- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun insallahslm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Ayy resmen işkence gibi bu saat olmuş hala uyku yok offf
4te 5te uyursam ne mutluAyy resmen işkence gibi bu saat olmuş hala uyku yok offf
Ben dün gece mi diyim sabah mı diyim saat 7 buçuğa geliyordu uyuduğumda4te 5te uyursam ne mutlu
Bacaklarımın ağrısından ölüyorum, uyuyamıyorum yaa.
Ben dün gece mi diyim sabah mı diyim saat 7 buçuğa geliyordu uyuduğumda4te 5te uyursam ne mutlu
Bacaklarımın ağrısından ölüyorum, uyuyamıyorum yaa.
Artık uyumayı çok özledim yaa yatım dedim döndüm durdum baktım olmuyor geri kalktım sinirlerim bozuldu resmen ya
Kızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.
Çıt cit diye diye doğurcaz inşallah. ..Ben de topic de yalnız olmadığima sevindim.Sorma o uyuşmalari.... maf oluyorum uykum bölük pörçük..... Eşim de sağolsun borozan gibi horluyor ben de napayım yan odaya kaçtım. ...Zaten uyku zor uyuyorum bir de horlama sesi cildirtiyor.Yastıkla kafasına bastırmak istiyorum .Takip ediyorum ama cok yazmıyorum okuyunca cevap vermek istedim. Aynı şey bendede oluyor geceleri uykum hafifletir hareket etmek istediğim aşırı kuvvetli ve sesli bir şekilde citirdamalar duyuyorum benim bacaklarından geldiğini kalça ile bacak arası eklem yeri yani ordan geldiğini düşünüyorum. Sağ ya da sol yatıyorum çok ağır geliyorum bedenime üzerine uyuduğum yer uyuşuyor hatta kulağım bile ağrıyor içine kadar bayağı acı çekiyorum ruh gibi kalkıp duruyorum saçımda oluyor bebek bir yere toplanıyor ve rahmine basınç yapıyor ve tuvaletini getiriyor her yaptığında tuvalete çıkıyorum sancı bu mudur bilmiyorum ama uykusuz ve ağrılı geceler geçiriyorum tek çıt sesini duyan ben olmadığım için kendi adıma sevindim hayırlı dogumlar nasip sun inşallah hepimize

Ay bu ne yaaa.yat kalk yat kalk salak gibiyim.aralıksız 2 saat uyusam yeter vallahi.ama yok yok.yat yarım saat geçmiyor wc ye kalk.yat yarım saat geçimiyor bacak ağrısına kalk.yat yarım saat geçmiyor mide yanmasına kalk.en uyumayan bebek bile 1 saat uyur ya .ya sağa ya sola yatıcan.onda da rahat yok.magnezyumda alıyorum bu bacaklar niye ağrıyor anlamadım.