- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.981
Ederim tabiki canim Allah kolaylik versinAmin canım inşallah dua edin bize de hayırlısıyla kendi isteğiyle gelsin kuzularimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabiki canim Allah kolaylik versinAmin canım inşallah dua edin bize de hayırlısıyla kendi isteğiyle gelsin kuzularimiz
İnşallah kuzum en hayırlı zamanda gelsin yavrucunHayy aağzın bal yesin Canım. Bu gece dogurursam senden bilicem![]()
Evet olabilir. Nasıl koruycaz kendimizi bilmiyorum ki. Çabucak atlatiriz inşallahAy noluyor bize.dün gece başladı benim de.az önce kuzenim aradı o da öyle olmuş.salgın var galiba canım.topikye bu şekilde bir sürü kişi var.
Evet cnm bnm 2 hafta oldu günüm belli olalı sen mehmet Paşayla uğraşıyordun o siralar:) şaka maka az kaldı inşallah sağlıkla alirz kucagaSenin gününde belli olmuş hayırlı olsun
İnşallah canim sag salim almak nasip olsun geri kalan annis ler ve bana:)Maşallah canım senin gününde yaklaşmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Disikartal87 ye spinal yapms lar cnm bilmyrm ki kombine olur mu yatış olunca bi sorarim. nurettin bey anestezi doktoruyla görüş dedi. Ama disikartal87 çok memnundu spinalden.Yaaaaa yapmasınlar spinal kombine yapsınlar(( sana güveniyorum açılışı sen yapıca. Kombine yaparlarsa bende gelicem :))
Canım bende oğlumu 41. Haftada sezeryana Doğum yaptım ama şuan benim iki düştüğüm olduğu için kan pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum hergün ameliyattan önce bu iğnenin kesilmesi gerekiyor zaten bende kalp problemi de var yani ilkinde Doğum sancısıyla kalbim durma noktasına geldi acil sezeryan oldum şşmdinyibe aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoksa haftaya takılmadım ben özel durumum düşündürüyor4 gün önce arkadaşım doğum yaptı 40. Haftasında Sezeryan olacağı da başından belliydi doktor beklettti özellikle her geçen gün önemli diye. Suyu gelmiş hastaneye gitmişler hemen sezeryana almış gayet sağlıklıydi anne ve bebek ilk doğum du
Ay allah ıyılıgını versın rahat ol ne guzel keske bende olabılsrmvalla ben de merakla bekliyo olucam canım neyse ki giren çıkan bişey olmıvccak bana o yüzden rahatım![]()

iviiit vallaha az kaldı canım minnak tosunuma kavuşucam hayırlısıylaCok az kalmış kuzum :)) bebisine de maşallah tosun olmuş yirim ya![]()
senin doğum şeklin belli olmuş muydu tatlım??Ay allah ıyılıgını versın rahat ol ne guzel keske bende olabılsrm3 bucuk atıyorum
![]()
Himm öyle mi, ben de daha cok su iceyim o zamann. Simdi gideyim de iceyim hemen :) Etkisi olabilir bence yaa.allah allaaahhh benim dr da sıvı alımına dikkat edelim demişti bi ara suyum azalmış sonra hakkaten ben suyu artırınca çocuğun suyu da arttı.. bu drların hepsi ayrı bişey söylüyo bacım çıldıriciiimm![]()
biraz ayıpçı bi öneri olucek ama en iyi açılmayı eşinle sağlarsın kuzucumBende bugun ishal olmusum topikce ishal olduksicak su banyolarina basladim bugun itibariyle. Acilmam yok. Gunde 7 9 hurmada yiyorum. Havalar soguk cok soguk yuruyus yapamiyorum malesef. Baska onerilerde alabilirim acilma nasil yapiciz ya.

Sez olcak canım tercihim o yonde tarıh yok henuzsenin doğum şeklin belli olmuş muydu tatlım??
Dün gece aniden kusma ve ishal başladı sabah kdr sürdü. Hiç uyuyamadim. Öğlen biraz hafifledi ama bu seferde kaşık ve bel ağrım başladı aralıksız devam ediyor.Kızlar ishal kusma ve bel agrim var çok fazla usuttum mü acaba ne oluyor![]()
hee iyiymiş madem sana da giren çıkan olmıcekSez olcak canım tercihim o yonde tarıh yok henuz

O ses benden de geliyor. Kücük bi çıt sesi. Serce parmağın kıtlaması kadar bi ses.Hıckiriik değil eminim özellikle. Gece sessiz ortamda çok net duyuyorum kemik sesi gibi cittttt