• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar geldim doktordan kendimi eve nasıl aticagimi bilemedim yarım saatlik yol canımı çıkardı tabii eşimin araba kullanışı ve trafikte çabası off fenayim yatiyorum yani:mad: kuzucum 2980 kg olmuş 47 cm kafası yine aynı 2 hafta önde kiloyu buda etkiler dedi biraz ağır yanı ve yüzünü yine gostermedi beyefendi kordon filan birşeyler vardi önünde artık umudu kestik esimle 2 hafta sonra yine gitcem ama bu bıdık yine gostermiycektir tam sürpriz olcak bize yüzü

bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine ya :KK42: @urashaa
canım valla bana gece olanlar hiç kemik ağrısı gibi değil :) korkutmak gibi olmasın 2 dakika sürüyor ama nefesimi kesiyor. okadar çok inliyorum ki eşim uyanıyor :( bugün girdiğim nst de bir kaç tane 40 a çıkan var onun dışında benimde 20 çıktı ama . doktora sordum normal dedi kısa süreli oluyorsa endişelenme devam etmesi gerçek sancıdır dedi anamm dedim yalancısı buysaaaa gerçeği :KK47::KK47:

merhabalar kızlar.. herkesler iyidir inşallah.. eşimle tartışıp yattık ağlaya ağlaya uyudum gece habire uyandım bölük pörçük uykular....dün gece annesi beşiği görmedim ben demiş yani beşiği görmüştü de biz annemle tekrardan silip nevresimi yatağı falan tam olarak yerleştirince görmemiş.. neyse açmış bakmış işte eşim de bunu bana söyleyince zaten doluydum sakladık mı ya beşiği annenden dedim biz gizli saklı bi odaya girip iş de yapmadık gülüşerek konuşarak sildik beşiği ardından doğum çantalarına son bi göz gezdirdik yani annen bunların hepsini illa ki duydu ama yanımıza bile gelmedi dedim.. insan bi merak etmez mi ya napıyolar diye?? en son bi baktım halının üzerine yatmış tv seyrediyo sonra da uyumuş.. kusura bakma ama annenlerin içine dert oldu atamıyolar şu zihniyeti: oğlumun çocuğuna ben bakarım!! ya benim imkanım olsa kimseye baktırmıcam zaten!! kusura bakmayın kızlar her gün bu seviyesiz muhabbetleri buraya yansıtmak istemiyorum ama çok daraldım kadın doğuma 2 hafta kala geldi hem de ilk geldipinde de doğumda da burda olucam havasıyla geldi.. ve inanır mısınız ben hamileyim 2 iş yapıyosam 3ünü yapmıyorum benim annem hareket ettiremediği diziyle bütün evi çekip çeviriyo bu da ağzı açık tv seyrediyo ya şaka gibi!!! kadın müge anlının içine düşücek annem kaş göz yapıyo benim çok etkilendiğimi bildiği için bana çocuk tecavüzünden bilmemneyden bahsediyo.. ben böyle şeylerin etkisinden günlerce aylarca kurtulamıyorum!! sabahları hanfendiyi saat 10 da zorla kaldırıyoruz kahvaltı hazır diyerek ama bu sabah şok oldum annem topallaya topallaya kahvaltıyı hazırlamış bu sabah ben de kötüyüm diye hiç bişey yapmadım bi baktım uyandırmak için girince kadın açmış müge ablı seyrediyo ağzı açık!! yani doğum öncesi buraya keyif yapmaya hizmet görmeye geldi galiba!! hakkınızı helal edin kızlar hep bu dertlerimi buraya taşıyorum ama patlıcam artık..

Anlat kuzum anlat en azından az buçuk rahatlarsın insan içinde tutup daha da büyüyor.. Senin kv demiştim ya sadece laf olmasın diye gelmiş Aaa bak gelinin yanında torununu doğmadan sahiplenmiş bakıyor ediyor. :ukala: kafaları işte.. İnsanın bi kere yüzü olmaz ben beşiği görmedim demeye ee sen o zaman ne etmeye geldin o beşiğin hazırlığında yoksan. :KK20: ayy ben bile buradan kızdım hamileyiz aga gelmeyin üzerimize söz gelmedi etmedi demeyiz uzak kalın yeter..
Benim kv pazartesi gelicem demiş bütün cici gelin hanım hanımcık tonumla anne niye acele ediyorsun annem var zaten sezeryan günü verilir zaten haber veririm işlerini yap sen dedim :KK56: tabi öncesinde bütün cazgırlığımla eşime çemkirdim :KK70: bu sefer haketti o ayrı :KK67:
Ayy neyse geçecek geçecek bugünler.. Olmadı anestezi lohusalık ayağına cazgırlık tavan :KK30: ama öyle biri miyim hayır susup içime atar ağlarım anca :KK42:

