Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasın

çok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık ..

( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)