- 23 Mart 2016
- 32.207
- 95.115
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.201
Az kaldı geçmez şimdi Bu Bir hafta:)
:) sağlıkla gelsin inşallah son hazırlıklarını yapar kafanı doğumu hazırlarsın artık hayırlısı olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı geçmez şimdi Bu Bir hafta:)
Kızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.
Ohh o zaman bende gönül rahatlığıyla verebilirim çok tskler canimBende haci serif in sitesinden sipaeis verdim ertesi gun elimdeydi cok da guzel
Ayyyy çok az kalmış canım. Hadi hayırlısı bakalım. Sağ salim sende kavuş paşana. İsmi netleşmedi mi hala?1 Kasıma günümüzü aldık![]()
Ayyyy çok az kalmış canım. Hadi hayırlısı bakalım. Sağ salim sende kavuş paşana. İsmi netleşmedi mi hala?
Bende sinirleri gelişmemiş olacak acı çekmicek diye istiyordum ama doktor kesinlikle acı çekecek demiş:/ böyle olunca insan minnacık kuzuya acı çektirmek istemiyor. Büyünce hatırlamasa iyiydi ama nasip.zaten artık eşime kabul ettirmem imkansız benim bile aklım karıştı.yaaaa gerçekten mii :) bende kociyi tam ikna etmiştimya banada hep mantıken erken sakıncalı gelmişti sonuçta dha yeni doğan sünneten kaynaklı bi sorun olsa gaz mı dicez aç mı dicez anlamıycaz . ama çocuk acıyı hissetmez travma olmaz falan diye bi yandanda mantıklı gelmişti
Çok güzel isim gerçekten. İkiside ayrı güzel ve uyumlu. İsmiyle yaşasın. Ay 123 Kasım doğumlar çok olacak:)))))Amin canm :) yusuf kerem olarak kalacak canım![]()
eee bakımlı olmak zor şekerimcanısı 1 sa açıkta memişler femen kızları gibi napıcaz öyleeyleme meyleme katılak bari de boşa gitmesin
![]()
gelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik
doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.ben aslında ara ara yazıp duruyordum 4. ayımdan beri en az 5 6 kere yazmışımdırKeske bunu onceden ogrenseydim yapardim ya
Çok güzel isim gerçekten. İkiside ayrı güzel ve uyumlu. İsmiyle yaşasın. Ay 123 Kasım doğumlar çok olacak:)))))
Masallh cnmMerhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğizgelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik
doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah ogun bebişini1 Kasıma günümüzü aldık![]()
1 kasimda dogurcak baya kisi var.1 kasimlilar bi toplansaniz kac kisi oldugunuzu bilsek.1 Kasıma günümüzü aldık![]()
Merhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğizgelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik
doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.