• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eşeği yokuşa sürüyorlar canım başka bir şey yok. Uyuz oldum zaten bugün doktora. Eşim başka hastaneye gelelim istersen dedi son zamanda da hastane değiştirmek nasıl olur bilmiyorum ama

Bazı hastaneler belli haftadan sonra almıyor galiba.
İstese öyle bi durum da bi neden yazar +ücret gerekmez. Zaten son ana kadar normal bekliyorsun öyle keyfi de değil..

Kİzlar 10 dakika da bir karnım kasiliyor nefesin kesiliyor düzenli olarak oluyor. Şimdi bunlar 5 dk ya bir inince mi ben hastaneye gideyim? Öyle bel ağrım sancim falan yok düzenli kasilmam oluyor sadece. bunlar doğum sancısı mi acaba?

Ayy geliyor mu ne:rolleyes:

Kizlar flas flas flas:halay:
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden :anneadayı:
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum

gozunuz aydn canım :))

Bazı hastaneler belli haftadan sonra almıyor galiba.
İstese öyle bi durum da bi neden yazar +ücret gerekmez. Zaten son ana kadar normal bekliyorsun öyle keyfi de değil..
KEyfi olmaması için en az suni sanciyla 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş sonra zorunlu oluyormuş . bu arada zorunlu 1275 isteğe bağlı 2750 tl dediler

formidea formidea acemiperi acemiperi kızlar sağlıkla büyütün inşallah kuzucukları darısı bekleyenlerin başına:)
ebyar ebyar hastane uzak değilse 5dkya düşene kadar bekle canım. Bak boşuna takmışsın kafana geliyor minnoş hayırlısıyla. Bir avazda kurtulursun inşallah:)))
İnşallah geliyordur kuzum ya 10 dk bir kasiliyorum şu an inşallah doğum sancisidir

KEyfi olmaması için en az suni sanciyla 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş sonra zorunlu oluyormuş . bu arada zorunlu 1275 isteğe bağlı 2750 tl dediler

İstese başka neden de yazabilir. kimileri zorla yönlendiriyor sezeryana kimisi fiyat için yokuş yapıyor. hamile psikolojisini düşünen yok. hakkımızda hayırlısı

İstese başka neden de yazabilir. kimileri zorla yönlendiriyor sezeryana kimisi fiyat için yokuş yapıyor. hamile psikolojisini düşünen yok. hakkımızda hayırlısı
SEn medipol megaya gidiyor dun değil mi canim? orda ne kadar fiyatlar?

Kizlar flas flas flas:halay:
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden :anneadayı:
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet canım. normal doğum 950 sezeryan 1900.. medipol de fiyatlar doktorun uzman ve doçent olarak değişiyor. bu fiyatlar uzman doktor fiyatı. Ben gitmedim ama esenler medipolü de tavsiye ediyorlar fiyatları daha uygun hizmet olarak aynıymış

Back
X