- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.381
U
uffbunaldim
canım bebeğini allah korumuş Allah şifa versin inşallah çabuk toparlanır bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tavsiye ederim çok rahat oluyor zaten doktorumda öyle doğum yapmış oda tavsiye etti. doğum sonrası prenses gibiydim. Tacımı taktım üzerimi giyinip bol bol foto çektim. Misafirlerle kakarakikiri çok rahattı. Eve gelince oradaki iğne ilaçlar olmadığı için 1 gün ağrı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi.
Hadı bakalım hayırlısı olsun :)Epidural olcak canim spinal degil 14 yada 19 ptesi kesinlescek
Benımde kucuk karnım canım bebişin kilosu da haftasına gore cok ıyı boyumuzda hatta 48cm di 34.haftada dusun yani dr neden yanlış drsınkiYa kızlar benim karnım çok küçük ,doktor kilosu haftasına göre baya önde diip duruyo.bu küçücük karna 3kilo bebek nasıl sığıyo.kafaya taktığım şey şu ; bebek 2kilo çıkmaz dimi yani bana sanki karnıma anca 1.5 -2 kiloluk bebek sığarmış gibi gelio ,gerçekten çok küçük karnım![]()
Bnde de aşırı bi rahatlik var bu bebek olayinda o kadr bekledim üzüldüm ugrastim olmadı bıraktığım ay hamile kaldım bu bana çok büyük ders oldu artık bsy olmadığında fln pek uzulmuyrm hayırlısı buymus deyip geçiyorum üzülmekle uğraşmayip ne yapmam gerekiyorsa ona yöneliyorum. ama çok büyük rahatlik ve huzur herkese tavsiye ederim:)
inşallah canım :)Bende emzirmeye çok odaklamism cnm herhalde.inşallah aksi olmaz yani :)
Ay nebilim doğum yaklaştıkça kafadaki ayarlar kaçtı benim heralde.herşeye kafayı takıom , bi insanın içi bukadar geniş olur mu yahuBenımde kucuk karnım canım bebişin kilosu da haftasına gore cok ıyı boyumuzda hatta 48cm di 34.haftada dusun yani dr neden yanlış drsınki![]()
İçin rahat etsın dıye foto yolladım sanaAy nebilim doğum yaklaştıkça kafadaki ayarlar kaçtı benim heralde.herşeye kafayı takıom , bi insanın içi bukadar geniş olur mu yahu![]()
Gördümm evet valla rahatladım bende sana attımmmm bidicik karnımıİçin rahat etsın dıye foto yolladım sana![]()
Aynen cnm:) önceden ne çok dusunuyormusum:) eşimden geçti birqz da bu bana o çok rahat :)sütlü köpüklü kafası
ne alaka aklıma geldi
bende aynıyım ya no panik no stres no düşünce
![]()
Oo iyi halletmssin baya.Bn bi iş yerine bi hastaneye iki kutu çikolata alcm mavili bebek cikolatalarindan başka da bsy yok hastaneye kimse gelmicek zatenBen hastane çıkışını bugün ütüledim ve ütü işini tamamlamış oldum aslında eşimin baya gömleği falan var ama 1-2 aydır sen ütüle diyorum benim yapacak işim çok.valize koyması kaldı birtek.hastane için lokum badem şekeri çikolata aldık ayrıyeten sunum tabağı bardağı da kurdelayla süsleyip koyacağım baya eşyamız gidecek hastaneye.
Aynı seyi bende dusunup duruyorum karnım küçük ve bol çatlak li bi karınYa kızlar benim karnım çok küçük ,doktor kilosu haftasına göre baya önde diip duruyo.bu küçücük karna 3kilo bebek nasıl sığıyo.kafaya taktığım şey şu ; bebek 2kilo çıkmaz dimi yani bana sanki karnıma anca 1.5 -2 kiloluk bebek sığarmış gibi gelio ,gerçekten çok küçük karnım![]()
Bizdede kimse gelmiyor Annemler birde kaynanamlar gelirler bizbize de kalabalığız olsun istedim yine de..Oo iyi halletmssin baya.Bn bi iş yerine bi hastaneye iki kutu çikolata alcm mavili bebek cikolatalarindan başka da bsy yok hastaneye kimse gelmicek zaten
Ay biz kafayı yedik heralde baksana doktorlarımızdan daha iyi bilces sankiAynı seyi bende dusunup duruyorum karnım küçük ve bol çatlak li bi karıntop gibi karnım var baskada birşey yok ama bebek tosun olcak diyip duruyor doktor sasiyorum nasıl sigiyor karnıma küçük gibi geliyor banada
doktorada söledim aynısını,negüzel işte şişipte napcan dedi,bende dedim küçücük karnım bebek nasıl 3500civarı çıkar burdan dedim (tahmini öle doğar dio doktor) ,öle bi çıkarki görürsün çıkınca dedi :)Bizim iç karnimiz büyük herhalAy biz kafayı yedik heralde baksana doktorlarımızdan daha iyi bilces sankidoktorada söledim aynısını,negüzel işte şişipte napcan dedi,bende dedim küçücük karnım bebek nasıl 3500civarı çıkar burdan dedim (tahmini öle doğar dio doktor) ,öle bi çıkarki görürsün çıkınca dedi :)
Ay biz kafayı yedik heralde baksana doktorlarımızdan daha iyi bilces sankidoktorada söledim aynısını,negüzel işte şişipte napcan dedi,bende dedim küçücük karnım bebek nasıl 3500civarı çıkar burdan dedim (tahmini öle doğar dio doktor) ,öle bi çıkarki görürsün çıkınca dedi :)
Ay hadi bakam inşAllah bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerdeBizim iç karnimiz büyük herhalbaşka bi açıklaması yok bunun çünkü banada 3 buçuk falan doğar dedi canım
Evet cnm gerçekten 2 sene iğne ilaç ameliyt tüp bebek.çok yiprandm.snra 5 ay hc bsy yapmadım ve Allaha bıraktım sen ne zaman verirsen dedim. Kafamın en rahat olduğu ay kaldım çok şükür :)Canım ne güzel bişey senin için bu şekilde Allaha bırakıp hayırslısı buymş diyen insanların tedavisiz genelde oluyor zaten hep duyuyorum bende. Buda Allahın bir mucizesi işte.