• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlarim nasilsiniz biz bugun hastanedeydik kanim dusuk diye 2 unite kan takildi sali gunune hazirlik sezeryan icin :) ama sinir oldum hastaneler soygun yeri 500 tl para aldilar 2 unite kana
oha kuzum hakkaten altın tozu mu koymuşlar kanın içine :oha: gerçi senin hastanen baya alengirliydi kendi doğum fotoğrafçısı kuaförü falan vardı sanki dimi yanlış hatırlamıyosam??

goncaaaa kendimden korkuyorum o önü kapalı sırt dekolteli seda sayan ameliyat önlüğüyle hastaneden kaçabilirim bile :oha:arkamda da elinde lavman hortumuyla adamlar :KK47:
Cano lavmanda sadece bi soğukluk hissediliyor o kadar.hem de hrkse yapmazlar ki ilk ameliytmda 2.gün gece cikardim gaz kmse de lavman yapmadi.sen yine gez seda sayan gibi dekoltenle ypmazlar sana öyle pis kaka seyler:)

düşer o zaman biraz sonra.. yani yeğenimden öyle hatırlıyorum o mor kutulu bi şurup vardı yeğenimin temel besin maddesi gibi olmuştu o şurup :olamaz:
Evet Calpol canım 2 gün önce görümcemin oğlu buradaydı ateşliydi ondan mı geçti bilemedim kızım pek ateşlenmez evde ilaç bile yoktu kv den getirdik..

oha kuzum hakkaten altın tozu mu koymuşlar kanın içine :oha: gerçi senin hastanen baya alengirliydi kendi doğum fotoğrafçısı kuaförü falan vardı sanki dimi yanlış hatırlamıyosam??

Oyle canim ama kan ayri bi bolum diger hastanelerdede fiyatlar ayni gibi ben ucretsiz olur diye dusunuyordum kan sonucta

canım düzenli girip çıkmıyo dimi batmalar sancılar?? sen de benim gibi ilçedesin ya inşallah planlandığı tarihte atraksiyon yaşamadan alırız yavruları kucağımıza
Ay yok bi düzeni ama baya iyi girdi ay öf deyip duruyorm annem de korktu.bzm oğlan sıkıldı iyce hareket ettikçe iğne batar gibi oldu da smdi yattm yatağa geçti canjm ama korktm mrkz de uzak 1 saat 10 dakka fln suruyor:(

Amin canım o.ilacı ömür boyu kullaniyorlar cnm benim yeğenim büyüdü 16 yaşında
Keşke cnm işte bir hata nelere maloldu onun için çok dikkat etmek lazım o zamanlar bilmiyorduk bile böyle bişey olduğunu
Cnm bu topuk kanı bz lere bile yapılmadı mi 30 sene önce ya bi anneme sorayım ama çok bilindik bsy gibi sanki yapılmaması garip geldi bana ama kismet işte :(

maşallah oğluna canım.. sızıntı mı oldu acaba yoksa bu aralar sıvı alımın falan azaldı da mı suyun azaldı?? neyse inşallah olabildiğince durur annesi gerçi kilosu falan haftası çok güzel kız bişey olmaz herhalde bundan sonra gelse de :anne:
Sağol canım, valla bilmiyorum ki, ekstra ıslaklık filan da hissetmedim hiç, su da baya içiyorum aslında. Alt sınır 5 benim 6 değer.
Bakalım 36yı da bitirdik çok şükür. Bişi olmaz Allah'ın izniyle herhalde diyorum.

Bu arada lavmandan hiç korkma. Yani tuvaleti yaparken çıkan ondan daha büyüktür biraz iğrenç bir anlatım oldu ama.
Ben normal doğum yaparsam inşallah kendi isteğimle lavman yaptırıcam, doğum esnasında kaçırcam diye ıkınamam diye korkuyorum :D

Cnm bu topuk kanı bz lere bile yapılmadı mi 30 sene önce ya bi anneme sorayım ama çok bilindik bsy gibi sanki yapılmaması garip geldi bana ama kismet işte :KK43:
Unutulmuş cnm nasıl oldu inan bende bilmiyorum özel hastanede bide ben o zamanlar küçüktüm çok ii hatırlamıyorum da yapılmamış bildiğim bu aynen kısmet hastalığının ilerlemesinin bahanesi bu işte

Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasın :KK43: çok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık ..:KK43:( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)
Allahim yardımcin olsun arkadasim her yönden.insanin zor aninda elim kolum diyebilecegi bir kisinin olmasi cok onemli gerekli hayati kolaylastirmak açısından.insallah her sey gonlunce olur da sıkıntı cekmeden atlatirsin:dua:

Arkadaşlar şoktayım şu kv nin doğuma gelmesi muhabbetini bilenleriniz vardır.. Hani eşim defalarca söylemişti gelme diye en son anlamıştır herhalde diyodum.. Demin eşimin telinde ablasının msjın gördüm annemler belki seni tek bırakmamak için gelip dönecekler hastaneye demiş.. Eşim de anneme söyle abimle ilgilensin sen de ailenle ilgilen şu anda demiş.. Şaka gibi ne demek tek kalmak ya!! Yok ben artık çok bunaldım tek kelime etmek istemiyorum artık bu konuyla ilgili resmen seviyemiz düştü bayağılaştık arkadaş Ayyyy gelsinler de sezeryan gazımı üstlerine bırakayım ya lanet olsun yüzsüz kadın ya buraya geldi karnım burnumda beni de dizi hareket etmeyen annemi de kendine hizmet ettirdi valla bravo!! Şimdi benim hiç tanışmadığım kardeşleriyle gelicek oraya!! Kızlar bana bi akıl verin valla şaştım artık napayım ben şimdi nasıl bi tavır alayım?? :(

