• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar nasilsiniz cok sık giremiyorum maglum bebis :) ay kizlaaarr nasil gzel biseymis anne olmak anlatamam. Ne agri ne sizi gelio akliniza. Butun gun gozumuz onun ustunde ay kipirdadi ay oynadi :) cok cok guzelmis. Allah hepinize saglikla nasip etsin insallah. Annemde yanimda sagolsun herseyi yapio benim yaptigim bebekle ilgilenmek sadece :)
Sen anlattıkca hmn dogursımm gelıyo tatlım yaa saglikla buyut kuzunu

Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Cok agır iş yapmıyorum canım sende yorma kendını yemek tabıkı yapıyorum yemeksız olmaz ztn ne yicez disardan zararlı ztn arada sırada yenir

Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Canım ben devam ediyorum bir yandan da işe gidip geliyorm :) ama h sonları yaptığım detaylı temizlik için eşim yardımcı oluyor evi süpürüyor en azından makineyi taşıyamıyorum onun dışında yemeklere devam çok ağırlaşmadım şükür zorlandığında eşin yada başka yardım edebilecek birileri yok mu sana ,?

Ben günlük bunları yapıyorum bulaşıkti çamaşırdi yemekti ev toparlamaydi bunları çok sukur yapabiliyorum sadece büyük temizliği esimle haftasonu yapıyoruz bi ev çektirip viledayla yerleri siler sanarsin dünyayı kurtaran adam, ama günlük onu yap bunu yap diyemez yemek olarak gücüm neye yeterse onu yaparım 1 kap yemek bile olsa yeter ona çok yormaz beni o konuda

Elimden geldiğince bende yapıyorum cnm rutin ev işleri yemek vss ama eskisi gibi değil çok usenerek yapıyorum ama evde ben olunca bizden bekleniyor malesef

Kizlar nasilsiniz cok sık giremiyorum maglum bebis :) ay kizlaaarr nasil gzel biseymis anne olmak anlatamam. Ne agri ne sizi gelio akliniza. Butun gun gozumuz onun ustunde ay kipirdadi ay oynadi :) cok cok guzelmis. Allah hepinize saglikla nasip etsin insallah. Annemde yanimda sagolsun herseyi yapio benim yaptigim bebekle ilgilenmek sadece :)
Çok sevindim canım mutlu olmana inş bizde bebisimize kavusuruz sağlık sıhhat le

Ya canım ne mutlu sna nazar değmesin maşallah :nazar::nazar: hatırlıyorum hep normal doğum istiyordun öylede nasip oldu. :) sana bişi sorcam dün yazdığında dedin ya 7 8 saat sonra doğum yaptım diye bu sürede hep suni sancı mı aldın? bu zor olmadı mı müsaitsen biraz anlatsna :) öpüyoruımm bebişinnii Allah bizede nasip etsin herkes kavuşsun inşallahh :KK200:

Herşeyi yapıyorum maalesef canım ev yemek temizlik çamaşır bulaşık herşey 7. Sınıfa giden oğlum var o sağolsun biraz yardımcı oluyor odasını topluyor en azından. Eşim çok nadir banyoyu temizler o kadar

Canım çok güzel çikolatalar inş agiz tadıyla dağıtmak nasip. Olsun bende netten araştırıyorum hacı şerifi buldum nasıl bi yer acaba

bende muhtemelen oradan alacağım canım benim söz çikolatamı da eşim oradan yaptırmıştı çok güzeldi :)

Şu yemeği yap demiyor ama tabi ki yeöek yapıyorum.çamaşır süpürge tuvalet banyo.ha sadece ütüsünü kendi yapıyor eşim.bir de 4 yaşında oğlum var.yatırmıyor uyutmuyor.atom karınca gibi :)

Cnm erken doğum riski olan bir insan olaraktan herisimi kendim yapıyorum ayrıca 4 yaşında bir oğlum var pazar günü biraz deyatli temizlik yaptım hala acısını çekiyorum istesem gelip yardım eder annemde kv de de ama demiyorum kimseye herkesin kendine göre işi gücü var zorlanıyorum ama yapıyorum eşimde çok geç saatlere kadar çalıştığı için oda yardım edemiyor kendisi çok yorgun oluyor garibim

Kızlar Bugün kontrolum vardı ssvd düşünüyorduk doktorumda bende Ama bugünkü muayenede dikiş yerim Biraz gerilmiş ki bebek Daha Doğum kanalına girmemiş bile Bu riskli olabilir dedi ve 03 Kasım haftaya Yani perşembe sezeryan günü verdi çarşamba anestezi doktoruyla randevumuz var.

Kızlar Bugün kontrolum vardı ssvd düşünüyorduk doktorumda bende Ama bugünkü muayenede dikiş yerim Biraz gerilmiş ki bebek Daha Doğum kanalına girmemiş bile Bu riskli olabilir dedi ve 03 Kasım haftaya Yani perşembe sezeryan günü verdi çarşamba anestezi doktoruyla randevumuz var.
Hakkinda hayirlisi olsun cnm sen sanki almanyada yasiyosun diye hatirliyorum oyle miydi ?

Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasın :KK43: çok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık ..:KK43:( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)
Ben de sizinle aynı durumdayım bende şimdi 30 haftalık hamileyim.hadi diyorum hastanede hemşire var olmassa bir arkadaşımı çağırırım ama evde napıcam bilmiyorum annem babam gelicek ama onlarda rahatsız bakmaları çok zor bişeyde diyemem düşünüp duruyorum acaba normal Doğum olsa daha çabuktu ayağa kalkarım diyorum benim üç gün içinde ayaklanmam gerek altını üstünü değiştirmem gerek off Allah büyüktür yardım eder.buraya kadar geldi ya Can'ım bundan sonrasında da Allah yardım eder

Back
X