• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Heyecandan uyku tutmadı galiba:) Allah yar ve yardımcın olsun kolay bir doğumun olur inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:))
Belim agriuor cok yorgunum. Midem kotu. Burnum da akiyor. Uyuyamadim hakkaten. Heyecandan cok endiseliyim. Sabaha duzelmis olurum umarim.
Minnos kizima daha iyi hazirlanmak isterdim ama saglikla gelsin yeter:dua:

Belim agriuor cok yorgunum. Midem kotu. Burnum da akiyor. Uyuyamadim hakkaten. Heyecandan cok endiseliyim. Sabaha duzelmis olurum umarim.
Minnos kizima daha iyi hazirlanmak isterdim ama saglikla gelsin yeter:dua:

Doğum sonrası antibiyotik başlanır zaten dikişlerin olacağı için. Hastalığı çabucak atlatırsın o önemli değil. Endişeli olman da çok normal hangi kadın hiç endişe duymadan doğuma gidebilir ki? Kendini sakinleştirip uyumaya çalış. Yarın hayatının en önemli günlerinden birini yaşayacaksın bol bol enerjiye ihtiyacın olacak. Biz de güzel haberlerini alacağız inşallah:)))

Yarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))

Yarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))
Allah yardimcin olsun kuzum :) inş çok iyi geçer doğumun suni sancı olmamasinada sevindim umarim ilaçlı yöntem seni çok yormaz hayırlısı olsun canim

Canim şimdiden Allah kolaylik versin bir avazda inşallah kavuş bebeğine sağlıkla.

Cnm 2.ameliyt daha kolay oluyor genelde daha çabuk kalkmstim bn.sevgide spinalden herkes memnun gonulll gonulll sen ve bi arkdsla konstm o da memnun. Bn sonrasindan değil ameliyt anında hissetmekten çok korkuyrm.bakalım anestezi uzmanı ne diçek. Onu da dogumdan önce görcez hrhlde
Ay keske anesteziciyle de oyle son dakika degilde kontrollere gittigimizde gorusebilseydik. Konusup kafamizi rahatlatirdik

Aslen Kırklareliliyim ben ama Çorlu'da yaşıyorum 3 yıldır iş gereği :) disikartal87 disikartal87 neresindensin Tekirdağ'ın? @because of you senin bağlantın nerden?

Allah yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kurtulun ikiniz de

Geçmiş olsun canım bebeğin iyidir umarım
Cnm ben sarkoyluyum aslen. Ama evlenince es durumundan balikesire geldim. 2013 araliktan beri balikesirdeyim

Kusura bakmayın telimde sorun oldu mesajımı tamamlıyamadım. Bebişim 29 uncu haftada kalmıstı. Daha Önce devlet hastanesi ne gidiyordum. Dun Özel hastaneye gittigimde doktor kan akımının cok yavasladgını acıl alınması gerektıgını soyledı. Sezaryan oldum. Bebegım kakasnı yapmıstı. Dun alınmasa bebegi kaybedecektik. Bebişim 1560 gr. Cok kucuk. Simdilik ıyı cok sukur. Tabı duaya ıhtıyacımız var. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum. Seviliyorsunuz. En Büyük KK

Canım öncelikle gözünüz aydın yavrunuz dünyaya gelmiş çok şükür. Bundan sonra sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah Allah analı babalı büyütsün :KK200:

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah:)

Cnm ben sarkoyluyum aslen. Ama evlenince es durumundan balikesire geldim. 2013 araliktan beri balikesirdeyim

Oo denizden vazgeçemem diyorsun yani :))

Kusura bakmayın telimde sorun oldu mesajımı tamamlıyamadım. Bebişim 29 uncu haftada kalmıstı. Daha Önce devlet hastanesi ne gidiyordum. Dun Özel hastaneye gittigimde doktor kan akımının cok yavasladgını acıl alınması gerektıgını soyledı. Sezaryan oldum. Bebegım kakasnı yapmıstı. Dun alınmasa bebegi kaybedecektik. Bebişim 1560 gr. Cok kucuk. Simdilik ıyı cok sukur. Tabı duaya ıhtıyacımız var. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum. Seviliyorsunuz. En Büyük KK
Çok geçmiş olsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer dualarımız seninle ve bebişinle

oyy annesinin minik kuzusu. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. sağsalim evinize gitmeyi nasip etsin Allahım.

Cnm 2.ameliyt daha kolay oluyor genelde daha çabuk kalkmstim bn.sevgide spinalden herkes memnun gonulll gonulll sen ve bi arkdsla konstm o da memnun. Bn sonrasindan değil ameliyt anında hissetmekten çok korkuyrm.bakalım anestezi uzmanı ne diçek. Onu da dogumdan önce görcez hrhlde
Dogum sonrasi hic bas agrisi yasamadim.kisiden kisiye degisiyormus o hemsireler oyle soyledi.bende omuz agrisi oldu bazen o kadar siddetli olduki nefes alamdim oksijen takviyesi yapildi o zmn rahatladim.surekli krem surdum hastane verdi hatta.o omzumun ustune yatamadim.bas agrisi icin nescafe ve su cok icilmesi lazimmis.birde nurettinin yaninda eskiden hemsirelik yapmis olan arkadasim dr izin verirse enerji icecegide ise yariyor bas agrisi icin dedi. vildan_drs vildan_drs

Ay keske anesteziciyle de oyle son dakika degilde kontrollere gittigimizde gorusebilseydik. Konusup kafamizi rahatlatirdik
Evet yani son dakika komine yap deyince yapacak mi acaba.bi de spinalde acı ve his olmuyor epidural in tek artısı ameliyt sonrası ağrı için sanirim dugmesine basınca ağrımiz azalıcak.bilemiyrm bn çok da ısrar etmem ameliyt anında hissetmeyim hc bsy o bana yeter spinal yeterli gibi bnm icin

Back
X