- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşeği yokuşa sürüyorlar canım başka bir şey yok. Uyuz oldum zaten bugün doktora. Eşim başka hastaneye gelelim istersen dedi son zamanda da hastane değiştirmek nasıl olur bilmiyorum ama
Ayy canım inşallah geliyordur ya valla bugün çok gerildim ağladım. Kendi doktorum hastaneden ayrıldığı için bu yeni dr numarasını da vermediBak geliyo ins kuzun cnm takipte kal bnce drnu bilgilendir
Kİzlar 10 dakika da bir karnım kasiliyor nefesin kesiliyor düzenli olarak oluyor. Şimdi bunlar 5 dk ya bir inince mi ben hastaneye gideyim? Öyle bel ağrım sancim falan yok düzenli kasilmam oluyor sadece. bunlar doğum sancısı mi acaba?
1 Kasım lar durmuyor haa illa ekimde doğacaz diyorlar:) 1 Kasım lar baya elendi tek sen kaldın hrhlde:)Ayy canım gözün aydın 1 kasımdı dimi planlananAllâh analı babalı büyütsün
![]()
Kizlar flas flas flas
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum
KEyfi olmaması için en az suni sanciyla 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş sonra zorunlu oluyormuş . bu arada zorunlu 1275 isteğe bağlı 2750 tl dedilerBazı hastaneler belli haftadan sonra almıyor galiba.
İstese öyle bi durum da bi neden yazar +ücret gerekmez. Zaten son ana kadar normal bekliyorsun öyle keyfi de değil..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlarr meleğim doğdu. Normal doğurdum, hayatımın en zorlu günüydü. Yaklaşık 10 saat sancı çektim, ölmek istedim.
Ama şu an öyle mutluyum ki! Tarifsiz
Ayy bn de mesajını görmeden yazdım kalp kalbe karsi:) hakkaten tek kaldin:) inşallah senin oglus bekler gününü canim:)A Askina eskiya kuzum 1 Kasım lılar doğum yaptı gece baskını yaptılar çocuklarben yine tek kaldım iyi mi
![]()
İnşallah geliyordur kuzum ya 10 dk bir kasiliyorum şu an inşallah doğum sancisidir
KEyfi olmaması için en az suni sanciyla 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş sonra zorunlu oluyormuş . bu arada zorunlu 1275 isteğe bağlı 2750 tl dediler
Ayy bn de mesajını görmeden yazdım kalp kalbe karsi:) hakkaten tek kaldin:) inşallah senin oglus bekler gününü canim:)
SEn medipol megaya gidiyor dun değil mi canim? orda ne kadar fiyatlar?İstese başka neden de yazabilir. kimileri zorla yönlendiriyor sezeryana kimisi fiyat için yokuş yapıyor. hamile psikolojisini düşünen yok. hakkımızda hayırlısı
SEn medipol megaya gidiyor dun değil mi canim? orda ne kadar fiyatlar?İstese başka neden de yazabilir. kimileri zorla yönlendiriyor sezeryana kimisi fiyat için yokuş yapıyor. hamile psikolojisini düşünen yok. hakkımızda hayırlısı
1 Kasım da bsy var gerçekten hiç sasirmam 31 ekime hazır ol sen bnce:)31 Ekim gecesi geliyomuşsen beni 1 Kasıma atmaya çalış kork bizden
![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar flas flas flas
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum
SEn medipol megaya gidiyor dun değil mi canim? orda ne kadar fiyatlar?
1 Kasım da bsy var gerçekten hiç sasirmam 31 ekime hazır ol sen bnce:)