- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.441
Hayırlısı olsun ne güzel işte canım belki normal doğar yavrun bence sevinmelisin hem geleceği Zamanı bırak oğlun seçsin
Bıraktım zati bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun ne güzel işte canım belki normal doğar yavrun bence sevinmelisin hem geleceği Zamanı bırak oğlun seçsin

Ay aynen1 haftadır kesecekler mi beni dedim şimdi de 1 hafta kesmicekler mi derim![]()
Öyle deme canım ya bebişin ne işine yarıyor bu süsler hep bizim için ama kesinlikle bir defter alıp günlük tut Can'ım süslü olmasın hatıra olarak kalıyor yazdıklarınvalla çok güzel yapıyosun canım hepsini imreniyorum şanslı senin bebiş benimki kazulet gibi bi anaya düştü![]()
yavrucum bence sen diil de senin oğlanla dr karışık psikoloji içinde![]()
duygu değişimine ayak uydurmaya çalışan bir ben Böylesi daha heyecanlı bugün mü yarın mıBıraktım zati bakalım![]()
valla çok güzel yapıyosun canım hepsini imreniyorum şanslı senin bebiş benimki kazulet gibi bi anaya düştü![]()
Böylesi daha heyecanlı bugün mü yarın mı![]()
Sen bence yürüyüşe yer silmelere başlaSorma bi heyecan bi heyecanbugün mü yarın mı normal mi sezeryan mı
![]()

Sen bence yürüyüşe yer silmelere başla![]()
Onlarin resmini de bekliyoruz o zaman.cok guzel olmus masallah.Atmadığım bir kapı süsümüz var birde yaptığım keseler bakalım başka ne yapıcam..sıkıntıdan inanki ama yorgunluk fena oluyor![]()
Bende yürüyemiyorum ağrıdan ama evde durmuyorum durmadan yer siliyorum hep yerlerdeyimKızz ne yürümesi ayy ben dün yarım saat markete gittim uyku da bile ağrı çektimerken doğum riski var diye hamlaşmışım

Sağol canım Tamam atarım inşallahOnlarin resmini de bekliyoruz o zaman.cok guzel olmus masallah.
Telefon fotograf makinesi vs verdiginde hemsireler cekim yapiyor hatta video ya da aliyorlar.@ayseankara @vildan_drsgonulll ya bi de acaba doguma girerken calisanlardan birine telefon versek ya da kendi telefonu ile bebek dogarken ceker misiniz fln desek fotograf. Sonra biz ondan alsak yaparlar mi acaba oyle bisey
Valla millet hala 6 aylık mi diye soruyor. Ben de aynı durumdayım. ... nasıl geniş bir iç karın ise....Valla içimi görmek isterdim nasıl bi genişlikki bu :)
Ay inşAllah doğum sonrasıda hemen küçülür tamemen :)Valla millet hala 6 aylık mi diye soruyor. Ben de aynı durumdayım. ... nasıl geniş bir iç karın ise....
Cıgerlerı hakkında bı bılgım yok canm. Yogun bakımdaki doltorla konuştuğumda sımdılık bır sorun yok dıyor. Doktor muayene ederken keske cıger geliştiricı ıgne yapsaydın dedı.o kadarAllah sifa versin canim.kilo onemli degil aliyor onlar kilo.cigerleri nasil canim.birazcik sabıra ihtiyaciniz var.insallah biran once sagligina kavusur yavrucak.
Planli sezeryanlarda olmuyor ama benim gibi sancisi gelip heleki erken dogumsa iceride bebegi biraz daha tutabikmek adina alttan muayne yapiliyor canim.Kızlar sezeryanda da a alttan muayene yapılıyormu
Hayırlı olsun canımKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma