• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arzerik arzerik canım hayırlı olsun ne güzel kısa sürmüş doğumun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.

:KK64:

Takip ediyorum ama cok yazmıyorum okuyunca cevap vermek istedim. Aynı şey bendede oluyor geceleri uykum hafifletir hareket etmek istediğim aşırı kuvvetli ve sesli bir şekilde citirdamalar duyuyorum benim bacaklarından geldiğini kalça ile bacak arası eklem yeri yani ordan geldiğini düşünüyorum. Sağ ya da sol yatıyorum çok ağır geliyorum bedenime üzerine uyuduğum yer uyuşuyor hatta kulağım bile ağrıyor içine kadar bayağı acı çekiyorum ruh gibi kalkıp duruyorum saçımda oluyor bebek bir yere toplanıyor ve rahmine basınç yapıyor ve tuvaletini getiriyor her yaptığında tuvalete çıkıyorum sancı bu mudur bilmiyorum ama uykusuz ve ağrılı geceler geçiriyorum tek çıt sesini duyan ben olmadığım için kendi adıma sevindim hayırlı dogumlar nasip sun inşallah hepimize
Çıt cit diye diye doğurcaz inşallah. ..Ben de topic de yalnız olmadığima sevindim.Sorma o uyuşmalari.... maf oluyorum uykum bölük pörçük..... Eşim de sağolsun borozan gibi horluyor ben de napayım yan odaya kaçtım. ...Zaten uyku zor uyuyorum bir de horlama sesi cildirtiyor.Yastıkla kafasına bastırmak istiyorum .:KK53::sinirli:

Ay bu ne yaaa.yat kalk yat kalk salak gibiyim.aralıksız 2 saat uyusam yeter vallahi.ama yok yok.yat yarım saat geçmiyor wc ye kalk.yat yarım saat geçimiyor bacak ağrısına kalk.yat yarım saat geçmiyor mide yanmasına kalk.en uyumayan bebek bile 1 saat uyur ya .ya sağa ya sola yatıcan.onda da rahat yok.magnezyumda alıyorum bu bacaklar niye ağrıyor anlamadım.

Günaydın kızlar.yeni uyuyanlrnz vardır Belki aranızda.
Hepsiniz uyuyamamaktan dert yanmissnz. bende uyumadgm kadar uyuyrm.İlk aydan beri Bu kadar uyudgmu hatrlamiyrm.
Ama Bu kilo Beni çok yoruo.o sebeple die dusunuyrm.yerimden kalkıp otururken bile nefes nefese kaliyrm.17 kilo aldm dile kolay :KK43: Hep yorgnm.ondan eskisi gibi muhabbete de katilamyrm.İki okuyrm uykum gelio.
Bu arada ağrı sancı da hat safhada.karnım Hep taş patliick.sol tarafıma yattgmdn herhalde elim parmaklrm kulagm Hep agrio uyuşuk.yumruk yapamiyrm elimi.
Sağ kalça Zaten iptal.giyinmek ölüm.bacağımi zor kaldryrm.
Velhasıl günlük ihtycmi giderirkn bile hammaldn çok yorulyrm.ondan uyurken ağrı sızı hissetmyrm.o kadar yorulyrm ki wc ye zor yetsyrm.uyumktn onu bile çok geç hissedyrm.

Bu arada arzerik arzerik Doğum yapmssn cnm.Geçmiş olsn.hayırlı evlat olsun İnşallah.Allah analı babalı büyütsün :)

Ay bu ne yaaa.yat kalk yat kalk salak gibiyim.aralıksız 2 saat uyusam yeter vallahi.ama yok yok.yat yarım saat geçmiyor wc ye kalk.yat yarım saat geçimiyor bacak ağrısına kalk.yat yarım saat geçmiyor mide yanmasına kalk.en uyumayan bebek bile 1 saat uyur ya .ya sağa ya sola yatıcan.onda da rahat yok.magnezyumda alıyorum bu bacaklar niye ağrıyor anlamadım.

Dokuz aydir uyuyamayan ben bir kac gundur zor uyaniyorum

Kizlarr hepinizinn guzel mesajlarinizi okudummm ne hayirsiz topic yazari ciktim ben dimii because of you because of you dogumdan sonra sunnette anca haber veririm diyordu valla az kala benim ki oyle olacakti :KK48:
Hepinizii coook ozledimmm inanin ancak firsat bulabildim. Cumartesi dogum yaptim 2 gece hastanede kaldim basim hep cok kalabalikti tel nerdeydii haberim bile yoktu valla sonra efe pasayla evimize geldik duzenimizi kuruyoruz sukurr yeniden sizlerleyimm :KK54:

Back
X