Kızlar geldim doktordan kendimi eve nasıl aticagimi bilemedim yarım saatlik yol canımı çıkardı tabii eşimin araba kullanışı ve trafikte çabası off fenayim yatiyorum yani:mad: kuzucum 2980 kg olmuş 47 cm kafası yine aynı 2 hafta önde kiloyu buda etkiler dedi biraz ağır yanı ve yüzünü yine gostermedi beyefendi kordon filan birşeyler vardi önünde artık umudu kestik esimle 2 hafta sonra yine gitcem ama bu bıdık yine gostermiycektir tam sürpriz olcak bize yüzü

çocuk heycan yaşatmak istiyo anlaşılan :)) boyuda kilosuda iyi canım geçmişler olsunn :) traifk konusu benide deliii ediyor hala öyle bi araba kullanıyorum ki eşim yakında dayak yiceksin diyorr :D koltuğun altından levyeyi çıkartcam artık :sinirli: insanlar trafikte canavar resmen özellkle kadın gördümü önüne kırarım ben bunun diyorrr aayy nediyodum evet kilo boy çok iyi :D:D

Haberini bekliyoruz :kahve:
Hemmen haberimi vereyim kuzu paşanın şimdilik gelmeye niyeti yok:işsiz: herşey normal şükür tansiyonum dışında akşam benim herif beni sinir edince tansiyon fırlamış :KK62: o an ümüğünü sıkasım geldi o ayrı konu neysse sonradan yatıştımda biraz olsun düşmüş gene de takip edilecek ....3 kilo olmuş bizim sıpacık boyunu sormayı unuttum herşey normal nst de güzel haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne olcak:KK31:

merhabalar kızlar.. herkesler iyidir inşallah.. eşimle tartışıp yattık ağlaya ağlaya uyudum gece habire uyandım bölük pörçük uykular....dün gece annesi beşiği görmedim ben demiş yani beşiği görmüştü de biz annemle tekrardan silip nevresimi yatağı falan tam olarak yerleştirince görmemiş.. neyse açmış bakmış işte eşim de bunu bana söyleyince zaten doluydum sakladık mı ya beşiği annenden dedim biz gizli saklı bi odaya girip iş de yapmadık gülüşerek konuşarak sildik beşiği ardından doğum çantalarına son bi göz gezdirdik yani annen bunların hepsini illa ki duydu ama yanımıza bile gelmedi dedim.. insan bi merak etmez mi ya napıyolar diye?? en son bi baktım halının üzerine yatmış tv seyrediyo sonra da uyumuş.. kusura bakma ama annenlerin içine dert oldu atamıyolar şu zihniyeti: oğlumun çocuğuna ben bakarım!! ya benim imkanım olsa kimseye baktırmıcam zaten!! kusura bakmayın kızlar her gün bu seviyesiz muhabbetleri buraya yansıtmak istemiyorum ama çok daraldım kadın doğuma 2 hafta kala geldi hem de ilk geldipinde de doğumda da burda olucam havasıyla geldi.. ve inanır mısınız ben hamileyim 2 iş yapıyosam 3ünü yapmıyorum benim annem hareket ettiremediği diziyle bütün evi çekip çeviriyo bu da ağzı açık tv seyrediyo ya şaka gibi!!! kadın müge anlının içine düşücek annem kaş göz yapıyo benim çok etkilendiğimi bildiği için bana çocuk tecavüzünden bilmemneyden bahsediyo.. ben böyle şeylerin etkisinden günlerce aylarca kurtulamıyorum!! sabahları hanfendiyi saat 10 da zorla kaldırıyoruz kahvaltı hazır diyerek ama bu sabah şok oldum annem topallaya topallaya kahvaltıyı hazırlamış bu sabah ben de kötüyüm diye hiç bişey yapmadım bi baktım uyandırmak için girince kadın açmış müge ablı seyrediyo ağzı açık!! yani doğum öncesi buraya keyif yapmaya hizmet görmeye geldi galiba!! hakkınızı helal edin kızlar hep bu dertlerimi buraya taşıyorum ama patlıcam artık..
Cnm sen şimdiden böyle yaparsan bunun daha doğumdan sonrası var bilmiyorum ilk gebeliğin mi bende ilkinde sen gibiydim kv hiç ilgilenmedi etmedi herşeye annem koştu aldı doğumdan sonra küçücük evde büssuru insan yaşadık hiç rahat edemedim annem gereksiz alinganliklar yaptı ve ben onlar sayesinde lohusaligimi hiç iyi hatırlayamıyorum bunda daha rahatım kimseye birşey yaptırmadim herşeyini kendim yaptım kimseye prim vermek istemiyorum annemi de tembihledim gereksiz alınganlık yapma diye kv ile de 4 yıl öncesine göre cogu şeyi aştık şimdi daha iyiyiz umarım bu doğumumiyi geçer Sende takma bence ilerde kötü hatirlama böylesi güzel günleri sen doğumu düşün bebeğini düşün eşinin de böyle zor günde senin üstüne gelmesi çok ayıp anlayışlı olması lazim

