- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.921
Cnm haklisin. Ben bugun biraz daha iyiyim galiba gun gun alışıyorum.Canım hüzünlendirdin şimdi benide. Demekki cidden sendrom böyle birşey oluyor :/ bence bu moda hiç girme tatlım. sen bize özendiğini söylüyorsun ama bizde doğum yapmış annişlere özeniyoruz :) inanki diyorum keşke bende bebeğimi koklayabilsem görebilsem . İnan bana doğurduğun için rahatlamalısın. Şuan doğum yapmamış annelerin hepsinde vesvese oluyor. çocğum sağlıklı eli kolu bacağı herşeyi tam mı ? doğumda bi anomali olur mu ? hazırlıklar yetişmez mi ? eksiği gediği kaldımı ? bak sen bunların hepsini atlattın yavrunlasın. Çok şükür sende de onda da bişi yok.. Muhtemelen hislerini şuan anlayamam oyüzden seni rahatlatamıyorum hep güzel şeyler düşünmeye çalış. heleki 2. cocuk falan olur olmaz onları hiç düşünme daha önceden böyle bişi olduğunu bile bilmiyodun bak sorunsuz oldu diyorsun. Bildiğim kadarıyla önemli olan sağlam tüpün işlev görüp görmemesi e senin bebeğin tedavisiz olduğuna göre tüp güzel çalışıyor. Lütfen bu kısmını hiç düşünme. Kaldıki olmasa bile bi süre tedavi olursun Allah aşkına artık kimlerr çocuk sahibi oluyor tıp çok gelişti. ama bence senin yine tedaviye bile ihtiyacın kalmayacak bak gör :) sıkma kendini bebeğinde etkilenir huzursuz olurr . Hep çok şanslı olduğunu düşün![]()
ama hiç ağrım sancım yok aboooooooooo nerelere gideeeemmm dostlaaaarr sezeryan sezeryan derken evde normal doğuruyomuşum
bi de anlatıyomuşum burda size daşla kestim çocuğun göbeğini falan hayır evde bıçak kalmadı ya sanki
çatına kuvvet annesi