Allahim yardımcin olsun arkadasim her yönden.insanin zor aninda elim kolum diyebilecegi bir kisinin olmasi cok onemli gerekli hayati kolaylastirmak açısından.insallah her sey gonlunce olur da sıkıntı cekmeden atlatirsin:dua:
. Ne güzel dualarınızı alabilmek Allah hepimizin yardımcısı olsun ...bakalım daha ne kadar çekilecek çilem var :))) rabbim kimseye muhtaç etmesin hoş kimsede yok gerçi muhtaç etsede :))))

. Ne güzel dualarınızı alabilmek Allah hepimizin yardımcısı olsun ...bakalım daha ne kadar çekilecek çilem var :))) rabbim kimseye muhtaç etmesin hoş kimsede yok gerçi muhtaç etsede :))))
Canım benim şimdi aynı anda hamile olmasaydık ve aynı şehirde olsaydık vallahi elimden geleni yapardım senin için tabii ki anne gibi akraba gibi olmaz ama yemektir temizliktir falan.. En azından ameliyat sonrası rahat geçerdi.. Ama sen hiç düşünme bunları belki de hiç ağrın sızın olmıcak allah muhtaç kulunun hep yanında..

Arkadaşlar şoktayım şu kv nin doğuma gelmesi muhabbetini bilenleriniz vardır.. Hani eşim defalarca söylemişti gelme diye en son anlamıştır herhalde diyodum.. Demin eşimin telinde ablasının msjın gördüm annemler belki seni tek bırakmamak için gelip dönecekler hastaneye demiş.. Eşim de anneme söyle abimle ilgilensin sen de ailenle ilgilen şu anda demiş.. Şaka gibi ne demek tek kalmak ya!! Yok ben artık çok bunaldım tek kelime etmek istemiyorum artık bu konuyla ilgili resmen seviyemiz düştü bayağılaştık arkadaş Ayyyy gelsinler de sezeryan gazımı üstlerine bırakayım ya lanet olsun yüzsüz kadın ya buraya geldi karnım burnumda beni de dizi hareket etmeyen annemi de kendine hizmet ettirdi valla bravo!! Şimdi benim hiç tanışmadığım kardeşleriyle gelicek oraya!! Kızlar bana bi akıl verin valla şaştım artık napayım ben şimdi nasıl bi tavır alayım?? :KK43:
Kuzum tavirdan da anlamiyor laftan da senin kv.anlama kıtlığı var fazlasıyla... Tib care bulamamis bence ona:KK62:

Duadan guzel bir sey var mi canim benim ya.ben yardimi cok severin baskasinin mutlulugunu isini kolaylaştırmayı.ayni yerde olsaydik inan elimden geleni yaprdim gelirdim ihtiyaclarin icin.bi sagol sozu dunyalara bedeldir anlayana

Arkadaşlar şoktayım şu kv nin doğuma gelmesi muhabbetini bilenleriniz vardır.. Hani eşim defalarca söylemişti gelme diye en son anlamıştır herhalde diyodum.. Demin eşimin telinde ablasının msjın gördüm annemler belki seni tek bırakmamak için gelip dönecekler hastaneye demiş.. Eşim de anneme söyle abimle ilgilensin sen de ailenle ilgilen şu anda demiş.. Şaka gibi ne demek tek kalmak ya!! Yok ben artık çok bunaldım tek kelime etmek istemiyorum artık bu konuyla ilgili resmen seviyemiz düştü bayağılaştık arkadaş Ayyyy gelsinler de sezeryan gazımı üstlerine bırakayım ya lanet olsun yüzsüz kadın ya buraya geldi karnım burnumda beni de dizi hareket etmeyen annemi de kendine hizmet ettirdi valla bravo!! Şimdi benim hiç tanışmadığım kardeşleriyle gelicek oraya!! Kızlar bana bi akıl verin valla şaştım artık napayım ben şimdi nasıl bi tavır alayım?? :KK43:
Vallaaaa şaka gibi gerçekten ..hiç ciddiye almıyor bu insanlar söylenenleri ..şimdi kız tarafı olarak ailen olacak ya oğlu orda güya yalnız kalacak :))) erkek ailesi gösterişi :))) Aslı'nda amaç dostlar alışverişte görsün :))) yani gelme desenizde kavga etmeden anlamayacaklar oda bayağı kötü olur ..gelirlerse suratlarına bakma annende hizmet etmesin asla ..çocuğuda kucağından bırakma benim çocuğum kimse dokunmasın ellemesin öpmesin filan diye hep söylen ..benim de planlarım o yönde biliyorsun :))) bak gerçekten lohusalık farklı bir psikoloji duygularını kontrol edemiyorsun o yüzden kendini sıkmadan bilinçli olarak lohusa depresyonuna girmiş numarası yap söyle herşeyi rahatla :) valla yüzsüz bu millet yaaaa gerçekten hakkaten sezeryan gazını bunların yüzüne çıkaracaksın :))))

Kuzum tavirdan da anlamiyor laftan da senin kv.anlama kıtlığı var fazlasıyla... Tib care bulamamis bence ona:KK62:
Ya aynen kuzum inanır mısın eşim öyle yumuşak bi tavırla da konuşmaz annesine herşeye burnunu sokma falan der o derece!! Benim abilerim anneme buna benzer bi laf etse annem 3yıl kendine gelemez :)) inan çaresiz kaldım bu yüzsüzlük karşısında..

Back
X