• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar doğum yapanların her birine ayrı ayrı hayırlı olsun ben bişey soracaktım çatı muayenesi yaptıranlar biraz detay verebilir mi dr a gittiğimde bi bayan çatı muayenesi oluyordu ve çığlık çığlığaydı etkisinde çok kaldım çarşamba ben de muayene olacağım ve çok korkuyorm çatı muayenesi ile açılma kontrolü aynı şey mi

Bende yaptırdım canım geçen hafta ilk kez yaptırdım onda çatın normal dedi kendimi biraz sıktım ama elde değil oda malesef rahat olamıyorsun ben olamadım bide dün yapıldı bebek doğum kanalına yerleşince açıklık varmı diye baktı bu kez daha cok sıktım kendimi malesef bebek yerleşmiş deyince orda doguracam sandım sanırım bundan dolayı biraz fazla kastım kendimi öyle bağırma falan olmadı yani tamamen sana bagli hatta ben biraz kastigim için hafif kanamam da oldu bugunde kahve şeklinde lekeler geldi suan yok korkma ins senin muayenen güzel sorunsuz geçer

Bende yaptırdım canım geçen hafta ilk kez yaptırdım onda çatın normal dedi kendimi biraz sıktım ama elde değil oda malesef rahat olamıyorsun ben olamadım bide dün yapıldı bebek doğum kanalına yerleşince açıklık varmı diye baktı bu kez daha cok sıktım kendimi malesef bebek yerleşmiş deyince orda doguracam sandım sanırım bundan dolayı biraz fazla kastım kendimi öyle bağırma falan olmadı yani tamamen sana bagli hatta ben biraz kastigim için hafif kanamam da oldu bugunde kahve şeklinde lekeler geldi suan yok korkma ins senin muayenen güzel sorunsuz geçer
İnş cnm insan sona yaklaştıkça bir an önce her şey olsa bitse istiyo gerginlik korku heyecan hepsi üst üste olunca bayağı zormuş bu günler

Kızlar doğum yapanların her birine ayrı ayrı hayırlı olsun ben bişey soracaktım çatı muayenesi yaptıranlar biraz detay verebilir mi dr a gittiğimde bi bayan çatı muayenesi oluyordu ve çığlık çığlığaydı etkisinde çok kaldım çarşamba ben de muayene olacağım ve çok korkuyorm çatı muayenesi ile açılma kontrolü aynı şey mi

Bünye farkı vardır elbet ama benim çatı muayenesinde çatı dar olmasına rağmen muayene de ağrı olmadı.. Bende şaşırdım Aaa acımadı diye

Kizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
Masallah gozun aydin saglikla buyut bebegini
Ciglik atacak kadar da degil acisi. Smear aliminda bile kendimi kastigim icin canim yanar onun iki tik fazlasi. Ne kadar kasarsan o kadar acir. Rahat olursan fazla acimaz.
Dogum yaptim canlarr.Cuma gunu saat 11 de yaltim cok sukur kurtuldum sikintilarimdan bel agrisi kusma hepsi gecti tabi dert bitmez illaki halimize cok sukur
Gule gule buyut bebegini

Dogum yaptim canim :KK46: cuma gunu 11 gbi yaptim gece suyum geldi
Canım ne güzel çok sevindim Rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana.. Bi msjda demişsin ya o ağladıkça benim de gözlerim doluyo diye çok dokundu o msjın kesin ben de öyle bişey olucam :)

Kızlar 38.haftama girdim ayaklarım çok şişti iki katına çıktı neredeyse çok tuzluda yemıyorum dikkat edıyorum neden olabılır baska bukadar aşırı olması normalmi sizinde şişiyormu
Allah muhafaza protein sızıntısı falan olmasın acilde bi idrar testiyle baktır istersen

Back
X