- 23 Mart 2016
- 32.183
- 95.077
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
link acılio umarim pedofili suçlulari icin idam cezasi imza kampanyasi kızlar
Benimde kukuma yürüyemiyorum bazenve arada belime sancı giriyor Allah'dan hemen kesiliyor
Oh iyiymiş İnan benim ki iş de yapmaz yapacağından değilherşeye karışır yorum yapar bir hal aldı kadını daha önce böyle değildi sürekli yorum yapıyor sanırım artık iyice ysşlandı... eşim dedi sen demi geleceksin ama yok anlamıyor illa direk söyleyeceksin gelme diye Of ya çok mu takıyorum ama son günler ya artık çok sıkılıyorum bide diyor ki Doğunca karnımda dursaydı diyeceksin diyor benim ikinci çocuğum hiç öyle bişey demedim dememde birde onu hamileliği zor geçenler söylemez dedim.. sustu kaldı
Bel ağrısı hiç bişeye benzemıyo zaten kırıyorlar sanki belimi Allah'dan hemen geçiyo tekrarlamıyo bolbol dınlenmek hareket etmemek Lazım.Suan artmasın 1kasıma gün aldım umarım bekler kızımBen de bel yok da hareket ettiğinde ya da ayağa kalktığım da bi cızzlama vuruyor artık sonlara geldikçe bel ve kasıklarda artar sonra hop doğum sancısı sonra doğum![]()
Hangi bayan söyledi Can'ım kuaför olan mıInstagramda sevgide dogum yapan bi bayan var ona sordum cnm. Ayni fiyatmis ama onceden hasta kayittan ayirtman gerekiomus. Onlar 1 gun onceden gitmisler ama doluymus. Ayrica sondayi da nurettin bey bel uyustuktan sonra ameliyathanede taktiriomus. Onceden taktirmiomus. Ameliyahthanedr muzik calisio dedi ekip cok iyiydi dedi. Igneyi hic hissetmemis. 10 dk icinde benegi dogmus 20 dk sonra da kendisi cikmis. Toplam yarim saar yani. Hastane kendo battaniye hediye ediomus ona sariolarmis cikarken. Ayrica ertesi gunde yada ayni gun buyuksehir belediyesi hediye yenidogan kutusu yolluomus.onjn icinde de canta havlu emzik onluk fln varmis.
Bel ağrısı hiç bişeye benzemıyo zaten kırıyorlar sanki belimi Allah'dan hemen geçiyo tekrarlamıyo bolbol dınlenmek hareket etmemek Lazım.Suan artmasın 1kasıma gün aldım umarım bekler kızım![]()
sağlıkla gelsin gününü beklesin gününde gelsin . İnşallah canım benim sağolasın1 Kasım didinsağlıkla gelsin gününü beklesin gününde gelsin
![]()
Canım yatarken veya otururken bişey yok ama ayağa kalkınca sürekli değil ama arada tarif ettiğim acı saplanıyo sanki. Alıştırmamı yapıo napıo anlamadımSanci devam ediyormu.ben de 3 numarada oyle sanciyla doguma gittim
Benimde oyleydi ayakta oluyordu.bi kac hafta sonrada dogum oldu.Canım yatarken veya otururken bişey yok ama ayağa kalkınca sürekli değil ama arada tarif ettiğim acı saplanıyo sanki. Alıştırmamı yapıo napıo anlamadım![]()
Öylemiii canımBenimde oyleydi ayakta oluyordu.bi kac hafta sonrada dogum oldu.
