• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Saol canım 36+6 da olduk 2400 gr
Benim doğum yolunda olduğu için ölçümler sapiyor.senin baş prezentasyon muydu bebiş.Normal doğum mu yaptın canım.
Kızlarrrrr :KK200: ahmoz ahmoz umuz doğurdu cok sükür başarılı bi sezercik olmuş oğluşumuz Efe miz dünyaya gekmiş annecikimizinde sağlığı sıhati yerinde :)
Henüz başı kalabalık oldupu için cok inceleyip soramadık Efe mizin boyunu posunu o bilgileri annesi verir zaten :)

Ben sadece ikisininde iyi ve olduğu haberini verebilirim..
Süper bir haber bu.İnşallah Allah bize de güzel. Bir doğum nasip.eder.
ahmoz ahmoz canım hayırlı olsun yavrun.

Son düzenleme:
Bizde aynıyız canım kızım anca iyileşti sayılır ama benim burnum çok akıyo başım ağrıyo :KK43: kendimi alışverişe verdim bende sağolsun eşim sesini çıkarmıyo :KK76:
valla evde çocuk varken 2.nin nazıni yapamıyorsun.en.kısa zamanda iyileşirler tamamen inşallah.:( ahmoz ahmoz hasbeee hasbeee kızlar gözünüz aydın.Rabbim analı babalı büyütsün kuzucuklari.

kuzucuklar günaydın psikilijim hiç normal diil dün gece rüyama giren adama bakın ya :cry: bu kv ve annem ortak çalışmayla bilinçaltımın içine ettiler!! millet george clooney falan görür bi de bana bak!!!
maxresdefault.jpg

Soran olursa gülmekten doğurdu diyin emi :KK70: :KK70: :KK70:

Arkadaslar kafama bişi takıldı dün bi arkadaşımın eşi doğum. Yaptı akşam 6 da ziyarete gittik bebis 3500 gr doğmuş ve yeni doğan seti olmamış bebise mecbur gidip 3 aylık şey almışlar ve yıkamada giydirmek zorunda kalmışlar . Şimdi kafama takıldı 3500 gr bana göre normal bir kilo olmasi gerekmezmiydi. Bizim de olmazsa diye korkuyorum

Bazı markaların kalıpları farklı. Ben ebebek ve civilden aldım giyimi. Ebebekin kalıpları daha küçük ebebekten 3-6 aldığımla civilden 0-3 aldığım aynı ölçü de. Büyük ihtimal kalıbı küçüktür

Canim sizin bebek kac kilo..bugun daha iyiyim en azindan kolayca kucagima alip gazini cikarabiliyorum...ama altini degistirirken cok agliyor neyse gececek inaniyorum bugunler..zaten 2 cekiyor memeyi hemen uyuyor aradan yarim saat geciyor tekrar araniyor yine iki cekip uyuyor
kız yavruya iki çekip falan deyince insanın aklına türlü türlü şey geliyo ne o öyle tinerci tarifi gibi :KK48: oyyy minnak kuzu nasıl masumdur yavrum.. senin yüzünden çocuk gözümde balici gibi canlandı :KK48:

gülme kııııızzzzzzzzzz kabus gördüm diyom sana :KK8::KK8:

Hep bu bilinç altı denilen illetten bunlar :KK53: kızlar değişik rüyalar görüyoz derken ben görsem de hatırlamıyorum diyordum anam zaten ne desem karşıma çıkıyor 2 gecedir rüyamda nişan geliyor :sus:
Yalnız kabusta kabus ha :KK70: senin ayarlarını bozmuşlar

Bizde aynıyız canım kızım anca iyileşti sayılır ama benim burnum çok akıyo başım ağrıyo :KK43: kendimi alışverişe verdim bende sağolsun eşim sesini çıkarmıyo :KK76:
canımm çok geçmiş olsun hay allah tam son günleri sayarken :( neyse allah başka dert vermesin çok geçmiş olsun canım

Hep bu bilinç altı denilen illetten bunlar :KK53: kızlar değişik rüyalar görüyoz derken ben görsem de hatırlamıyorum diyordum anam zaten ne desem karşıma çıkıyor 2 gecedir rüyamda nişan geliyor :sus:
Yalnız kabusta kabus ha :KK70: senin ayarlarını bozmuşlar
doğumdan sonra bi düğmemiz olsa da fabrika ayarlarına dönssek :KK48:

kızlar nasılsınız biz dun kızımla buluştuk.2500 gr olmuş.dr sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra görüşelim dedi.Buarada doğum yapanlar olduysa haberim yok.Galiba son ay bunalıma girdim.Dun ev için aksesuar ve tava falan alacaktım istediklerimi bulamadım sonra 9 aydır ilk kez eşime sinirlendim.Oda şaşırdı ama çok sakin davrandı.sabah ta uyandirmamis bizi ise gitmiş.Kendi kendime dert arıyorum galiba yada yoruldum 1 haftadır büyük kızım hasta ve süreklı mızmız.of ya hayırlısıyla doğum yapsaydık zamanında......
dün kızımla buluştuk falan deyince ayyy doğurdu bu kesin dedim neyse ki doğurmamışsın henüz :KK48: o bunalım hepimizde var galiba canım biz de gece kavga ederek yatıyoruz hatta ben tek taraflı boşanma dilekçesi falan hazırlamaya kalkıyorum sabah hadi maraşa kahvaltıya gidelim diyoruz valla bi hunim eksik tepemde :KK53::deli:

Arkadaslar kafama bişi takıldı dün bi arkadaşımın eşi doğum. Yaptı akşam 6 da ziyarete gittik bebis 3500 gr doğmuş ve yeni doğan seti olmamış bebise mecbur gidip 3 aylık şey almışlar ve yıkamada giydirmek zorunda kalmışlar . Şimdi kafama takıldı 3500 gr bana göre normal bir kilo olmasi gerekmezmiydi. Bizim de olmazsa diye korkuyorum
canım yaren92 yaren92 de söylemiş hakkaten bazı markaların kalıpları çok dar oluyo özellikle chicconunkiler allahım nasıl giricek yavru onun içine hiç bilmiyorum daracık daracık!! ay benim oğlan vücut çalışıp badi giyen tipler gibi olmaz inşallah o hastane çıkışının içinde :KK46::110:

Back
X