- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun öncelikle kendimi bildim bileli hemoroid problemim var. Ama gebelirte çok şükür nüks etmedi sebebi ise en son çok Afedersin dışa çıkmıştı bir kısmı zonkluyordu bende sarı kantaron yağını pamuğa döktüm ve oraya koydum her wc ihtiyacına değiştirdim pamuğu 3. Gun sonun da dışarı çıkan parçanın içi boştu hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum mutlaka dr a danis dicem ama alternatif tip olunca sıcak bakacağıni snmiyorum ama arkadaşım ben kurtuldum yada uzun süre uyumasin i sağladı bilemiyorum inş biran önce kurtulursunInsallah arkadasim cok tesekkurler gecmise donuyorum ama binlerce sayfa var gece 2den beri okuyorum yok yok bulamadim bir turlu

Canım ben lohusa şerbeti götürmicem hastaneye.Ziyarete fazla kişi gelmez diye düşünüyorum.Kızlar bir sorum olacak Doğum da hastaneye lohusa şerbeti götürecekmisiniz hani şu süslü musluklu sebilleri gördüm nette benim bir arkadaşım da götürmüştü sonra Mevlüt'te falan da kullanılır diye düşşndüm
Bende öyle düşündüm ama belli de olmuyor geçen sefer gelen olmuştu bilemedim çikolata falanda daha oğlumun ismi ney değil diye isme özel almayalım diyoruzCanım ben lohusa şerbeti götürmicem hastaneye.Ziyarete fazla kişi gelmez diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1902941 kuzumun çikilataları teyzoşlarrr
Kızlar bir sorum olacak Doğum da hastaneye lohusa şerbeti götürecekmisiniz hani şu süslü musluklu sebilleri gördüm nette benim bir arkadaşım da götürmüştü sonra Mevlüt'te falan da kullanılır diye düşşndüm
Doğum odasını süslemesi için bi yerle anlaşmıştık.orasıyla birlikte tasarladık.Çok güzelmiş canım :) nereden yaptırdın ?
Sağol canım mesajını okuyunca rahatladım. Cuma günü tekrar gideceğiz doktora bakalım ne çıkacak bu sefer. Bende de çarpıntı sorunu olunca korktuk açıkçası. Hayırlısı inşallah...Üzülme tatlım nst de hareket çok Olunca benim 180 190 bile buldu kalp atışı çok saçma ama başıma geldi yani... doktor da şüphe etti nst tekrarladı falan yani o an heyecanlaniyorlar yavrularımız herhalde Kıyamam. İçini ferah tut.

Off ya halen salya sumuk gribim duzelemezsem genel anestezi yapicaklarmis acil 15 gune toparlanmam gerekiyo
Hiç bilmiyorum canım ya henüz çatı muanesi de olmadım doğum şekli nasıl. Olacak hiç bir fikrim yok.Çok kötü bulantı hali ishalde kötü salgın galiba geçmiş olsun sanada.
Senin agrin da başlamış bebis gelecekmi yoksa.![]()
Hayırlı olsun günün canımselamlar herkese kızlar@BegumBB @yaren92
Enfal97 @gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım
inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa
yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam
![]()