Hayır sanki ben daha önce Doğum yapmadım hiç aramadım hamilelik dönenlerimi hem bundan önce iki kere düşük yapınca İnan bebeğini kucağına almanın kıymetini biliyorsun rabbim ömür versin sağlık verdin zevkle bakarım kuzuma hiç demem aman karnımda dursaydı diye... işte böyle çok bilmişler oluyor etrafta dediğin gibi cevap bile vermemek lazımAynen cnm.Kesinlikle yaşla alakalı.Artık bizimde yaş ilerlio bizde çok bilmeye basliyrz :) kuşaklar catisio yani :)
O doğunca karnımda dursun diicksn muhabbetini sorma.Geçen birine dedim seninle bu muhabbetmz hiç bitmiick.Sen benm hep önümdesn.bebeği büyük.Her dk bana bugününü ariicksn emeklynce şöyle.bugünü ariicksn konuşunca şöyle.yani bu muhabbet uzar.
her anın ayrı güzelliği ayrı da zorluğu var yani.mesele anı çekilebilir kilmakta.bu tarz insanlra çoğu zaman he he diyrm geciyrm.cvp bile vermiyrm.hiç takmamak lazım
Hayır sanki ben daha önce Doğum yapmadım hiç aramadım hamilelik dönenlerimi hem bundan önce iki kere düşük yapınca İnan bebeğini kucağına almanın kıymetini biliyorsun rabbim ömür versin sağlık verdin zevkle bakarım kuzuma hiç demem aman karnımda dursaydı diye... işte böyle çok bilmişler oluyor etrafta dediğin gibi cevap bile vermemek lazım
Ya kızlar düşündükçe sinir oluyorum bu gün sevgili kayınvalideciğim şöyle bir muhabbet etti konu nerden açıldı nereye bağlandı bilmiyorum ama benim takıldığım nokta yaş dedi ki benim eşimi yaşlılık zamanın da doğurmuş 33 yaşındaymış bir büyük abisiyle arasında 10 yaş var eşimin onunda iki büyüğü var neyse ben tek oraya takıldım bu arada bende 34 yaşındayım ve ikinci çocuğum ama kadın. Resmen yaşlılık zamanı dedi ya cümlenin sonunu bile dinlemedim sabahtan beri aklımdan çıkmıyor
Ya kızlar düşündükçe sinir oluyorum bu gün sevgili kayınvalideciğim şöyle bir muhabbet etti konu nerden açıldı nereye bağlandı bilmiyorum ama benim takıldığım nokta yaş dedi ki benim eşimi yaşlılık zamanın da doğurmuş 33 yaşındaymış bir büyük abisiyle arasında 10 yaş var eşimin onunda iki büyüğü var neyse ben tek oraya takıldım bu arada bende 34 yaşındayım ve ikinci çocuğum ama kadın. Resmen yaşlılık zamanı dedi ya cümlenin sonunu bile dinlemedim sabahtan beri aklımdan çıkmıyor
Hayır sorun şu ben bakıma muhtaçken cok zor bir gebelik geçirdim kimse gelıp bakmadı bile şimdi bu doğuma bukadat kala gelme isteği niye doğumdan bir gece önce gelin değilmi biz bursadayız onlar izmirde yatılı olunca çok zor 7/24 biraradayapma be kuzum seni bu kadar etkilemesine üzüldüm bak şimdi bebeğe hevesin bile kalmamışbenim eşim ailesinin ne olduğunu biliyo allahtan buna rağmen her zaman da söylenmiyo herşey ya da insan kendisi bilse bile aileye toz kondurmuyo bazen.. diğerlerini boşver de inşallah siz çekirdek aile olarak eşin yavrun ve sen çözersiniz sorunları gerisi fasa fiso..
Bence bi taraftan doğru ama karnına değil kalbine sokmak istiyorsunHayır sanki ben daha önce Doğum yapmadım hiç aramadım hamilelik dönenlerimi hem bundan önce iki kere düşük yapınca İnan bebeğini kucağına almanın kıymetini biliyorsun rabbim ömür versin sağlık verdin zevkle bakarım kuzuma hiç demem aman karnımda dursaydı diye... işte böyle çok bilmişler oluyor etrafta dediğin gibi cevap bile vermemek lazım