• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
valla çok güzel yapıyosun canım hepsini imreniyorum şanslı senin bebiş benimki kazulet gibi bi anaya düştü :cry:
Öyle deme canım ya bebişin ne işine yarıyor bu süsler hep bizim için ama kesinlikle bir defter alıp günlük tut Can'ım süslü olmasın hatıra olarak kalıyor yazdıkların:KK68:

Allah sifa versin canim.kilo onemli degil aliyor onlar kilo.cigerleri nasil canim.birazcik sabıra ihtiyaciniz var.insallah biran once sagligina kavusur yavrucak.
Cıgerlerı hakkında bı bılgım yok canm. Yogun bakımdaki doltorla konuştuğumda sımdılık bır sorun yok dıyor. Doktor muayene ederken keske cıger geliştiricı ıgne yapsaydın dedı.o kadar

Kızlar ben de bi ilginçlik var. Hiç bir yerim ağrimıyor. Önceden daha çok belim agriyordu. 1 saate yakın hızlı denecek tempoda yürüyorum evde her işimi kendim yapıyorum ama hiç bir yerimde ağrı sizi yok. Bu kadar iyi olmamam gerekiyor koca karinla en azından belimde kasiklarimda ağrı olması lazım değil mi:KK57: doğurayim dedikçe bir iyilik geliyor sanki bana:KK70:

Back
X