- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.041
ay canısı bizim o portbebeleri kesin kocalar taşıcak biliyosun dimi yarmagül olmak lazım onu taşımak içinBn portbebe aldm cnm kış günü o daha iyi gibi geldi hem de tam yatiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canısı bizim o portbebeleri kesin kocalar taşıcak biliyosun dimi yarmagül olmak lazım onu taşımak içinBn portbebe aldm cnm kış günü o daha iyi gibi geldi hem de tam yatiyor
aynı profil fotondakii bebiş gibi desene :)Ayy bende garip garip rüyalar goruodm Hayır olsun diodm hep de dün gece bebisimi gördüm yaa çok güzeldi.doğmuş hastaneden eve geliodk ama baya bir aylık gibi :) gözleri kocaman simsiyah zeytin gibi tam istidgm gibi maşallah benim kızıma yaa diyrm :) çok güzeldi Allah m hepimze gerceklrni yaşamak nasip etsin
ohoooo bir hafta geçmez ona şimdiYok cnm iyiyms haftaya birlikte doguracaz insallah:)

anaaaaaa noldu kız mstehcene mi bağlanıyo yoksa sonrasıallahııımmm aramızdan biribari normal olsun en azından izdivaç şenolu görmeyen biri
Evet cnm çok guzel tadı çocukken yedim en son ama çok severdim :) bnmki de hep babasına bnziyor.ay noldu kız merak ettirdin tabi sakincaliysa almayalim:)Ayy çok severim ben onu bizde yerdik köydebende geçen rüyam oğlum doğmuş emziriyordum aynı babasına benziyordu rüyamın devamını anlatmak istemiyorum
![]()
![]()
tecrübe tabii kızaaaıııımmmmm burda beşşşşşşşşş doğum yapmış ordinaryüs profum anam var benimöyle dediyse öyledir.. ay gerçi bu kadar tecrüvbeli kadın ben azcık karnımı tutsam gözleri büyüyo böyle korkmuş kedi yavruları gibi tıkanıp kalıyo nolduuuu sancı mı geldi yoksa heeee sancı mııııı diye sarsıyo beni anam herkes manyadı bizim evde
gerçi ben normal karşılıyorum benim annem beni üni sınavına girerken de ağlayarak sesi titreyerek göndermişti heyecan yapma yavrum dünyanın sonu diil diye
![]()
fon müzik istiyorumaynı profil fotondakii bebiş gibi desene :)
Aynen valla bos hali bile ağır azcık küçük olsaydı 1 yaşına kadar yatar bebeler onda:)ay canısı bizim o portbebeleri kesin kocalar taşıcak biliyosun dimi yarmagül olmak lazım onu taşımak için
Sağol canım amiiincanımm çok geçmiş olsun hay allah tam son günleri sayarkenneyse allah başka dert vermesin çok geçmiş olsun canım
Ayy bende garip garip rüyalar goruodm Hayır olsun diodm hep de dün gece bebisimi gördüm yaa çok güzeldi.doğmuş hastaneden eve geliodk ama baya bir aylık gibi :) gözleri kocaman simsiyah zeytin gibi tam istidgm gibi maşallah benim kızıma yaa diyrm :) çok güzeldi Allah m hepimze gerceklrni yaşamak nasip etsin

Evet cnm çok guzel tadı çocukken yedim en son ama çok severdim :) bnmki de hep babasına bnziyor.ay noldu kız merak ettirdin tabi sakincaliysa almayalim:)
amaaannn aile faciasına ramak kalmış bebişimmAhhahahahahaah koptum burda gece gece Allah seni de güldürsn.Eşim uyandi diyor kime gülüyorsun falan diye zıpladi yataktan.Hayır o değil de adam uyku sersemi töbe töbe kıskançlık tribine girip AlimAllah çakiverirdi ağzıma.İyi yapmadı. ...Çünkü baya bi güldüm. ....
Ben dün hastanede ondan gordum kız aman yarabbim ne büyük oay canısı bizim o portbebeleri kesin kocalar taşıcak biliyosun dimi yarmagül olmak lazım onu taşımak için
Ben onlu zıbın da koydum ama diğerini kendim ayrı ayrı parçalarını aldım iç zıbın dış zıbın tulum eldiven şapka battaniyeden bir set yaptım hem benim pijama takımımla aynı renk oldu ilk onu giysin istiyorumBen 10lu zıbın bide 5li zıbın artı kalın battaniye koydum canım. .fazla olsunda eksık olmasın dımı birde orda pişman olmayalım
ay sorma canım tövbeestağfurullah ceset torbası kadar yapmışlarBen dün hastanede ondan gordum kız aman yarabbim ne büyük obebegin dedesi taşıyordu dede de maşallah 1.90
neyse ki eşimin boy kısa ama halterci gibi cep herkülü Ya çok şükür gitti İnan üstümden bir yük kalktı gibi o kadar rahatlıyor ki insan darısı başına ya ne gerek var sanki Doğumda annem bar birde bizimle yaşayan eşimin yeğeni var biz hallederiz herşeyi düşün Doğumda yatacağım yatağı bile belirledi giderken şurda yatarsın falan diyor allahım yarebbimkulübe hoş geldin canısıbenimki geçen pazar bir iki günlüğüne geldi yarın giderse öpüp başımıza koyucaz
doğuma da illa geleyim ayıp olur diyomuş eşim toplam 4 kere evet yazıyla dört kere söyleyerek vazgeçirdi fikrinden.. yani sanırım vazgeçti inşallah vazgeçmiştir allahım nolur gelmesin
![]()
ahhheeeyyy aheyyy ahheeeeeeeeyyy bağlama sesi geliyo mu sana daBu iş tecrübeye bakmıyi yavrususun sen onun nst de çıkmayan sancı ananın yüreğinde 100lere vururfon müzik istiyorum

ahhheeeyyy aheyyy ahheeeeeeeeyyy bağlama sesi geliyo mu sana da![]()
işte bunlar hep bizim fesatlığımız yoksa onlar hep düşünceli kayınvalideler tütütütütü maşşşallahYa çok şükür gitti İnan üstümden bir yük kalktı gibi o kadar rahatlıyor ki insan darısı başına ya ne gerek var sanki Doğumda annem bar birde bizimle yaşayan eşimin yeğeni var biz hallederiz herşeyi düşün Doğumda yatacağım yatağı bile belirledi giderken şurda yatarsın falan diyor allahım yarebbim

Evet oğlumda bende çok kullanmıştım o iç zıbınlardan zaten yepyeni duruyor diye yenisini almak istemedim o yüzden ayrı ayrı alayım dedim ama bir tane de 10 lu set aldım hemşireye onu vermeyeyim diyorum ayrı parça parça olan varya onu vereyim diyorum tam takım yaparım ama tulum konulmaz mı acaba diye düşündümcanım günaydın.. ben 10lu takımı koydum onun içinde çıtçıtlı badisi falan var zaten alt üst tulum hepsi bir arada.. ama bi de ayrıyeten şu eski model iç dış zıbınlardan aldım burda @vildan_drs dı sanırım göbek düşene kadar onlar iyi oluyo demişti hava alması açısından.. alt üst bi kaç takım çıtçıtlı badi falan da aldım battaniye olarak da hem peluş hem penye battaniye aldım canım