• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynı gün 39+1 hayırlısıyla kucağımıza alırız inş canım

Aynı gün 39+1 de alacak hayırlısıyla kucağımıza alırız inş canım

Kızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.

yaaaa gerçekten mii :) bende kociyi tam ikna etmiştim :D ya banada hep mantıken erken sakıncalı gelmişti sonuçta dha yeni doğan sünneten kaynaklı bi sorun olsa gaz mı dicez aç mı dicez anlamıycaz . ama çocuk acıyı hissetmez travma olmaz falan diye bi yandanda mantıklı gelmişti

yaaaa gerçekten mii :) bende kociyi tam ikna etmiştim :KK70: ya banada hep mantıken erken sakıncalı gelmişti sonuçta dha yeni doğan sünneten kaynaklı bi sorun olsa gaz mı dicez aç mı dicez anlamıycaz . ama çocuk acıyı hissetmez travma olmaz falan diye bi yandanda mantıklı gelmişti
Bende sinirleri gelişmemiş olacak acı çekmicek diye istiyordum ama doktor kesinlikle acı çekecek demiş:/ böyle olunca insan minnacık kuzuya acı çektirmek istemiyor. Büyünce hatırlamasa iyiydi ama nasip.zaten artık eşime kabul ettirmem imkansız benim bile aklım karıştı.

Merhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğiz :anne: gelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik :olamaz: doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.

Keske bunu onceden ogrenseydim yapardim ya
ben aslında ara ara yazıp duruyordum 4. ayımdan beri en az 5 6 kere yazmışımdır:110: Benimkiler ilk üç ay boyut atlamıştı 2 beden birden buyuyunce birden yara olup kaşınmaya başlamıştı.. doktorum yazmıstı, sonra doktor değiştirmiştim hem mesafeden ötürü hem de ilk doktorum tüp bebek hastaları ile ilgilendiği için istemediğim başka 1 doktora yönlendirmişti beni neyse başka doktora gitmeye başlamıştım o da devam et demişti. Buayıma geldim faydasını gördüm hep..

Merhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğiz :anne: gelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik :olamaz: doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.
Masallh cnm

Kızlar ya benim kilodum bugün yürüyüş yaparken deli gibi islandi sonra 3 buçuk gibi yattım 4 buçuk ta uyandım şimdi az önce wc girdim yeni değiştirdiği kilot da ıslak deli gibi .... ya bu su nasıl bişey ki offf...yani su nasıl gelir ay cahil cahil bişey olur anlamam diye korkuyorum.Bebeğim süper hareket etmiyor.Durttum falan öyle hareket etti.

Anamm cok az kalmış yavru kuşş:KK73: hayırlısıyla sende al bakalım kucagınaa oğluşunuuu :KK71:

Back
X