• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlarr sizinde bana olan gibi oluyomu acaba????
Kalbim boğazımda atıyo sanki sonra yüzüme ve beynime kadar bi ateş basıyo, tam anlatamıyo olabilirim ama nefesim kesiliyo sanki. Bunu yaşayan varmıı kiiiio_O

Ameliyatini spinal ol yaoabiliyorlarsa kombine ypsinlar rahat gecir ameliyatini.
Spinal de cok rahat olursun.ameliyat zamani hic birsey hissetmiyceksin.bebegini hemen gorebilceksin.cok konforlu bi ameliyat olur ins.sonrasindada biraz agrin olur elbet ilk gunu gecirdinmi gerisi daha kolay.gazini cikartinca daha da kolay.ameliyat acisida dayanilmiycak bir aci hic degil.yatip kalkarken biraz zorlancaksin.bebegin kucagindayken kokusunu icine cekince emzirince hic bir acin kalmaz unutursun o an ilac gibi gelcek sana bebegin canim.
ne güzel anlatmışsın canım benim allah razı olsun insan rahatlıyo bunları duyunca.. o kadarcık ağrı sancı olur zaten.. yeter ki sağlıkla kavuşayım da balığıma :dua: senin minnak kuzun nasıl oldu emmeye falan alıştı mı biraz daha ??

Kalbim boğazımda atıyo sanki sonra yüzüme ve beynime kadar bi ateş basıyo, tam anlatamıyo olabilirim ama nefesim kesiliyo sanki. Bunu yaşayan varmıı kiiiio_O
Evet cnm bazen bi ateş basıyor yüzüm beynim hakkaten beynimde hissediyorum. Artık 3 gündür geceleri bıçak saplanma çıktı bi de alttan alttan.büyük ihtimal bnm sancım da bu hrhlde.pzrtsi sabaha kadar dayanır bebis inşallah gece gece yollara düşmek istemiyorm.

because of you because of you tatlım perşembe mi kavuşuyosun balığınaaa:KK76: ayy hadi bakalımmm bende heycan yaptım şimdik :KK53:
iviiiiitttt :KK9: dua edin bize kuzucuklar bi çıngar çıkarmadan hastanede normal bi doğum gerçekleşsin :KK48: yani normal bi doğum derken sezeryan normal sezeryan :olamaz: amaaaann anladınız muhtemelen :KK48:

Evet cnm bazen bi ateş basıyor yüzüm beynim hakkaten beynimde hissediyorum. Artık 3 gündür geceleri bıçak saplanma çıktı bi de alttan alttan.büyük ihtimal bnm sancım da bu hrhlde.pzrtsi sabaha kadar dayanır bebis inşallah gece gece yollara düşmek istemiyorm.
Canım şu 2-3 gündür oluyodu da bugün artık 10dk bir olmaya başladı. Korktum açıkçası :KK17:sormak istedim. Benimde bi gün bel ağrım var, bir gün bıçak saplanması var anlamadım gitti.

balmey balmey canım Sezeryana çevirmiş sanırım doktorun.Benim de bebek nstde kendi hareket edince çok yükseliyor nabzı. Sancı değil ama kendi hareketinde kend kendine 180 bile gördüğüm oldu....
Senin durum sancı ile alakali sanırım.
Ben aynısını yaşıyorum canım.

Canım şu 2-3 gündür oluyodu da bugün artık 10dk bir olmaya başladı. Korktum açıkçası :KK17:sormak istedim. Benimde bi gün bel ağrım var, bir gün bıçak saplanması var anlamadım gitti.
Bana bu beyne kadar giden ateş neredeyse her gün oluyor ama gündüz bir kere fln oluyor.bel ağrım hiç yok bu bıçak saplanma da hakkaten çok rahatsız ediyor ah uh dedirtiyor yani eşim de korkuyor.vajinadan sanki bsy batiriyolar gibi.yatağıma yatınca geçiyor şu an geçti

iviiiiitttt :KK9: dua edin bize kuzucuklar bi çıngar çıkarmadan hastanede normal bi doğum gerçekleşsin :KK48: yani normal bi doğum derken sezeryan normal sezeryan :olamaz: amaaaann anladınız muhtemelen :KK48:
Ayyy hadi bakalım inşallah yolunda giderr de yazarsın yaşadığın tüüüümmm olaylarııı:rolleyes: çarşamba akşamı topikçe duaya başlayalım :confused:dua ederiz tabi tatlım :KK36:

sen edebiyatçısın canısı senden uzuuuunn uzun bekliyoruz :KK8:
Valla uzun anlatıcam tatlisim:)bugün oğluma günlük yazayım dedim ilk günden 16 sayfa yazmisim:) en ince ayrintisina kadar anlatıcam geri kalan annis ler için.inşallah güzel olur da herkesi de rahatlatirim

Olsun canim sagliklisi nasilsa bunyemizde o en dogrusu.. bana cati kontrolu vs. De yapilmadi. Alttan da bakmadi henuz dogum zamani bakicam dedi doktor belki beni de uygun gormeyip o an sezeryana alabilir hic belli olma ama her iki turlu de suyun gelmesini beklicem :KK51:
canım sen nerelerdesin yavrucum okuyorum okuyorum geçmişi aha da yeni rastladım sana.. iyisin dimi?? kız banu senin bu ana sigortaya bağlı manyak kaynanana o kadar laf ettim benimki şahlandı iyi mi :( 1 aydır bana stres kaynağı oldu kadın resmen az kaldı :sopa:

Bana bu beyne kadar giden ateş neredeyse her gün oluyor ama gündüz bir kere fln oluyor.bel ağrım hiç yok bu bıçak saplanma da hakkaten çok rahatsız ediyor ah uh dedirtiyor yani eşim de korkuyor.vajinadan sanki bsy batiriyolar gibi.yatağıma yatınca geçiyor şu an geçti
:KK70: Evde babamlar olduğunda ayağa kalktığımda oluyo bıçak saplanması. bi ses çıkarıyom herkes yüzüme bakıyoo :KK33: sanki doğuruyorum :KK70: pazartesi sabah 5 te yatarken çok oldu ozamanda dedim kesin çıkçak bu çocuk. Şimdi gün içinde 2-3 kez oluyo ama bel ağrım baya oluyo.
En azından yattığında geçiyomuş canım şanslısın :KK39:

Back
X