çocuk heycan yaşatmak istiyo anlaşılan :)) boyuda kilosuda iyi canım geçmişler olsunn :) traifk konusu benide deliii ediyor hala öyle bi araba kullanıyorum ki eşim yakında dayak yiceksin diyorr :KK70: koltuğun altından levyeyi çıkartcam artık :sinirli: insanlar trafikte canavar resmen özellkle kadın gördümü önüne kırarım ben bunun diyorrr aayy nediyodum evet kilo boy çok iyi :KK70::KK70:
Sağol canım doktorda iyi dedi hergun yarım saat yuru su iç ve tansiyonunu olctur mutlaka dedi çok sorucagim şeyler vardı da halsizlikten birsey soramadim, trafik canavarlarinin ortasında kaldım bu halimle off canım çıktı dur kalk dur kalk :kusmuk:

bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine ya :KK42: @urashaa

Bizde aynıyız :olamaz: kanalın yolunu bulamadık daha :işsiz: nst de dün doktor baktı bi kere kasılman olmuş başka yok dedi :olamaz: dedim kasılma değil o oğlan uyuyor diye dürttüler o sıra o didim :ıslık:

aaaa canım ben sana geçen gün cevap yazamadım sahi.. ben tdağda büyüdümm sadece köken tokat.. üniye kadar tdağda yaşadım annemler ablam büyük abim hala ordaa sen merkezde misin??

Ne güzel canım buralı sayılırsın o zaman :) Ben çorludayım merkezi çok istemiştik ama buraya çıktı tayin. Bu arada senin kv de tam boğazına yapışmalıkmış yani. Allah akıl fikir versin

Oğlunın eviyse oğlunun çocuğuysa takarsın önlüğü beline girişirsin işe.o zaman oğlumun evi diye benimsediğini göreyim.yap tatlıları yap börekleri sarmaları doldur buzlukları göreyim evimi benimsediğini.ben erkek anasıyım demekle olmıyor o canım.ama hastane de gör sen sanki öncsindeki süreçte hep o aktifmiş gibi bi satar ki kendini millete.ben biliyorum o tipleri.iş kısmında yok reklam bol

Canim yaa bu topikte gördüğüm en sıcak en samimi, en kafa kizsin. o kadar espirilisinki sanırsın hayatın ballı ekmek, ama hepimizin hayatında böyle şeyler oluyo malesef. Allah im yardimcin olsun arada kalmaktan daha kötü bişey yok. hepimiz yaşıyoruz bunu bir an önce geçer inşaallah

Hemmen haberimi vereyim kuzu paşanın şimdilik gelmeye niyeti yok:işsiz: herşey normal şükür tansiyonum dışında akşam benim herif beni sinir edince tansiyon fırlamış :KK62: o an ümüğünü sıkasım geldi o ayrı konu neysse sonradan yatıştımda biraz olsun düşmüş gene de takip edilecek ....3 kilo olmuş bizim sıpacık boyunu sormayı unuttum herşey normal nst de güzel haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne olcak:KK31:

