• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayni durum.bende de var :KK43: Ya gelirse diye sacma sapan kabuslar gorur oldum :olamaz: yemeye vurdum kendimi stresten :dondurma:
Herkeste durum aynı demekki :KK49:birde benim 2 haftadır aşırı iştahım açıldı doymuyorum resmen kendimi hep birşeyler yerken buluyorum kızım da da doğuma gitmeden hemen önce karnım tıkabasa doluydu bunda da öyle olacak galiba:KK45:

Sıcak su denicem bu gece canım sağol. Pipiyide doktora özellikle söylicem gerçi böbrek usg var zaten ama olsun Pipiyide baksınlar. İnşallah enfeksiyon yapışıklık yoktur. Çünkü eşim sünnetten vazgeçti öyle bişey olursa mecbur yaptırcaz artık.

Maşallah aylık olmuşsunuz bizde sabah 2 haftalık olucaz inşallah. Seninki erken doğdu ona rağmen kilo alışı güzel bence canım inşallah daha fazla çıkar yarın kilosu. Benimki hiç mıkırdanmıyor bile cıyakk cıyakk bağırıyor gece. Sallayınca susuyor sallanma ayarlı. Ama biz özellikle alıştırmadık herşeyi denedik sadece sallayınca sakinleşti mecbur kaldık sallamaya. Meme alırken de önce zor alıyor bağırıyor itekliyor ama tutunca sağlam tutuyor.
Beni cocuklarim 1 ayda 1 bucuk kiloya yakin alirdi ama serumla beslenmesi kuvezde kalmasi az kilo almasinda etkili oldu. Hayirlisi artik.
Pipide yapisiklik bozde de vardi deriyi ileri geri yaptirinca duzeliyor tabi basit bir durumsa.her bez acisinda pipideki deriyi ileri geri yap canim.doktor yaparsa kotu oluyor cocugun cani cok yaniyor.

Herkeste durum aynı demekki :KK49:birde benim 2 haftadır aşırı iştahım açıldı doymuyorum resmen kendimi hep birşeyler yerken buluyorum kızım da da doğuma gitmeden hemen önce karnım tıkabasa doluydu bunda da öyle olacak galiba:KK45:

Ben yarın gece nasıl yemeden geçecek onun derdine düştüm :KK70: sırf dayanamayıp yiyip aile hekimliğinde kaç kere kan vermem iptal oldu :KK48: seviyorum yemek yemeyi :kk77:

Kızlar ben hamileyken almadığım kiloyu lohusayken alıyorum iştahım acayip açık yandım bennn!
Bebeğiminde gaz sancıları başladı çocuğum kıvranıyor resmen elim ayağıma dolaşıyor.
Benim de istahim acildi
Gaz sancilari her annenin zor ani.sen stres yaptikca bebegin daha cok agliyor o da etkileniyor resmen.sen sakin olursan o da rahatlar canim.

Ne güzel sana saat vermsler cnm bzm hastane niye vermedi anlamadm.spinalde aç olmak gerekmiyor diye konuşuldu burda sanki bn mi yanlış hatrladim
Seni muhtemeln 12 den sonra alir ameliyata.cunku 12 ye kadar poliklinikte olur.
Hayirli saglikli dogumlar canim.yarin firsat bulunca bizi haberdar et canim.

Kızlar inanılmaz bir ağrım var tam vajina ile anüs arasında yani adet ağrısına da benzer ama ben anlayamadım nedir bu....Bebek de çok hareketli devamli vajinamda hareket ediyor gibi.... otursam dert yatsam dert.

Kızlar inanılmaz bir ağrım var tam vajina ile anüs arasında yani adet ağrısına da benzer ama ben anlayamadım nedir bu....Bebek de çok hareketli devamli vajinamda hareket ediyor gibi.... otursam dert yatsam dert.
Agri girip cikiyormu yoksa devamli bir agrimi

Gecmis olsun canim ayni durum bende de oluyor ara ara napicagimi sasiriyorum sacma sapan pozisyonlara goriyorum evde ama banamisim demiyor ilik dus al canim beline sirtina dogru tut 10 15 dakka boyunca cok bunaltici oluyor ama en iyi gelen cozum de o :KK43:
Magnorm iciyorum bi nebze iyi geliyor canım ama onuda 37 den sonra birak dedi doktorum kasılmaları engelliyor dedi doguramazmisim oda olmasa naparim bilmiyorum, dediğin gibi duş almak ta iyi geliyor onuda deniyorum sağol canım Allah yardımcımız olsun

İyi geceler bu gün bol gezmeli bir gün geçirince hiç bakamadım Doğum yapan oldu mu bilmiyorum... şimdi bir göz gezdireyim.. hani Doğumdan önce bir enerjik durum hasıl olurmuş ya benimde öyle oldu sanki okadar saat gezdim ama gayet iyiyim şükür benim kontrol Çarşamba heycanla minnoyu bekliyoruz

Girip çıkıyor kasılma gibi oluyor ara ara bıçak batiriyor
Canım doğumuna çok az kalmış istersen bir hastaneye git nst çektir benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu anlamamıştım sancı olduğunu hastaneye gidince gördük inandım

:KK19:@because of you kuzum sıkma tatlı canını bebisine de sanada yazık etme kimseyi kafana takma artik canım insanlar yüzünden ağlamaya degermi tatlım ya sen çok tatlisin seni uzenleri Allah ıslah etsin inşallah

Ben yarın gece nasıl yemeden geçecek onun derdine düştüm :KK70: sırf dayanamayıp yiyip aile hekimliğinde kaç kere kan vermem iptal oldu :KK48: seviyorum yemek yemeyi :kk77:
:KK48:Senin işinde çok zor o zaman yemek yemek Allahtan normal doğuma mani değil de yemeyin demiyorlar işin iyi tarafı:olamaz:ama lohusalıkta da iştah çok artıyor benden söylemesi:süslü:

Canım doğumuna çok az kalmış istersen bir hastaneye git nst çektir benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu anlamamıştım sancı olduğunu hastaneye gidince gördük inandım
Çok garip ya şu an geçti yine ne zaman başlar kaç dk tutmak lazım.

image.webp
Yarın yavrun böyle kucağında olacak inşallah:anne: @ayseankara

Back
X