrası acılıydı bayağı ilk yürüme ayağa kalkma filan zordu..az önce doktorla konuştum benim içim anestezi şekli farketmiyor anesteziyle görüşürsün dedii..epidural katatreri takarlar ama baş Ağrı'sı fazla oluyor diye sonrasında pek tercih edilmiyor diyede ekledi...ay zaten ben migren sıkıntısı yaşıyordum hamilelikten önce baş Ağrı'sından acillik olmuşluuğum var...yaptıranlara soralım bakalım baş Ağrı'sı yaşamışlarmı

Back
X