• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .
Ayy kız duygulandirdin bni ya cnm bn de seni çok seviyorm fotonu gördüğümde de çok sevdim icinin masumlugu yüzüne vurmuştu. Kimseyi takma uzmelerine izin verme canım bnm.en güzel gunlerimiz bunlar.inşallah Allah evlatlarimizin acısını göstermesin.sen de sağ salim al kucağına her şeyin en iyisini hak ediyorsun Allah ıslah etsin seni uzenleri de inşallah.

Kimse kırılmasın diye uğraşıyorum ama herke s ina

Aman canım küçük hesaplar peşinde koşan insanlar etrafındayken sen mutlu olamıyosun zaten hatta bi bakıyosun ki seni de kendilerine benzetmişler . . Yoruldum artık herkes napıyosa yapsın
Canım ben bu hayatta şunu öğrendim ki; senin duguların onun bunun kimsenin umurunda değil. Herkes kendini düşünüyor sadece. Ben ne zaman ki herkesi düşünmeyi bıraktım, o zaman kafam rahatladı. Bırak kimse için ağlamaya değmez. Ben de zamanında çok ağladım. Yavrunu sağ salim al kucağına inşallah ve ondan sonra kimseyi takma artık kafana. Sadece kuzunu ve kendini düşün, özellikle de kuzun için :KK66:

Bi kucağına al hayırlısıyla o sıcaklığını sana olan muhtaçlığını gör canım bak nasıl tarifi imkansız duygular hissedeceksin. Hele birde o ilk emzirme yok mu :KK200:
Ayyy inşallah 2 kere ameliyt oldum o zmn sadece korku vardı başka bsy yoktu ama smdi her duygu dan var azar azar.inşallah sütüm olur da emer yavruCum.

Kızlar dun kasilmalarim gece boyu devam etti ama gitmedim ve tuhaf ma hiç olmadığı kadar rahat uyku çektim. Saat 11 de kalktim lavoboya gittim pembe sulu kan geldi. Kahvaltımi yaptım duş aldim hastaneye gittik bebek kanala inmiş 2 cm açılmam olmuş doktor tekrar eve yolladı yürüyüş yap hareket halinde ol akşam 10-11 gibi gel yatisini yapalım bu gece doğumun olur dedi. Şimdi yürüyüş yapmaya çıkıyorum bana dua edin hayırlısıyla kuzucumla kavusalim bu gece.
Ne durumdasin canim sihatle gelsin bebisin :KK200::nazar:

Canım ben bu hayatta şunu öğrendim ki; senin duguların onun bunun kimsenin umurunda değil. Herkes kendini düşünüyor sadece. Ben ne zaman ki herkesi düşünmeyi bıraktım, o zaman kafam rahatladı. Bırak kimse için ağlamaya değmez. Ben de zamanında çok ağladım. Yavrunu sağ salim al kucağına inşallah ve ondan sonra kimseyi takma artık kafana. Sadece kuzunu ve kendini düşün, özellikle de kuzun için :KK66:
Ne güzel söylemişsin canım aynen öyle insan önce kendini düşünecek
because of you because of you üzme canım kendini topiğin neşe kaynağısın

Kızlar dun kasilmalarim gece boyu devam etti ama gitmedim ve tuhaf ma hiç olmadığı kadar rahat uyku çektim. Saat 11 de kalktim lavoboya gittim pembe sulu kan geldi. Kahvaltımi yaptım duş aldim hastaneye gittik bebek kanala inmiş 2 cm açılmam olmuş doktor tekrar eve yolladı yürüyüş yap hareket halinde ol akşam 10-11 gibi gel yatisini yapalım bu gece doğumun olur dedi. Şimdi yürüyüş yapmaya çıkıyorum bana dua edin hayırlısıyla kuzucumla kavusalim bu gece.

Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla guzel bi dogum olur insallah kendi doktorun grebilcek mi gece?

