• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla şaştım kaldım canım allah ıslah etsin böyle insanları bi ar damarı nasip etsin onlara da çok işe yarıyo tavsiye ediyorum burdan kendilerine :/ eşime bile acıyorum artık insan Ailesinin bu hareketlerinden utanır.. Bak benim tee İstanbuldan gelicek abim son anda fikir değiştirdi ve sabah gelip akşam dönecekler düşün niye eşimin ailesi de gelir yatacak yer sorunu da olmasın rahat edilsin diye.. Keşke abicim kalsa onlar her türlü destek bana :KK43:

Canım benim abin ne güzel insanmış anlayışlı ama anlayana tabiki
Esinde cidden yazık adamcaz arada kalmış ne dese anlamıyor bu kadın ama inan yuzsusse sende öle olcan cnm yoksa baş edemezsin bak bu kadınla çocukta geliyor zırt pırt gelip seni delı etmesin

Merhabalar arkadaslar
Dun doktordaydim 36+2 olmus bebisim ve 3100 kg dedi
8 kasim sezaryen gunumuz ins
Son 13 gun kaldi cok heycanliyim:)
Sizin kilolar kacti bu haftada.doktor bormal dedi
Heralde 3.5 bulur dogana kadar dedi.

canımmm çok saol iyi bi anne olurum dimi :KK43: inşallah olurum bu verilen çok büyük bi emanet layık oluruz inşallah.. yarın gideceğin dr muhtemelen senin tarihini öne alıcak daha erken kavuşucaksın kuzuna hadi bakalım hayırlı haberlerle dön canım :dua:
Zaten olduk çok şükür anne karnında bile olsa annesin sen emanetine en iyi şekilde sahip çıkıyorsun hep onun iyiliğini düşünerek sakın endişelenme...
Stresliyim biraz sanırım Bebek de uyumadı bu saat oldu taklacı güvercinim ayakta midem cayır cayır yanıyor kalktım ilaç içtim ama ne fayda

Arkadaşlar şoktayım şu kv nin doğuma gelmesi muhabbetini bilenleriniz vardır.. Hani eşim defalarca söylemişti gelme diye en son anlamıştır herhalde diyodum.. Demin eşimin telinde ablasının msjın gördüm annemler belki seni tek bırakmamak için gelip dönecekler hastaneye demiş.. Eşim de anneme söyle abimle ilgilensin sen de ailenle ilgilen şu anda demiş.. Şaka gibi ne demek tek kalmak ya!! Yok ben artık çok bunaldım tek kelime etmek istemiyorum artık bu konuyla ilgili resmen seviyemiz düştü bayağılaştık arkadaş Ayyyy gelsinler de sezeryan gazımı üstlerine bırakayım ya lanet olsun yüzsüz kadın ya buraya geldi karnım burnumda beni de dizi hareket etmeyen annemi de kendine hizmet ettirdi valla bravo!! Şimdi benim hiç tanışmadığım kardeşleriyle gelicek oraya!! Kızlar bana bi akıl verin valla şaştım artık napayım ben şimdi nasıl bi tavır alayım?? :KK43:
Anlamıyorlar işte tam bir odun kafalılar kuş kadar beyinlerini her türlü merak entrika duygusuyla doldurup sıçonuna kadar hayatı zehir etmeye adamışlar kendilerini...
şakın stres olma İnan sadece ve sadece kendine zarar verirsin boşver ne halleri varsa görsünler abinlerede yok onlar gelecek yatacak yer sıkıntı falan deme çıkın gelin gelmezseniz gücenirim de inadına gelip kalsınlar oda hiç tanımadığın kardeşini getirmek neymiş görsün... sen sakın muhattab olup canını sıkma boşver kalsın arada eşin...
Biz ne sıkıntı stres çekiyoruz bırak eşlerimizde bu kadarını ayarlamayı idare etmeyi öğrensinler daha düne kadar annemi getirtmem diyen eşim bu gün annemin yanında eltimin kızına babaannen gelecek mi doğuma diye soruyor kesin tarih alındı diye haber verdi oda gelirim ben dedi eşimde bişey diyemedi yerini yapıyor aklınca...
Çok uyanık olduğunu zannediyor ama kendisi kaybeder eğer gelirse İnan bu sefer cıngar çıkartırım ben ameliyatlıyım zaten birde sana öı bakıcam annem de misafir gibi nasıl olsa aynı şehirdeyiz diye çekip gidecek gece evine babam desen o kadın dul diye yanıma gelemiyecek.. yarın sabah adam gibi ciddi ciddi konuşmak istiyorum gerekeni yapsın ve beni bu stresle birde bunları düşünmek zorunda bırakmasın

Herkese günaydın efenim:KK15:
Bu gece ben bile kendime inanamadım çünkü 12 buçuk gibi uyudum ve güzel bi gece uykusu çektim :nazar::nazar::nazar: valla hasret kalmışım böyle uykuya
Oğluş bu gecede teşrif etmedi :KK48: galiba kasım anneleri topiginin hakkını verecek kasımda gelecek benim minnak :anne:

Arkadaslar merhaba umarim uyanik olaniniz vardir. Hemoroidle savastim sabaha kadar korkunc sancilar.. zeytinyagi pamuk denedim su sabun bol nol yukadim ne yaptim ettimse gecmiyor ne yapicam ben tukendim ya benzer problem yasayan varmi aramizda?

İnşallah Ayşem yoksa benimkileri Müge anlıda izlersiniz kayıp kızımızı arıyoruz diye üstünde ameliyat önlüğü vardı derler arka komple açıktı kesin üşütmüştür fazla uzağa gitmiş olamaz derler :)))
Offf yaaaa ikinci kez koptum kesin yine ishal olcammmmm becauseeeeeee offfff offf youuuu yaniiii

Insallah arkadasim cok tesekkurler gecmise donuyorum ama binlerce sayfa var gece 2den beri okuyorum yok yok bulamadim bir turlu
8. Ayda çok çektim canım.ev usılü yöntemlerde geçiremedim.o yüzden ilaç kullandım.doktoruna danış ve ilaç kullan kesinlikle.doğumdan ömce biraz toparlamaya çalış

Arkadaslar merhaba umarim uyanik olaniniz vardir. Hemoroidle savastim sabaha kadar korkunc sancilar.. zeytinyagi pamuk denedim su sabun bol nol yukadim ne yaptim ettimse gecmiyor ne yapicam ben tukendim ya benzer problem yasayan varmi aramizda?
Evet maalesef var hatta ileri seviyede olanda var aramızda ...bende 1 tane var geçenlerde kanadı aylar sonra zeytin yağı pamuk yaptım her gece yıkadım sıcak suyla filan ama pek etkisi olmadı bepanten krem sürdüm sürekli birde procto gveynol krem vardı hamilelikten önce içine sokuluyordu poponun ama ben dıştan dıştan 1 hafta kullandım sorma kullanmadım bebeğe bişey yapar diye :) Bepantenle filan idare ediyorum yendiğine dikkat et temizliğinede Nasıl acıyordur bilirim Allah yardımcımız olsun

Back
X