• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm son gece demstin hc bsy hissetmiyorum diye hatrladım. Bilmiyorm nolcak yaa tek istediğim bir an önce olsunn bitsin :)
Senin yerine ben heyecan içindeyim valla :) darısı Zaman'ı geldiğinde bizim başımıza inşallah ...korkunu biliyorum inşallah güzel olur herşey ..iyi haberlerini bekliyor olacağım

Ay canım bende 2 aydır korku heyecan var sonlara doğru giderek artıyor..gününü bilmeyip normal doğumu beklemek de aşırı stresli.Birde senin ilk bebişin olacak Hayırlısı olsun canım
Bnde de korku vardı işte sona gelince duygusuzluk hakim oluyormus .inanamiyor gibiyim hayal gibi sanki

A Askina eskiya yaren92 yaren92 canım hatırlarsanız hiç doğuma gitcek gibi değilim hiç bişey hissetmiyorum garip bi haldeyim demiştim. Hastaneye gidip amaliyat elbisesini giyince o duyguya çok güzel giriliyor hele ıngaaaaaaaaa sesi varya ağlatıyor sonra mis kokusu tmm yani ordan sonra odama çıkana kadar kucağıma alacağım dakikaları saydım. İnşallah sizde en güzel duyguları çok kolay ve güzel bi doğumla yaşarsınız :KK200::KK46::nazar:

İnşallah canım hayırlısıyla son düzlüğe geldik rabbim sağlıkla kavuşmayı o kucağımıza aldığımız anı yaşamayı nasip etsin. İnşallah hayırlı bi şekilde yetiştirebiliriz onları :cry:

O boşluktalik hissini yasamayan yoktur herhalde korku ile heyecan arası birşey :anneadayı: ama bebise kavuşmak paha biçilemez onu sağ salim kucağına alcan kuzum mis kokusunu dusun ayrıca sıkıntılı günlerden kurtulcaksin artık ayy darısı başımıza ya bende doğurmak istiyorum artık :KK46:
Evet yüzümün ellerimin eski halini unuttum kndimi özledim resmen:) inşallah sağ salim alalım cnm hepimiz

Senin yerine ben heyecan içindeyim valla :) darısı Zaman'ı geldiğinde bizim başımıza inşallah ...korkunu biliyorum inşallah güzel olur herşey ..iyi haberlerini bekliyor olacağım
İnşallah cnm güzel haberlerle dönerim. sen ve diğer arkdslar hep hastaneyi övdü aslında biraz rahatım ama yine de korku oluyor

İnşallah cnm güzel haberlerle dönerim. sen ve diğer arkdslar hep hastaneyi övdü aslında biraz rahatım ama yine de korku oluyor

Kızlar ben hamileyken almadığım kiloyu lohusayken alıyorum iştahım acayip açık yandım bennn!
Bebeğiminde gaz sancıları başladı çocuğum kıvranıyor resmen elim ayağıma dolaşıyor.

Kızlar ben hamileyken almadığım kiloyu lohusayken alıyorum iştahım acayip açık yandım bennn!
Bebeğiminde gaz sancıları başladı çocuğum kıvranıyor resmen elim ayağıma dolaşıyor.
Süt yapan şeyleri araştırıp yesen bende 10 kilo almıştım çok zorluklarla verdim dikkatli yemek gerek aslında sonradan insan pişman oluyor

2 gündür çok ağrılarim var kizlar ya belim agriyo sol bacagimin ustune zor basiyorum yuruyemiyorum resmen doktor yuruyus yap dedi dün bugün yürüdüm biraz perte çıktım resmen biran önce benim de doğum zamanım gelse hayirlisi ile ne yatabiliyor nede kalkabiliyorum çocuğu tasiyamaz oldum baya
Aynen canım ben de artık ciddi anlamda zorlanıyorum :( gece bi uyandım yarı sırt üstü yattığım halde bacağım uyuşmuş :( kaburgalar zaten isyanda...

Back
X