Aman iyi olsun günün de sağlıkla hayırlısıyla gelsin :KK48:
Maşallah kilosu da iyi :KK46:
Ben boyunu hiç sormuyordum ne olsa usg çıttısında yazıyor diye dün doktordan çıktık eşime dedim nerde kağıt dedi yok vermedi :110: boyuna posuna bakamadım :KK20:
Neyse şimdi sonuç olarak 1 hafta daha bekliyoruz seninle :oops:

ya tam okuyamadım ama bu nedir yaaa bence e devletten şikayet et ama doğumdan sonra :) ne olur olmaz kıl kapmasın sana doğum öncesi ayıptır ya . doğum risklerini yazacaksan 1 sayfa normal doğum riskini anlat öbür sayfada sezerryan riskini anlat. Sonuçta oda ameliyat yani hiç mi riski yok sinirlendim doktora ://

Ay kizlar hani sabah nisan gelmisti ya gelen giden yok su anda. Kasilma sanci agri da yok. Yarin kontrole gitcem. Doktor daha onceden 1 kasima sezeryan gunu vermisti. Muhtemelen sancim var mi niye nst ye sokcak. Onun disinda alttan muayene eder mi ki acilma var mi die normal dogum olmicak ama. Yine de bakar mi nisan geldi die

Maşallah kuzuna almış başını gidiyor bi de yüzünü göstermiyor tam ısırmalık :KK46: bizim de kafa 2 hafta öndeydi sonra 1 haftaya düştü mm lik ölçümler çok farkediyor boyutta

Anlat kuzum anlat en azından az buçuk rahatlarsın insan içinde tutup daha da büyüyor.. Senin kv demiştim ya sadece laf olmasın diye gelmiş Aaa bak gelinin yanında torununu doğmadan sahiplenmiş bakıyor ediyor. :ukala: kafaları işte.. İnsanın bi kere yüzü olmaz ben beşiği görmedim demeye ee sen o zaman ne etmeye geldin o beşiğin hazırlığında yoksan. :KK20: ayy ben bile buradan kızdım hamileyiz aga gelmeyin üzerimize söz gelmedi etmedi demeyiz uzak kalın yeter..
Benim kv pazartesi gelicem demiş bütün cici gelin hanım hanımcık tonumla anne niye acele ediyorsun annem var zaten sezeryan günü verilir zaten haber veririm işlerini yap sen dedim :KK56: tabi öncesinde bütün cazgırlığımla eşime çemkirdim :KK70: bu sefer haketti o ayrı :KK67:
Ayy neyse geçecek geçecek bugünler.. Olmadı anestezi lohusalık ayağına cazgırlık tavan :KK30: ama öyle biri miyim hayır susup içime atar ağlarım anca :KK42:
Sizinkilerde görüntü bile olsa gelmeyi düşünen yada doğumu bebeği kafaya takan haller var.benimkinde o bile yok.çocuğun adı bile geçmiyor.ne aldık ne sattık ne tam ne eksik hiç bişey sormadı bile.görümcemin çocuklarına bakıyor.gelebilir miyim gelemez miyim yada şu kadar zamanlığına gelirim nasılsın hiç bişey yok.kızı ve onun çocukları yanında ya dünyası tamam.benim çocuklarımın ne adı var ne hasiyeti.

Ay kizlar hani sabah nisan gelmisti ya gelen giden yok su anda. Kasilma sanci agri da yok. Yarin kontrole gitcem. Doktor daha onceden 1 kasima sezeryan gunu vermisti. Muhtemelen sancim var mi niye nst ye sokcak. Onun disinda alttan muayene eder mi ki acilma var mi die normal dogum olmicak ama. Yine de bakar mi nisan geldi die

Yani bilgim yok ama tahminimce bakabilir kanala girmiş mi diye hani girdiyse bekletmez doğuma alır.. Bünye meselesi ama ben oldum çatı muayenesi çok rahat geçti

dr un çok cesurmuş hakkaten @emnis in dediği gibi sağlık bakanlığı bu kadar karşı çıkarken sezeryana bu kadarına pes.. adam müşteri gözüyle bakıyo demek ki hasta diil.. keşke değiştirme şansın olsaydı bu adamı hiç hoş diil yaptığı :KK43:
Doktorum. Bayan birde.. empati.yapmasi gerekirdi

Back
X