• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ebyar ebyar valla bende çok heyecan yaptım inşaallah beklediğin an bu andırda senin bebiste hop diye geliverir, hayırlı haberlerini bekliyoruz yazmayı ihmal etme.

Birden mi oluyo yoksa ufak belirtiwler veriyo mu ben bekliorim dunden sonra heyecanlandim.iyice sanci cikinca. Dogum kanalina girmeye calisio demisti grnismidir ne kadar surede giriyo dogum sancilarinin baslamasi icin kanala tamamen inmesi mi gerekio kafamda deli sorular. Ben ne zaman dogurcammmmm

Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki. Belime de ağrı girdi. Makata doğru baskı var. Hastaneye gidiyorum şimdi. Nst de çıkar herşey. Hayırlısı bakalım
Allah yardımcın olsun güzel haberler le gel inşallah :))

Ayy kızlar yaa belki bir cogunuza acayip gelicek ama napiym paylaşmak istedim.
Bu benim 3. bebeğim olacak. digerleri normaldi, Allah nasip ederse bunuda öyle bekliyoruz. ama sancı nasıl bişey onu bilmiyorum. nasıl olur bu demeyin oluyor vallahi. oğlum da 42. Haftada suyum geldiği için yatış yapıldı o şekilde dogurdum. kizimdada deyim yerindeyse eglencesine gittim 40. Haftada o anda alttan muayeneden sonra sancilanmaya başladım ve yatisim yapıldı. yani evde sancı çekmek nasıl bişey bilmiyorum. en az sizler kadar tecrubesizim, bide son dogumumdan bu yana8 yıl geçti . Bildiğiniz bomboş kutuyum, Allahım hepimizi bir avaz da kurtarsin inşaallah

Back
X