• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydın bu arada. İyileşemiyorum iyileşemiyorum iyileşemiyorum! Kafayı yemek üzereyim artık. Bir yandan da salı günü Çatı muayenesi var onun korkusu sardı öyle böyle değil ama. Daha önce hiç alttan muayene olmamıştım bu durumla fark ettim ki benim fobim de sanırım o muayene masasıymış! Gün yaklaştıkça korkuyorum geriliyorum sinirlerim bozuluyor ya :bicak:

Kizlar
Merhaba
Ben 2014 kasim annesiyim
Hepinize saglikli dogumlar dilerim
Dua ederek kullandigim bir kremj size tavsiye etmek istiyorum
Garmastan pomad, mutlaka cantanizda olsun
Lansinoh hep duymustum onu almistim ancak o pek fayda etmiyor
İlk acemili bide bebegin cenesi kuvvetsiz oluyor gogus ucunu tam kavrayamadigindan cok aciyor ama garmastan kullanarak baya rahatlamistim
Garmastan yikanan bi krem, emzirmeden once gogsu yikaamak gerekiyor
Humana cay dogum yapar yapmaz hep ictim oda cantanizda olsun guzel sut yapiyor
Bide dogum sonrasi acayip usuyor insan, patik hirka ya da saliniz olsun:)
Sormak istediginiz birsey varsa yardimci olabilirim
Ha bide sanci cekerken banyoya girdim oda baya fayda etti rahatlatti
Pilates topu uzerinde oturdum sandalyenin arkasindan tutarak yere coktum oda acilmaya yardimci oldu
Annem belime bol bol masaj yapti falan
Rahatliyor insan

Fena emiyor beni fakat ilkin sarı su gelirmiş. Galiba bende bolca mevcut. Süt tam gelmemiş, emdirdikçe gelir dedi hemşire.
Cnm normal bembeyaz sut gelmesi bi hafta on gunu buluyor
sonraa cok bollasir sagmak gerekebilir
Aman dikkat mastit falan olmayin

Az önce lavaboya gittim. Çamaşırımda biraz kan vardı. Peçeteye sildim sümüksü kanlı yoğun akıntı bulaştı . eşim de alttan muayene yüzündendir diyor. Ben de dedim niye 5 saat sonra geliyor ki. Muayene in sonrasında gelirdi. Yada 5_6 kere wc ye gittim ben muayeneden sonra. O zamanlar değil de niye 7. Gidişimde oldu. Nişan mı acaba o?
Nisan oluyor cnm o

Sabah iyi gibiydim ama kahvaltıdan sonra yine kötü oldum . Azıcık uyuyayım diyorum bir kalkıyorum üstüm başım sırılsıklam! Hayatımda böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ben ya:hasta: bir de ilk gün Rüzgarın hareketleri azaldı gibi geldi öldüm korkudan doktoruma mesaj attım hemen biz hastayken onların da hareketleri yavaşlarmış haberin olsun
Gecmis olsun canim.. Hareketler konusunda haklisin ben de hastalandigimda bebisin harejetler azalmisti sanirim biz halsiz dustukce onlar da icerdehalsizlesiyor:anneadayı::110:

benimde pazartesi o_O
Ya benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?

Ya benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?
Benimde doktorum hic cati muayenesinden filan bahsetmedi sanirim dogum anina kadar ilgilenmiyor onunla .

Evet canım 3 gün arayla nstye girmiş oldum ve hep nabzı yüksek çıkıyor bebeğin. Benim sancılar düşükken 160-70 lere çıkıyor nabzı. Gerçek doğum sancılarında çok zorlanır bebek dedi doktor da nstyi görünce.
Canim ben de gecen girmistim benimki de 170lerdeydi sancim yoktu hic 30du maksimum ama doktor normal demisti bana :110::KK64:

Kızlarr meleğim doğdu. Normal doğurdum, hayatımın en zorlu günüydü. Yaklaşık 10 saat sancı çektim, ölmek istedim.

Ama şu an öyle mutluyum ki! Tarifsiz
Cok gecmis olsun canim ve bebisinin sagligi daim olsun Anali babali buyusun :nazar::KK200:Epidural yaptirdin mi canim peki?

Kizlar flas flas flas:halay:
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden :anneadayı:
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum
Ne mutlu sana canim bianda dogumlar artmis yine :KK200::nazar: Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin canim:KK36:

Back
X