• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay çok yaklaştı haaa.allah yardımcın olsun.bizim bebeler olamadı anacım.et istüne et koyamıyolar niyeyse.benim kide öyle
Aynen icerde beslenme fikri onlari sarmadi herhalde disarda ferah ferah yiyip icip kilp alcaz kafasindalar muhtemelen :KK46: :KK48: saglikla dogsunlarda valla baska bise istemiyorum artik :KK51:

Tekirdagda degilima tekirdagliyim cnm :)) tekirdaglimisin sende

Canım sen tdağlı mısın?? Ben antepteyim ama tdağlı sayılırım

Aslen Kırklareliliyim ben ama Çorlu'da yaşıyorum 3 yıldır iş gereği :) disikartal87 disikartal87 neresindensin Tekirdağ'ın? because of you because of you senin bağlantın nerden?

Hayırlı geceler kızlar benimde sezaryen günü 27 ekim di ama saat oldu şancım var böyle giderse birazdan acil e gideceğiz herhalde bizimki gelmeye karar verdi llütfen bana da dua edin ..

Allah yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kurtulun ikiniz de

Meraba kizlar.benim bebiste gelisme geriligi vardi belki hatirlarsiniz.bu gun sezaryan oldum kuzum kakasini yapmisti..

Geçmiş olsun canım bebeğin iyidir umarım

Meraba kizlar.benim bebiste gelisme geriligi vardi belki hatirlarsiniz.bu gun sezaryan oldum kuzum kakasini yapmisti..
Kusura bakmayın telimde sorun oldu mesajımı tamamlıyamadım. Bebişim 29 uncu haftada kalmıstı. Daha Önce devlet hastanesi ne gidiyordum. Dun Özel hastaneye gittigimde doktor kan akımının cok yavasladgını acıl alınması gerektıgını soyledı. Sezaryan oldum. Bebegım kakasnı yapmıstı. Dun alınmasa bebegi kaybedecektik. Bebişim 1560 gr. Cok kucuk. Simdilik ıyı cok sukur. Tabı duaya ıhtıyacımız var. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum. Seviliyorsunuz. En Büyük KK

Kusura bakmayın telimde sorun oldu mesajımı tamamlıyamadım. Bebişim 29 uncu haftada kalmıstı. Daha Önce devlet hastanesi ne gidiyordum. Dun Özel hastaneye gittigimde doktor kan akımının cok yavasladgını acıl alınması gerektıgını soyledı. Sezaryan oldum. Bebegım kakasnı yapmıstı. Dun alınmasa bebegi kaybedecektik. Bebişim 1560 gr. Cok kucuk. Simdilik ıyı cok sukur. Tabı duaya ıhtıyacımız var. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum. Seviliyorsunuz. En Büyük KK
Rabbim yardımcınız olsun.hersey çook güzel olacak,lütfen biraz sabır.dualarımız seninle ve bebişinle

Cnm ins gececek bu hunler Allaha sukur ki iyi bir doktora gitmissin

Kocamda buyüzden yanımda yatmaktan vazgeçti.gece 9kere kalkmışım saymış beyfendi.bide bazen kaçırıvercekmiş gibi oluyo insan dimi.wc ye gidio bişe yok :)

Ayy Kiss sorma ben dün gece İlk defa kaçırdım ama nasıl kaçırmak.bende derin uykudan uyanmiyrm herhalde çok tuttum ki ayağa kalkınca bebek de binince üstüne gitti Walla şok oldum.sonra namaza uyandgmda tuvalete gitmeye korktum :) Ya ayağa kalkınca yine giderse tutamazsam diye :) ama şükür bidaha olmadı

Kızlar çok rahatszm ya.acayip bir sırt ağrısı..yatakta yatamadım döne döne eşimi uyandrcm Die salona geldim artık ama midem de acayip.çok geç yemek yedim ondan Kesin.bi de ağır yemek.
Acayip de uykum var ama napalım bilemiyrm.kedim bile uyanıp gelmio yanıma düşünün halimi :(

Allah analı babalı büyütsün tatlım ve çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Dualrımız seninle ve bebişinle en kısa sürede kilo alır toparlanır umarım ..

Cnm ins gececek bu hunler Allaha sukur ki iyi bir doktora gitmissin
Benim eski doktorum da ıyıydı canım. Ama hastanede yeterı ımkan olmadıvı ıcın baska Şehir e sevk vermişti oraya gıttıgımde orda almadı. Tekrar doktoruma geldım almadılar dıye. Sasırdı nasıl almadılar dıye. Artk son care ozel hadtaneye gıttım kı ıykıde gıtmışim. Insallah rabbım yavrumu bana bagıslar

Cnm öncelikle gözün aydın olsun bebisine kavusmussun inşallah.
sonrasnda geçmiş olsun.İnşallah çarçabuk geçer atlatrsnz bugünleri.
Arkadsmn bebeği de kakasını yapmsti ama yemediği için problem olmamsti.seninki de inşallah yememstr bi problem olmaz.
Biran önce de toparlar kilosunu da inşallah cnm.dualarmz seninle inşallah.sende bebeğine çok dua et.annelrn duaları kabul olur unutma cnm ;)

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeğinle evinize sağlıcakla gitmek nasip olsun

Larus Larus insallah dogumda da cok iyi anlasirsiniz canim benim.ben bekir beye gecen ay gittim bir kez bir daha da gitmem allah muhtac etmesin.kendi doktorum gidince kötü oldu ama bunda da vardir bir hayir dedim konyaya gidiyorum ben de.allah yardimcin olsun.gelismeleri haberdar edersin artik

Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :KK43: kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:
Canim hayirlisiyla dogsun insallah. Ben de sezaryan olcam bugun ogleden sonra. Dogumdas olcaz Allah izin verirse baksana :anne::nazar::KK200:

Canim benim,.oncelikle gozunuz aydin, kavussmussunuz. sonrasinda da Allah sifasini en kisa zamanda verir insallah. Iyi ki gitmissin ozele, bak yavrucak dunyaya gelmeyi bekliyormus. Hyata sımsıkı tutunmus, insallah devami ds gelecek annesi sen güçlü ol :nazar::anne::KK200:

Back
X