• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben çok yoruluyorum çarşı iki adımlık arabayla çıktım yürüyemem diye her girdiğim mağazada bi sandalye şuan evdeyim ve gözlerim kapanıyor akşama arkadaşlar yemeğe çağırdı nasıl gidecem bilmiyorum

Kızlar ben çok yoruluyorum çarşı iki adımlık arabayla çıktım yürüyemem diye her girdiğim mağazada bi sandalye şuan evdeyim ve gözlerim kapanıyor akşama arkadaşlar yemeğe çağırdı nasıl gidecem bilmiyorum
Ah canım ah ,o sıkıntılar her gün fazlalaşıyor.ben şuan oturdugum yerde lap die kalıom.annem var Allahtan her işimi yapıo.bi doğursakta rahat nefes alsak...

Saol cnm yapıyo annem şimdi söyledim.
Nane limon içtim ama oda olmadı
Ihlamur inş iyi gelir

Canım ben limonlu çay, tarhana, mandalina takviyesi yapmıştım bir de boğazıma inince hiç geçmez o yüzden hep sardım ama bana iyi gelen terlemek oldu. 2 gün baktım takviyelerle geçmiyor doktora gidecektim akşam duş aldım battaniye yorgana bi sarıldım 1 saat uyumuşum sırılsıklam uyandım hemen tekrar duş aldım yattım sabaha toparlamıştım kendimi. geçmiş olsun

Canım ben limonlu çay, tarhana, mandalina takviyesi yapmıştım bir de boğazıma inince hiç geçmez o yüzden hep sardım ama bana iyi gelen terlemek oldu. 2 gün baktım takviyelerle geçmiyor doktora gidecektim akşam duş aldım battaniye yorgana bi sarıldım 1 saat uyumuşum sırılsıklam uyandım hemen tekrar duş aldım yattım sabaha toparlamıştım kendimi. geçmiş olsun
Terlemeyi bnde yaptım.
Hafifledi ama yine başladı.
Aynen bide tarhana içmek lazım canımda çekti :)
saol cnm tavsiyeler için

Saol cnm yapıyo annem şimdi söyledim.
Nane limon içtim ama oda olmadı
Ihlamur inş iyi gelir
Bende oyleydim kuzum halen geniz akintim devam ediyo 3 gun ates icinde yandim oksuruk de yadigar kaldi 15 gun sonra sezaryen oksurugum gecmesse genel anestezi dedi dr dualar ediorum gecsin diye

Bende oyleydim kuzum halen geniz akintim devam ediyo 3 gun ates icinde yandim oksuruk de yadigar kaldi 15 gun sonra sezaryen oksurugum gecmesse genel anestezi dedi dr dualar ediorum gecsin diye
Ay canım aman dikkat edelim genel anestezi zor ,benimde iğneden ötürü genel olma ihtimalim var acil falan doğum başlarsa.korkuom oyüzden çok.bolbol dinleniyorum c vitamini alıyorum.benim 7 kasımda ,umarım geçer ikimizinde vaktine kadar.sen sıcak yada soğuk bişe içme aman.ılık içcen hep dikkat et.

Hepinize sonsuz teşekkürler :KK200:

Bu nasıl zorlu bir doğumdu, anlatamam. Ama şu anda yanımda prensesim uyuyor. Tarifi Yok mutluluğumuzun.

Allah hepinizin kucaklarına sağlıkla bebişleri almayı nasip etsin. Herkese sonsuz teşekkür ederim. :KK200: Aylarca bu sayfada yorum yaptık, tüm üyelere de ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolun, varolun.

Back
X