- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.741
Oglus bu hafta atak yapmis 3 kilo olmus yuvarlak hesap.49 cm boy.gunumuz netleşmedi daha 7 8 9 kasim... Vakit yaklasiyor bakalim hayırlısıyla.persembe tekrar gideceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ikisi de yanlis bence.etrafımızdaki örnekler bunu gösteriyor.keyiflerine gore hareket ediyor sipaciklarKızlar kimi kız gününü doldurur öyle doğar erkek erken doğar diyor kimi erkek gününü doldurur kız erken doğar diyor. Hangisi doğru acaba?
Evet sez. narkoz dikişler rüyalarıma giriyoNormal doğum mu istiyorsun canım yavrucak kendi gelmezse suni sancı verirler belki oyle normal olur ,bende sezeryan dan çok korkuyorum![]()

Bizim sipalar bizi düşünüyor galiba. Dışarı çıksak masraf en iyisi içerde masrafsiz masrafsiz takilmak diyorlarSelam kızlar
Bugünde doğurmadım anne şarkısıyla karşınızdayım![]()
Benimde korkulu rüyam Allah bize normal doğum u nasip etsin inşallahEvet sez. narkoz dikişler rüyalarıma giriyo![]()

Yok cnm 1 kasima sezeryan icin gun vermisti. Bende de hic sanci agri yok su andadisikartal87 canım Bazen nisan geldikten haftalar sonra bile doğum olabiliyormus. Sen normal doğum mu yapacaktin?
Yarim saat uzaktaanlarsın bence :) annende yanındaysa sıkıntı yok hastane yakın mı bari :))) bende heycanlandım![]()
Aleyküm selam canım Allah sizlere bağışlasınn hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz :) kısa zmanda sütün gelsinn inşallah. Benim o konularda pek bilgim yok deneyimli annişlerimiz bilgi verecektir sana :)Selamın aleyküm arkadaşlar .. Çarşamba günü kontrolüm vardı tansiyon yüksekliği ve idrarda protein çıkınca 35+5 de sezeryan ile Doğum yaptım dün hastaneden çıktım sütüm gelmedi erken Doğum yapanlar sizlerin sütleri geldi mi bana ne tavsiye edersiniz iki üç saatte bir mama veriyorum 30 ml fakat hepsini yemiyor ya yarısını yada 20 ml ini yiyor doktor küçük olduğu için az yemesi normal Dedi oğlum 2570 doğdu suyum az olduğu için bu kadar gelişti sarılık olmasın diye aç bırakmamaya çalışıyorum süt gelmesi için önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler![]()
Ne oldu bebişim senin kuzunun gelmeye niyeti yok galibabakalım bize nediyecek doktor amcamız heran her şeye hazır ol
bir günle ara fark atabiliriz sana
![]()

Amin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın çok farklı bir duyguymuşAleyküm selam canım Allah sizlere bağışlasınn hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz :) kısa zmanda sütün gelsinn inşallah. Benim o konularda pek bilgim yok deneyimli annişlerimiz bilgi verecektir sana :)
Aleykum selam.Selamın aleyküm arkadaşlar .. Çarşamba günü kontrolüm vardı tansiyon yüksekliği ve idrarda protein çıkınca 35+5 de sezeryan ile Doğum yaptım dün hastaneden çıktım sütüm gelmedi erken Doğum yapanlar sizlerin sütleri geldi mi bana ne tavsiye edersiniz iki üç saatte bir mama veriyorum 30 ml fakat hepsini yemiyor ya yarısını yada 20 ml ini yiyor doktor küçük olduğu için az yemesi normal Dedi oğlum 2570 doğdu suyum az olduğu için bu kadar gelişti sarılık olmasın diye aç bırakmamaya çalışıyorum süt gelmesi için önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler![]()

Bebeginiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Süt konusunda pek bilgim yok 2. Çocugum olmasına rağmen arkadaşlar yardımcı olacaktır :))Selamın aleyküm arkadaşlar .. Çarşamba günü kontrolüm vardı tansiyon yüksekliği ve idrarda protein çıkınca 35+5 de sezeryan ile Doğum yaptım dün hastaneden çıktım sütüm gelmedi erken Doğum yapanlar sizlerin sütleri geldi mi bana ne tavsiye edersiniz iki üç saatte bir mama veriyorum 30 ml fakat hepsini yemiyor ya yarısını yada 20 ml ini yiyor doktor küçük olduğu için az yemesi normal Dedi oğlum 2570 doğdu suyum az olduğu için bu kadar gelişti sarılık olmasın diye aç bırakmamaya çalışıyorum süt gelmesi için önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler![]()
Ayy o benide çok etkiledi adi herif bide korkuyorum hapisten dayaktan demezmi cildirdim orrdaaButun gece uyuyamadım kızlar mıde yanması vardı oturma odasına gectim uzandım uyuya kalmışım orda gece kactı bılmıyrm uyanıp yataga gıttım dedım eşime beni yanından kacırsalar haberin olmazzsabahta muge anlı benı mahvetti aglamaktan helak oldum adi adam belliydi zaten konusmaları pis sapık ne istedı kucucuk kızdan elime verseler hergun bı yerını keserdım!
![]()
Bizim sipalar bizi düşünüyor galiba. Dışarı çıksak masraf en iyisi içerde masrafsiz masrafsiz takilmak diyorlar![]()