Herkese iyi akşamlar... Bugün oğlumun hareketlerini hissetmedim saat 16:00 a kadar falan ve o kadar korktum ki ya birşey olduysa diye! Hemen doktorumu aradık aşar topar hastaneye gittik nst 'ye soktular bizi. Şok kötüydüm ama girişte kayıtta hemşireyle konuşamadım bile ağladım ağlıcam o dereceydim. Nst de kalp atışlarını duyduk o kadar rahatladım ki böyle bir mutluluk yok. Kalp atışları gayet güzelmiş. Tam nst 'den çıktık arabaya bindik başladı Rüzgar kıpırdanmaya "kandırdııııım" der gibi:olamaz::KK48: Ah dedim Rüzgar sen bir doğ popoya 2 şaplak borçlusun bana :KK48:

ben aslında ara ara yazıp duruyordum 4. ayımdan beri en az 5 6 kere yazmışımdır:110: Benimkiler ilk üç ay boyut atlamıştı 2 beden birden buyuyunce birden yara olup kaşınmaya başlamıştı.. doktorum yazmıstı, sonra doktor değiştirmiştim hem mesafeden ötürü hem de ilk doktorum tüp bebek hastaları ile ilgilendiği için istemediğim başka 1 doktora yönlendirmişti beni neyse başka doktora gitmeye başlamıştım o da devam et demişti. Buayıma geldim faydasını gördüm hep..
Gecti benimki cok sukur ilk bi kac gun acidi simdi rahatim sut artiNca gecti sanrm

2 gündür çok ağrılarim var kizlar ya belim agriyo sol bacagimin ustune zor basiyorum yuruyemiyorum resmen doktor yuruyus yap dedi dün bugün yürüdüm biraz perte çıktım resmen biran önce benim de doğum zamanım gelse hayirlisi ile ne yatabiliyor nede kalkabiliyorum çocuğu tasiyamaz oldum baya
Gecmis olsun canim ayni durum bende de oluyor ara ara napicagimi sasiriyorum sacma sapan pozisyonlara goriyorum evde ama banamisim demiyor ilik dus al canim beline sirtina dogru tut 10 15 dakka boyunca cok bunaltici oluyor ama en iyi gelen cozum de o :(

Herkese iyi akşamlar... Bugün oğlumun hareketlerini hissetmedim saat 16:00 a kadar falan ve o kadar korktum ki ya birşey olduysa diye! Hemen doktorumu aradık aşar topar hastaneye gittik nst 'ye soktular bizi. Şok kötüydüm ama girişte kayıtta hemşireyle konuşamadım bile ağladım ağlıcam o dereceydim. Nst de kalp atışlarını duyduk o kadar rahatladım ki böyle bir mutluluk yok. Kalp atışları gayet güzelmiş. Tam nst 'den çıktık arabaya bindik başladı Rüzgar kıpırdanmaya "kandırdııııım" der gibi:olamaz::KK48: Ah dedim Rüzgar sen bir doğ popoya 2 şaplak borçlusun bana :KK48:

bak işte sen stresi birakıp rahatlaynca başladı kereta kipırdamaya :) kesınlikle stresimizi anlayip kabuklarina cekiliolar geçmis olsun canim sanada panik olmuşsun bya.

Ay canım bende 2 aydır korku heyecan var sonlara doğru giderek artıyor..gününü bilmeyip normal doğumu beklemek de aşırı stresli.Birde senin ilk bebişin olacak Hayırlısı olsun canım
Ayni durum.bende de var :( Ya gelirse diye sacma sapan kabuslar gorur oldum :olamaz: yemeye vurdum kendimi stresten :dondurma:

Kızlar ben hamileyken almadığım kiloyu lohusayken alıyorum iştahım acayip açık yandım bennn!
Bebeğiminde gaz sancıları başladı çocuğum kıvranıyor resmen elim ayağıma dolaşıyor.
Gecmis olsun bebisine canim stres mi yapiorsun acaba gece yemeleri kesmeyi dene canim saat 8den sonra bisey yeme mesela bakalim.nasil.gidecek kilon?

A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .
Noldu canim ya neye uzuldun? :(

Back
X