- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.461
Kızlar maşallah yaa. Bugün ne çok doğum haberi var topikimizde, Allah analı babalı büyütün hepsini inşaallah, sıra bize ne zaman gelecek acep 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün bi daha görmedim seni sanki sancın falan var mı hala??Kızlar bende ağrı sancı yok ama bugün ara ara afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi makatta baskı vardı su an o baskı arttı. Bu ne olaki şimdi?
Allâh analı babalı büyütsün inşallah canım.Dogum yaptim canimcuma gunu 11 gbi yaptim gece suyum geldi
O zaman siz ölmüşsünüz gömeniniz olmamış sevgili annecim deseydinYa kızlar düşündükçe sinir oluyorum bu gün sevgili kayınvalideciğim şöyle bir muhabbet etti konu nerden açıldı nereye bağlandı bilmiyorum ama benim takıldığım nokta yaş dedi ki benim eşimi yaşlılık zamanın da doğurmuş 33 yaşındaymış bir büyük abisiyle arasında 10 yaş var eşimin onunda iki büyüğü var neyse ben tek oraya takıldım bu arada bende 34 yaşındayım ve ikinci çocuğum ama kadın. Resmen yaşlılık zamanı dedi ya cümlenin sonunu bile dinlemedim sabahtan beri aklımdan çıkmıyor
İlk gördüğünde yadırgadı biraz ağlayınca kulaklarını tıkadı korktu ama şimdi iyiyiz şükür. Ağlayınca ağlamasın susturun diyor ama diğer vakit sevmeye çalışıyor. İdare ediyoruz şimdilik büyük bi kıskançlık yok bakalım ama yinede alışma bir sürecimiz olacak galiba:))) senin bebek nasıl ismini koydunuz mu?
Doğuma yakın egoları kabarıyo allahın belalarınınHayır sorun şu ben bakıma muhtaçken cok zor bir gebelik geçirdim kimse gelıp bakmadı bile şimdi bu doğuma bukadat kala gelme isteği niye doğumdan bir gece önce gelin değilmi biz bursadayız onlar izmirde yatılı olunca çok zor 7/24 birarada
O zaman siz ölmüşsünüz gömeniniz olmamış sevgili annecim deseydinhadsiz
![]()
Sana güveniyorum aşkısı kesin yaparsın senden gaz alıp ben de kovalıcam hepsini :))Aynı şeyi düşünüyoruz ...bir yorum yazsam bu kadar olur ...bende aynı durumdayım ha eşimle tartışmıuorum ama fikrimide söyledim saçmaladığımı düşünüyor bende olurda çocuğumu sevdiklerini görürsem kovacam haberin olsun dedim :)))))inanmıyor numarası yapsada yapacağımı biliyor :)))) iki hamileliğimde de ailesinin sinek kadar yardımı yok 1 çorba daha içmedim ellerinden ki aylardır sürünüyorum çok zor günler geçirdim daha kapımı açmadı ..ama yakında gelme lafı yapıyorlarmış telde eşime Haber vermeyeceksin kimseye benim annemde dahil dedim (onada kızgınım daha gelmedi diye ) doğum yaparsam eve çıkayım Can'ım isterse söylerim dedim doğum tarihini söylersen seni boşarım sitede ekledim :))) inşallah kimse gelmez öğretmen arkadaşıma da söyledim kim gelirse gelsin sen kal yanımda diye o kalacak saolsun ..çok uyuz oluyorum şimdi kıymetli olacak torun Allah Nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini
Ayy canım benimde öyle dişimi sıkıyorum oğlum emerken lansinoh kremle yatıp kalkıyorum çok acıyor.Daha iki gun emzirmeyle gogus uclarim yara gbi acio cok canim yanio ya doya doya emzirmek istiorum
Aşkolsun benimki de yesin o dediğinden nesi eksik :)))Bende 34 yaşındayım ve ilk cocugum hiçte yaşlı degilim ruhum 15 bedenim 18 afedersin ama b.k yesin kaynişin![]()
Yanlış alıntıladım galiba![]()
Enfal97 sanaydı kuzu bu .P
Aşkolsun benimki de yesin o dediğinden nesi eksik :)))
Ayy canım benimde öyle dişimi sıkıyorum oğlum emerken lansinoh kremle yatıp kalkıyorum çok acıyor.
40 haftayı göreceksin demiştim sana galibaYok tatlım beklemedeyiz hala :) belirti falan yok şimdilik yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek.
Sen nasılsın?
O da olurAhahaha dimi yesin vallaseninkine ben başka şeyler düşünüyorum mesela karayemiş sopası
![]()
40 haftayı göreceksin demiştim sana galiba![]()
Bendede aynısı oluyo taş kesiliyo karnımKızlar bu aksam karnım sürekli sertlesiyor. Bebek bir iki hareket ediyor sonra tekrar sertlesiyor. 5 dk araliklarla falan bu sekilde devam ediyor. Agrim sancim falan yok ama bu sertlesmeler normal mi acaba?
Yok canım yanımda değil iyileşmemi bekliyor.belli değil henüz.gece gündüz uyumayan çocukla nasıl olacaksa bende bilmiyorum artıkBen de aynı şeyi düşünüyorum biliyo musun ben mi çok incelik bekliyorum acaba diyorum?? Ama şimdi şu anlattığım olay garip diil mi 9aylık gelinin evine dinlenmeye mi gelir insan!! Bu arada seninki yanında mı yavrucum?? ayyy ayyy gulyabani bunlar bebislerin keyfini de Çıkaramıyoruz bunlar yüzünden :))
O zaman napıyorsun yarın sabah eşinin Eşref saatine denk getirip pat pat söyleyeceksin herşeyi, cevabı olumsuz bile olsa daha fazla dırdır yapma hakkına sahipsin denektir.. ben sana demiştim paşam dersin...Ya arkadaş aynen benim eşim zaten açık açık diyo ki ben dümdüz bi adamım bana isteklerini net söyle diyo öyle yapıyım bari.. Diğer konu da kafamı çok karıştırıyo.. Ya şöyle bi bakıyorum çevremde kimsede yok ama nette yazan herkes bi dünya şey hazırlamış pardon da ben dünyaya yeni bi canlı getiriyorum bunun maddi manevi bi alışma süreci var zaten ha gelene gidene ikram yapılır ama bilmemkaç çeşit hamur işi bana o dönem için saçma geldi.. Normal zamanda misafire herşey yapılır ama bunda ben ameliyatlı gibi bişey oluyorum uyku düzeni yok.. Kaldı ki insanlar her koşulda seni eleştirirler onlar için mi yaşıcaz bak ne güzel diyosun kaçının yüzünü görüyosun
Yok canım yanımda değil iyileşmemi bekliyor.belli değil henüz.gece gündüz uyumayan çocukla nasıl olacaksa bende bilmiyorum artıksenin işinde zor. Herkesin bir derdi var malesef keşke olmasa ama oluyor
![]()
Ya bizim ki de bir zamanlar arabaya binerken galoş dağıtacak potansiyeldeydi ki oğlum sayesinde kurtuldukAyy bizimkininde pek.kıymetlidir arabası birde titidir ne yapcak bakalım :)